سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونیم تو بازی چه جوری مشه با یکی حرف زد من مرحله دوم هستم بعد بهم میگن باید بری با یکی صحبت کنی منم میرم پیش یارو ولی هر کار میکنم صحبت نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر:10::31:
Printable View
سلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونیم تو بازی چه جوری مشه با یکی حرف زد من مرحله دوم هستم بعد بهم میگن باید بری با یکی صحبت کنی منم میرم پیش یارو ولی هر کار میکنم صحبت نمیکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با تشکر:10::31:
کارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:نقل قول:
- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.
- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.
- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.
من این بازی رو خریدم ولی وقتی می خوام نصبش کنم نیمه های کار ارور (cyclic redundancy check )رو می ده می شه بگین چیکار کنم ممنون
فکر کنم درستش این باشه » Pick Pocket .نقل قول:
Pickpolket
دوست عزیز مشخصات سیستم شما چیه ؟نقل قول:
من این بازی رو خریدم ولی وقتی می خوام نصبش کنم نیمه های کار ارور (cyclic redundancy check )رو می ده می شه بگین چیکار کنم ممنون
سیستم من:کارت گرافیک 9500xfx . رم 2 گیگ .سی پی یو E7300 . مادر برد EP31-DS3L
اون ارور منم توی gta iv داشتم .
مکان نصب رو عوض کن به احتمال قوی درست میشه
تو آخر بازی وقتی تیکه سوم بهشت از دست الموعلیم می افته تصویر کره زمین بالای آن نمایان می شه که روی آن کره نقاط مختلفی هست.این موضوش چیه؟
این نقاط مکان های اختفای دیگر piece of eden ها است که حالا فاش شده.
موفق باشید.
آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ چرا بعضی جاهای شهر ماموران نظامی دارن مردم رو اذیت میکنن ؟ و ما باید به یه جتگی اون طرف رو از دستشون نجات بدیم ! دلیل اذیت کردن اون طرف چیه ؟ آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
در مورد اذیت کردن باید بگم اولا زور گویی ( چون زورشون زیاد بید ! ) دوما هم باج گیری .نقل قول:
آقا میشه یه توضیحی درباره داستان این بازی به من بدید ؟ چرا بعضی جاهای شهر ماموران نظامی دارن مردم رو اذیت میکنن ؟ و ما باید به یه جتگی اون طرف رو از دستشون نجات بدیم ! دلیل اذیت کردن اون طرف چیه ؟ آیا ما وقتی وارد یه شهر جدید میشیم با کل مراحلش رو بریم یا میشه نصفخ ولش کرد و بعد از برگشتن به شهر خودمون دوباره انجامشون بدیم ؟ مثلا همون اون برجهایی رو که میره ازشون کل شهر رو میبنینه رو باید انجام بدیم یا نصفه شد اشکالی نداره ؟ این پرچم هایی که ( مثل مجسمه ها توی جی تی آ 4) حدود 100 تا هستند رو چطور من پیدا کنم ؟ 100 تا خیلی زیاده !
که شما باید به کمکشون برید و اون مامور ها رو بکشید .
در مورد اون برج ها فقط به خاطر اینه که شما دید وسیع تری نسبت به نقشه داشته باشی .
مثلا بتونی جاهای مخفی شدن و استتار رو پیدا کنی ( واسه مواقع ضروری )
دوستمون به نکته هایی اشاره کردن منم یکی بگمنقل قول:
شما می تونی تو هر شهر یدو سه تا مأموریّت بیشتر انجام ندی کافیه از 3-2 تا از ساختمان ها بالا بری و نقشه رو کاملتر کنی تا عکس یه دست رو پیدا کنی
شما با این مأموریّت تو Memore Block 2 آشنا می شید ولیی تو شهر های بعدی باید این مأموریّت دزدی رو رد کنی ؛ بعد علامت خود بازی تو نقشه ظاهر می شه
باید بری اونجایی که می گه ( زورگو ها دنبالت نباشن ) از نردبون بری بالا رو پشت بام یه جا هست که می پری توش وارد یه مغازه می شی یه دمو می بینی که یارو یه پر بهت می ده بعد باید از اونجا بیای بیرون بری یه نفر رو که تو نقشه می گه بکشی بعد پره رو به خون اون آغشته کنی ! بعد دوباره بری همونجا پره ( که خونی هست ) رو به یارو پس بدی بعد که میای از مغازه بیرون یه یسو نو می ده می تونی یس رو بزنی بری مرحله بعد بعداً مأموریّت های این بازی رو کامل کنی
چقدر زیاد شد ! :24:
خدانگهدار
راستی سوال اصلیم رو نپرسیدم ! اصلا این یارو که توی بیمارستان خوابیده چه ربطی به ایم یارو که توی شهر حرکت میکنه داره ! من اونجوری که فهمیدم این مرده توی بیمارستان حافظشو از دست داده !
خوب اون پر رو که شما میگید باید خونی بشه و دست طرف بره تا حالا 3 بار این کارو انجا دادم توی 3 تا شهر مختلف . منظورم اینه که مثلا اگه تمام برجها رو نگاه نکنم بازی نصفه نشه یه وقت ! یا حافظش نصفه نمونه !
خوب یه جورایی این بازی رو میشه به gta ربط دادنقل قول:
مثلاً تو جی تی ای باید یه مرحله ای رو انجام بدی تا بازی صد در صد بشه
فکر کنم برای این بازی هم همینطور باشه یعنی بعداً دوباره وارد شهر میشی و بعد از تموم کردن بازی مراحل رو کامل می کنی
خوب به هر حال یه بازی دو دی وی دی باید طول بکشه دیگه حال اینجور بازی ها همیناست دیگه !
نقل قول:داستان بازی رو در پست اول مطالعه کنین!نقل قول:
نقل قول:ماموریتهایی که لزومی نداره حتما انجام بشن و بدون اونها هم میشه بازی رو به پایان رسوند (ماموریتهای فرعی) به این شرح هستند:نقل قول:
- بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر
- نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشن.
- همچنین جمع آوری پرچمها
- به قتل رساندن اعضای Templar
خوب شد گفتی ! ولی من با همون نجات دادن مردم از دست مامورین خیلی حال میکنم ! مخصوصا وقتی که با سرعت میپرم رو سرش اون چاقوشو میکنه تو گردنش خیلی حال میکنم !!!
سلام با این که همتون می دونید اما خالی از لطف نیست که بگم اگر در زمان مبارزه کلیک چپ رو نگه داری و کلیک راستو جلوی هدف بزنی حرکات زیبایی انجام می ده ( با فن حریف را از پا در میاره که خیلی حال می ده ) ضمناً من دو نفر از اون 9 نفر رو کشتم و در شهر سومم ولی نمی دونم چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
سلام molaali جاننقل قول:
برای اینکه این حرکات زیبا رو انجام بده یه کارای دیگه هم باید کرد که شما نگفتی شاید تا اینجا شانسی این حرکات رو انجام دادی
برای انجام این حرکات زیبا ( می چرخه یا رو رو می کشه ) باید اوّل راست کلیک رو نگه داری تا یکی اومد بهت حمله کنه باید با چپ کلیک دفعش کنی ( دستت رو راست کلیک بمونه ) بعضی وقتا یارو رو می کشه ( بعضی وقتی یارورو نمیکشه ولی اگه یه بار دیگه چپ کلیک رو بزنی شمشیر رو میکنه تو شکمش ، بعضی وقتا هم فقط جاخالی میده و یه ضربه با دسته شمشیر به یارو میزنه یارو می افته زمین ولی دیگه تو اون حرکت نمیشه کشتش باید بازم باهاش بجنگی . ( درست مثل بازی جکی چان در ps 1 که تا یکی حمله کرد باید با R2 دفعش می کردی )
خدانگهدار
ممنون اما نگفتی در اون مرحله چی کار کنم تنها چیزی که هست تو یه نقشه نوشته (eavesdrop) وقتی می رم اون جا هیچ کاری نمی کنه هر چی هم از برج ها بالا می زم چیز دیگه ای نمی ده نه جیب بری ونه اعتراف گیری چی کار کنم ممنون
راستش خودمم نمیدونم کجا رو میگی !نقل قول:
عجب بازیه ! خیلی خوشم اومده ازش . بعد پرنس به نظر من این بهترین بازی ! الان رسیدم به اون قسمتش که پر از این سربازهای با علامت صلیب سرخی هست ! که همینطوری کشتم رفتم جلو تا اینکه یه جا دورم حلقه زدن . یعد یکی از اون گنده لاتهاشونو هم اونجا کشتم البته دیگه پر نمالید بهش ! حالا داریم میریم ببینیم به کجا میرسیم !
با سلام خدمت شما اعضا p30world من وقتی بازی Assassin's Creedرو میکنم دو شهر رو میتونم به راحتی رد کنم ولی وقتی میخوام وارد شهر سوم بشم این پیغام Dont sendوSend ErrorReport رو میده نمیدونم چرا وقتی وارد شهر های دیگه میشم همچین پیغامی نمیده. اگه میشه یه راه حلی بدین دست مارو خالی نذارین
نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه دزدی (ناقص) بازی هست و این ایراد به این دلیل هست.نقل قول:
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
من تو مجله بازی رایانه خوندم که این گروه آدم کشا همون قوم حسن صباح هستند و اونا ایرونیین.آیا این درسته؟
حالا این نسخه اصلی رو از کجا میشه گیر آورد؟؟نقل قول:
من تازه قضد انجام این بازی رو کردم !!
سیستمم high end هست.
اگه میشه راهنمای کنید ببینیم چطوری میشه از بازی حداکثر لذت رو برد؟؟مخصوصا گرافیکی!
اگه patch یا چیزی دیگه ای برای گرافیک و آزاد شدن مراحل و آیتم ها داره لطفا لینک بهتریناشو بدین.
با تشکر.
منظور نسخه اصلی نیست! چون اصلا تو ایران نسخه اصلی پیدا نمیشه!نقل قول:
حالا این نسخه اصلی رو از کجا میشه گیر آورد؟؟
من تازه قضد انجام این بازی رو کردم !!
سیستمم high end هست.
اگه میشه راهنمای کنید ببینیم چطوری میشه از بازی حداکثر لذت رو برد؟؟مخصوصا گرافیکی!
اگه patch یا چیزی دیگه ای برای گرافیک و آزاد شدن مراحل و آیتم ها داره لطفا لینک بهتریناشو بدین.
با تشکر.
شما باید بری از یه جای مطمئن بازی رو بگیری تا مشکلی توش نباشه!
اونا از طرفدارای صلاح الدین ایوبی هستن که صلاح الدین خودش ایرانی بود.نقل قول:
داستان زیاد داره بهتره بری یه کتاب درموردش بگیری بخونی کلی از اطلاعات دستت میاد
واقعا بازیه خیلی عمیقیه(از نظر داستانی)
نقل قول:
سلام havas جان
من نسخه نهایی این بازی رو دارم یکی گرافیکمم nvidia 512 mb fgorce 8500 gt هستش و بازی رو کامپیوتر من با روزولیشن 600*800 روون اجرا می شه
امّا یکی از دوستام که نمیدونه روزولیشن چیه (!) می گه من اصلاً دست به بازی نزدم روون روون اجرا می شه ( اوّلش بازی رو حالت 1024*1280 هست ) تازه گرافیکشم اینه NVIDIA gforce 8400 gt نمیدونم جی فورس اون 100 تا کمتر از منه ولی می گه مال اون رو 1024*1280 هم اجرا می شه !
مشکل از کامپیوتر منه ؟!
cpu هر دو تا مونم 3.00 hz هستش و رممون هم 1 گیگ .
ممنون می شم سریعتر جواب بدین
خدانگهدار
سلام من 8 نفر اصلی بازی رو کشتم و وقتی به سراغ نفر نهم رفتم وقتی شکستش دادم زن بود و آلطائیر رهاش کرد حالا برای کشتن نفر نهم چکار کنم کجا برم .ممنون.
با اجازه هوسی : دینقل قول:
سلام havas جان
من نسخه نهایی این بازی رو دارم یکی گرافیکمم nvidia 512 mb fgorce 8500 gt هستش و بازی رو کامپیوتر من با روزولیشن 600*800 روون اجرا می شه
امّا یکی از دوستام که نمیدونه روزولیشن چیه (!) می گه من اصلاً دست به بازی نزدم روون روون اجرا می شه ( اوّلش بازی رو حالت 1024*1280 هست ) تازه گرافیکشم اینه nvidia gforce 8400 gt نمیدونم جی فورس اون 100 تا کمتر از منه ولی می گه مال اون رو 1024*1280 هم اجرا می شه !
مشکل از کامپیوتر منه ؟!
Cpu هر دو تا مونم 3.00 hz هستش و رممون هم 1 گیگ .
ممنون می شم سریعتر جواب بدین
خدانگهدار
میگم یعنی مال شما رو 1204 در 1280 اجرا نمیشه یا خوب اجرا نمیشه؟
در ضمن شاید درایور کارتت گرافیتت به روز نباشه!
باید از شهر خارج شی و تو جاده های بین شهرا چنتا سرباز بکشی بعدشم می ری سراغ رابرت دی سیبل....نقل قول:
سلام
من بازی Assassin رو تو PC بازی کردم ولی نمیذاره به اورشلیم وارد بشم یعنی وقتی به در اورشلیم می رسم قفل می کنه و میاد بیرون
البته آمارش رو که گرفتم گفتن چون بازی کپییه این اتفاق می افته
می خواستم ببینم اورجینالش رو چه جوری پیدا کنم
چون توی ایران هم که این بازی ممنوع شده
کمکم کنید:5:
نه دوست عزیز بحث کپی و اصل نیست .نقل قول:
این بازی 2 ورژن داره .
اونی که شما داری نسخه ی مشکل دار هست .
باید نسخه ی بدون مشکل رو تهیه کنی .
بالاخره این بازی رو ما هم تموم کردیم !!!!! شماره 2ش من شنیدم داره میاد خبر دقیقی ازش نشده ؟!!
من المعمل رو کشتم و بازی به آزمایشگاه برگشت همه رفتند و وقتی با چشم عقاب نگاه می کنیم علامتهایی مشخص می شود حالا باید چکار کرد ممنون
خبر دقیق فعلا خیر...نقل قول:
با اینکه بازی به پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...نقل قول:
یعنی این بازی پایان درست حسابی نداره!!!!؟
ببخشید من از کجا اون نسخه درست رو پیدا کنمنقل قول:
یعنی از کجا بفهمم اون نسخه ای که پیدا کردم درستست؟
:5:
والا از قیافه مشخص نیست !نقل قول:
باید به فروشنده بگی نسخه اصلی رو میخوام .
اگه نسخه اصلی نباشه پس میارم و از این حرفا .
که یه وقتی نسخه ی مشکل دار رو بهت نده . :46:
اگه بری تو اتاق خواب وبا چشم عقابی به بالا ی تخت نگاه کنی تیتراژ میاد رو صفحه.نقل قول:
اشتباه شد! برداشت کردم به اتاق خواب رفته بودین! :43:نقل قول:
کاملا درسته! و بعدش همون صحبتی میشه که عنوان کرده بودم...نقل قول: