سلام
نظرتان راجعه به اين گرافيك چيه ؟
force3d 3670 512 real
Printable View
سلام
نظرتان راجعه به اين گرافيك چيه ؟
force3d 3670 512 real
قیمتش کاملا مناسبه.میشه گفت حجم کم خنک کننده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
با کمال ناامیدی این پست رو میزنم امیدی به جواب ندارم خودم زیاد مطلب میخونم تا مزاحم شما نباشم اما خوب خیلی چیزها هست که شما اساتید بهتر میدونید و من خیلی کمتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالم اینه این مادربرد EliteGroup X48T-A که در زیر عکس و مشخصاتش رو قرار دادم شما هم یک نظری بدید راجع به این برد ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت رمهای DDR3 هم کمی پایین اومده در کل ارزش خرید دارن مخصوصا با باس مناسب.
يك سوال ديگه :
giga p35 مدل هاي مختلف نداره ؟
میشه بگین اگه asus maximus II formula تو ایران بیاد اول کدوم شرکت اونو میاره؟
کلا مادربرد هایه asus رو اول از همه کدوم شرکت وارد ایران میکنه؟
ممنون
بين اين دو كدوم بهتره
Giga Ep45-ds3
Asus-p5q
به نظر من ASUS رو بگيري بهترهنقل قول:
سلام . گیگابایت چندین مدل داره که معروف ترینشون این 3 تا هستن:نقل قول:
ep35-ds3l قیمت تقریبیش 130000 تومان هست. که سیستم کنترل توان مصرفی هم داره.
ep35-ds3r قیمتش حدود 170000 تومان هست که سیستم کنترل توان مصرف هم داره.
ep35_dq6 قیمتش حدود 250000 تومان هست که کامل ترین مین گیگا با این چیپسته که البته با این قیمت نمی ارزه.
البته مدل هایی بدون des هم از این مادربردها وجود داره که در نام گذاریشون دیگه e اول رو ندارن.:31:
قیمتشون هم حدود 10000 کمتره.
سلام. اگه بخوای از اینتل استفاده کنی میتونی مادربرد asus p5q رو با قیمت 160000 تومان بگیری (البته 10000 تومان گرونتر هست ولی می ارزه) تمام امکانات مورد نیاز رو داره(یه جز کراس فایر) و قابلیت اورکلاک و کارایی بالایی هم داره.نقل قول:
به نظر من هم asus p5-q بهتره.نقل قول:
جیگرتون غیژ غیژ بابا فکر کردین من یه مهندسم یا یک کسی که خاک بازارو خورده نه بابا I am mobtadi :5: بیلیری یا نه بگذریم طبق گفته قبلی من 150 تا 180 دارم که میخوام یک مادر بورد با cpu بگیرم اگه کارت گرافیک خوبی هم رو مادر بورد باشه که دیگه عالیه اقایان عزیز این عدد ها رو من نمی فهمم لطفا زیر دیپلم صحبت کنید :20:
E2180 ایکه گفتی دو هسته ایه یا یکی من خودم الان 2.6 معمولیه اینتل دارم این که 2 هست مال خودم بهتر نیست؟:13:
ATI Radeon X1250 اینو که میگی پردازندش چیه حافظش چی هست؟:10:
این P5Q چند تا مدل داره.(deluxe و ...) اونو چین ؟
سلام e2180 یک پردازنده 2هسته ای با فرکانس 2گیگاهرتز هست که 1 مگ حافظه ی کش داره که از نظر قدرت با اتلون 4600 برابری میکنه(تقریبأ). x1250 هم یک گرافیک انبرده که حافظه اش رو از رم میگیره.(فکر کنم 512 مگ)البته مقداری که می گیره مهم نیست. چون کلأ با گرافیک انبرد بازی هایی که به 512 مگابایت حافظه ی گرافیکی نیاز دارند رو نمی شه بازی کرد. البته به نظر من اگه یک مادربرد با پردازنده ی گرافیکی nforce 7150 بگیری بهتره.نقل قول:
سلام. کلأ 6 مدل مادر برد p5q با حافظه ی ddr2 وجود داره که در تجهیزات،سیستم خنک کننده، تعداد فازها با هم اختلاف دارن.نقل قول:
P5Q3 Deluxe
P5Q Premium
P5Q Deluxe
P5Q-E
P5QC
P5Q Pro
P5Q
Price
RM 999
US$ 310
RM 1220
US$ 380
RM 789
US$ 245
RM 705
US$ 220
RM 645
US$ 200
RM 620
US$ 190
RM 549
US$ 170
Chipset
Intel P45 + ICH10R
FSB
1600 / 1333 / 1066 / 800 MHz
Memory
DDR3 1600* / 1333 / 1066
DDR2 1200 / 1066 / 800
DDR3 1333 / 1066
DDR2 1200 / 1066 / 800
DDR2 1200 / 1066 / 800
Graphics
3 x PCIe x16
CrossFireX
4 x PCIe x16
CrossFireX
3 x PCIe x16
CrossFireX
1 x PCIe x16
2 x PCIe x16
CrossFireX
1 x PCIe x16
Gigabit LAN
x2
x4
x2
x2
x1
x1
x1
Audio
8-channel HD
AI Audio 2
8-channel HD
Storage
1 Ultra DMA
8 SATA 3Gb/s
1 eSATA 3Gb/s
1 Ultra DMA
10 SATA 3Gb/s
1 eSATA 3Gb/s
1 Ultra DMA
8 SATA 3Gb/s
1 eSATA 3Gb/s
1 Ultra DMA
8 SATA 3Gb/s
1 eSATA 3Gb/s (Bracket)
1394a
6-pin, 4-pin (Bracket)
EPU-6 Engine
Yes
Power
16-Phase
8-Phase Power
ExpressGate
Express Gate SSD
Express Gate
Drive Expert
Yes
100% Solid Capacitors
Yes
Long-Life PWM Capacitors
Yes
No
WiFi-AP@n
Yes
No
Stack Cool 2
Yes
No
AI Audio 2
Yes
No
Onboard Power Switch
Yes
Q-Shield
Yes
Q-Connector
Yes
دوست خوبم مادربورد ASUS M2a-VM يك مادبورد فوق العاده هست با گرافيك Ati X1250 كه بازيهاي MOSTWANTED و FIFA2008 و PES2008 و خيلي از بازيهارو رون اجرا مي كنه بدون هيچ مشكلي و ميتوني با اين مادربورد يه AMD ATHLON5000+X2 بگيري خيلي خوب جواب ميدهنقل قول:
البته پردازنده رو تو تاپيك خودش مطرح كن
تو روزنامه اینو abit an68sd دیدم این چطوره :5:نقل قول:
در ضمن اون کارت گرافیکه پردازندش چی هست ? بازی های روز مثل prosreet یا carbon یا crasis جواب میده:46:
کارت مذکور :11:مگه از رم سیستم نمیگیره اگه رمو بالا بذازم میتونه بازی های بالای 512 رو هم جواب بده من الان دو تا اپاسر 256 دارم این مادر بورده جا داره دو تا دیگه هم بذارم:7:
از همه ی اینا گذشته اون cpu که گفتی با مادر بورده سر هم 150 که بیشتر نمیشه نه؟:26::thumbsup::20:
پرو استريت و كرايسيس رو عمرا بتوني با اين گرافيك بازي كني اين بازيها يه گرافيك خفن ميخوان اما كربن رو ميتوني.نقل قول:
E2180 بر اساس معماري كور هست تو معماري كور سرعت تو يه فركانس خاص خيلي زياد شده مثلا E2180 كه فركانسش 2000 هست از پنتيوم D دوال كور 3600 چهار مگ كش هم سريعتره علاوه بر اون مصرفش هم خيلي پايينتره و خيلي خنكتر هم هست.نقل قول:
مادبرد هم به اعتقاد من همون Biostar GF7100P-M7S رو بگير البته اون ايسوزه هم كه دوستان گفتند خوبه ولي اون AMD ساپورت هست بهتره اينتل بگيري چون اينتل قابليت اوركلاك خيلي خوبي داري
الا ميپرسي اوركلاك چيه:
اوركلاك يعني فركانس E2180 رو از 2000 ببري بالا مثلا تا 2800 اون موقع با كمترين هزينه يه سيستم غول خريدي؟
راستي كدوم شهر هستي آخه بعضي قطعات فقط تهران پيدا ميشند؟
E2180 با اون مادبرد با يك گيگ رم DDR2 همون 150 در مياد. رمهاي قبليت هم بدرد نميخوره چون احتمالا SD و يا DDR1 هست
خوبي اين سيستم اينه كه هر وقت پول داشتي ميتوني يه گرافيك خوب بخري بزني روش.
اين مشخصات اون مادبردي هست كه بهت گفتم خواستي يه نگاهي بهش بنداز
کد:http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=312
سلام دوست من. شاید با یک کارت گرافیک انبرد قوی مثل nforce 7150 یا amd g780 بتونی کربن رو بازی کنی(البته با جزئیات پایین) ولی برای بازی های پیشرفته ی امروزی مثل کرایسیس احتیاج به یک کارت گرافیک قدرتمند مثل 8800 داری و با گرافیک انبرد هیچ کاری نمی تونی بکنی. حجم حافظه ی گرافیکی مهم هست، ولی مهم ترین نیست. چون مهمتر از اون برای اجرای بازی ها پردازنده گرافیکی هست و بعد از اون نوع حافظه و کلأ بازی هایی که به 512 مگ حافظه نیاز دارند نیاز به یک پردازنده گرافیکی خیلی قوی مثل 4850و4870 از ati و 8800 از جیفورس نیاز دارن و یک رابط حافظه با بهنای زیاد(به طور مثال 256بیت) و حافظه ی گرافیکی پر سرعت مثل gddr3 نیاز داره که هیچ کدوم از این ها رو گرافیک انبرد نداره.نقل قول:
البته 512 مگ رم کمه و ارتقا دادنش کاملأ موجه. و این ارتقا باعث افزایش کارایی سیستم می شه.
من یه چند وقتیه داشتم پست ها رو می خوندم دیدم که اکثر اشکالات مرتبط با مادربورد که در پست ها مطرح می شوند مربوط به مادر بورد های asus است مثلا از 10 پست 7 تای آن مربوط به asus و2 تا giga و یکی هم مارکهای دیگر هستش یه سوال برام پیش اومده که: مادر بورد های asus نسبت به giga مزخرف ترن یا چون asus فروشش زیاده احتمال بروز مشکل در آن بیشتره؟
البته من خاطره ی خوبی از asus ندارم
لطفا ای سوال منو بی تعصب و افراد با تجربه جواب بدن
بستگي داره بعضي مدلهاي ايسوز زياد مشكل دارند همينطور بعضي مدلهاي گيگا شايد چون مردم بيشتر ميخرند بيشتر هم از مشكلاتشون ميشنوي مثلا فاكسان كه خيلي بدتره از اين لحاظنقل قول:
ايسوز بهترين مين هاي دنيا رو ميزنه ولي خوب چون فروش زيادي داره به تبع اون آمار خرابي هم بالا ميره و كاملا طبيعيهنقل قول:
دوست خوبم بعضي از اين مشكلاتي كه شما مي خوني به خاطر نداشتن اطلاعات كافي كاربر بوجود مياد و اشكال از شركت سازنده نيستنقل قول:
نه بيشتر نميشه و اينكه CARBON رو اجرا ميكنهنقل قول:
اگه بتوني مادربوردي با چيپ AMD780/SB700 بگيري كارت گرافيك آنبوردش مال سري Ati3XXX هست و خيلي قويه و اون ميتونه CRYSIS رو اجرا كنه البته اون مادربورد گرونتره
در ضمن قابل توجه دوستان كه CRYSIS با گرافيك 6200 هم اجرا ميشه
نميدونم چرا اين P5q Pro هنوز نيومده كسي جايي سراغ نداره ؟
همچنان جیگرتان غیژ غیژ باد.:20: سیستم های پیشنهادی برای 150 تومن پول1.مادربورد ASUS M2a-VM با کارت گرافیک انبورد ATI Radeon X1250 پردازنده E2180 یا :3:AMD ATHLON5000+X22.مادر بورد Biostar GF7100P-M7S با پردازنده E2180 :23:اقایان و به احتمال بسیار ضعیف خانم های محترم من هیچ محدودیتی از نظر مدل intel or amd ندارم حتی محدودیتی در انتخاب مادر بورد ok فقط یک مشکل کوچیک هست من 150 تا 180 تومن پول دارم همین.:35:1.تو روزنامه اینو abit an68sd دیدم این چطوره ؟:43:2.بالاخره e2180 چی هست دو هسته ای یک هسته ای؟ قیمتش چنده؟ اگه دو هسته ای نیست که مال خودم 2.6 هست . خوب عقل ناقص من میگه 2.6 از 2 بیشتره نه؟:28:3.مادر بورد asus m2a + AMD ATHLON5000+X2 چند هست؟:15:4.Biostar GF7100P-M7S + e2180 چند هست؟:15:5.اگه کارت انبرد asus اینقدر ضعیفه مدل بدون کارت گرافیکش چطوره من خودم یک کارت 5500 جیفورس 512 دارم انشاالله در اینده ارتقاش میدم؟:26::26:
سلام به همگی !!
چند تا سوال پیرامون چیپست مادربرد ها داشتم که امیدوارم منو بی پاسخ نذارید !!
اول اینکه به نظر شما بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه ؟؟ این مادربرد رو برای خواهرم میخوام . عمده کار ایشون هم کار با تری دی مکس و انمیشین و اینجور چیزها هست . البته این مادربرد برای سیستمی هست که در عرض همین ماه میخوام براشون بخرم و مسلما قطعات خیلی خوبی هم باید روش سوار کنم اما در مورد خود مادربرد من نظرم روی سه گزینه abit ip35 ---- asus p5k----- gigabyte p35 DQ6 هست و نمیدونم کدوم یک از دیگران بهتر هست . برای همین از شما در خواست راهنمایی دارم و این نکته رو هم یاد آوری میکنم که ایشون اصلا اهل اورکلاک نیستند .
سوال دوم اینکه تفاوت چیپست رده بالای X38 با این چیپست جدید p45 در چیست و از نظر جایگاه کدامیک بهترند ؟؟ با توجه به اینکه تا پایان همین مرداد ماه باید سیستمم رو ببندم ارزشش رو داره برای سیستم خودم مادربرد مبتنی بر p45 بخرم ؟؟ (( قصد دارم با سیستم بعدی بازیهای سنگینی رو اجرا کنم ))
این چیپست جدید از کدام مدل سی پی یو های اینتل ساپورت میکنه ؟؟ درسته که میگن p45 فقط از سی پی یو های مبتنی بر فناوری 45 نانومتری ساپورت میکنه ؟؟ یعنی مثلا روی این مادربرد نمیشه از Q6600 استفاده کرد؟
آخرین سوال درباره دومادربرد asus maximus formula و gigabyte x38 -DQ6 هست و اون اینکه با توجه به یکسان بودن چیپست دومادربرد عاقلانه هست که فقط بخاطر وجود کارت صدای جداگانه روی مادربرد ایسوز این مادربرد رو به رقیبش از گیگابایت ترجیح بدیم ؟؟ نظر شما چی هست ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید !!
معني اين رو كه من نفهميدم. توهين نباشه يه وقت؟نقل قول:
همچنان جیگرتان غیژ غیژ باد.
دو هسته اي هست و همونطور كه قبلا گفتم يك هستش هم خيلي قويتر از CPU فعلي شما است اخه معماريش تغيير كرده 2000 اين يعني 3600 اون قديميها شايد هم بيشتر.نقل قول:
الاخره e2180 چی هست دو هسته ای یک هسته ای؟ قیمتش چنده؟ اگه دو هسته ای نیست که مال خودم 2.6 هست . خوب عقل ناقص من میگه 2.6 از 2 بیشتره نه؟
ٍمن يه برنامه محاسباتي دارم كه روي سيستمهاي مختلف اجرا ميكنم روي سلرون 2.6 حدود 800 ثانيه اجرا شد اما روي E2180 حدود 50 ثانيه اگه معيار اين برنامه محاسباتي من باشه E2180 حدود 16 برابر سريعتر هست.
125 تومن با يه رم يك گيگ در ميياد 150 تومننقل قول:
Biostar GF7100P-M7S + e2180 چند هست؟
گفتيم ضعيفه ولي نه ديگه اين حد از جيفورس 5500 قويتره در ضمن مادبرد جديد بخري نه رمت بهش ميخوره نه گرافيكتنقل قول:
اگه کارت انبرد asus اینقدر ضعیفه مدل بدون کارت گرافیکش چطوره من خودم یک کارت 5500 جیفورس 512 دارم انشاالله در اینده ارتقاش میدم؟
بهترينش كه به اعتقاد من MSI P35 Platinum هست ولي گرونه حدود 220 هست.نقل قول:
اول اینکه به نظر شما بهترین مادربرد با چیپست p35 چی میتونه باشه ؟؟ این مادربرد رو برای خواهرم میخوام . عمده کار ایشون هم کار با تری دی مکس و انمیشین و اینجور چیزها هست . البته این مادربرد برای سیستمی هست که در عرض همین ماه میخوام براشون بخرم و مسلما قطعات خیلی خوبی هم باید روش سوار کنم اما در مورد خود مادربرد من نظرم روی سه گزینه abit ip35 ---- asus p5k----- gigabyte p35 DQ6 هست و نمیدونم کدوم یک از دیگران بهتر هست . برای همین از شما در خواست راهنمایی دارم و این نکته رو هم یاد آوری میکنم که ایشون اصلا اهل اورکلاک نیستند .
اگه تا 110 تومن ميخواي هزينه كني DFI Blood Iron رو بخر نه ميتوني تا 160 هزينه كني Asus p5Q رو با چيپ P45 بخر
از نظر جايگاه X38 بهتره ولي از نظر عملكرد به قيمت P45نقل قول:
سوال دوم اینکه تفاوت چیپست رده بالای X38 با این چیپست جدید p45 در چیست و از نظر جایگاه کدامیک بهترند ؟؟ با توجه به اینکه تا پایان همین مرداد ماه باید سیستمم رو ببندم ارزشش رو داره برای سیستم خودم مادربرد مبتنی بر p45 بخرم ؟؟ (( قصد دارم با سیستم بعدی بازیهای سنگینی رو اجرا کنم ))
نه خير درست نميگند اتقاقا Q6600 روي ASus P5Q كه چيپش p45 هست خوب اوركلاك ميشهنقل قول:
ین چیپست جدید از کدام مدل سی پی یو های اینتل ساپورت میکنه ؟؟ درسته که میگن p45 فقط از سی پی یو های مبتنی بر فناوری 45 نانومتری ساپورت میکنه ؟؟ یعنی مثلا روی این مادربرد نمیشه از Q6600 استفاده کرد؟
خیلی ممنون .نقل قول:
ولی
اینطوری خیلی ناخواناس.اگه میشه لینک منبعشو بدین همونجا بخونمش .
این "فاز"م اگه میشه یه توضیح بدین.
سلام دوستان
قیمت این مادر بوردها رو میخوام:همش گیگابایت هست
P35-DS3L
P31-DS3L
P31-S3G
اگه جواب بدین ممنون میشم:8:
نه خير درست نميگند اتقاقا Q6600 روي ASus P5Q كه چيپش p45 هست خوب اوركلاك ميشه[/QUOTE]
یعنی چی آقای Microsystem ؟ وقتی توی توضیحات P5Q مینویسن 45nm چطوری می تونه از 65 نانو متر پشتیبانی کنه؟
خب 45 نانوها جديد تر از 65 نانو ها هستند و وقتي يه مادبرد 45 نانو رو ساپورت كنه 65 هم ساپورت ميكنهنقل قول:
یعنی چی آقای Microsystem ؟ وقتی توی توضیحات P5Q مینویسن 45nm چطوری می تونه از 65 نانو متر پشتیبانی کنه؟
اصلا نانومتر چيز خاصي نيست كه يه مادبرد ساپورت كنه يه مادبرد ساپورت نكنه مسئله اصلي باس هست
به نظر شما کدوم انتخاب بهتریه ؟
- Q6600 با P5Q
- Q9300 با P5K-SE
از اسلات PCIx فقط قراره برای یه گرافیک 6200 استفاده بشه پس توی کاری که میخواد انجام بشه ساپورت PCIx 2.0 برتری به حساب نمیاد.
ميخواي اوركلاك كني دور Q9300 رو يا بايد خط بكش يا مادبرد با چيپ X48 بخرينقل قول:
همون Q6600 رو بگير با مادبرد DFI Blood Iron مادبرد خوبيه قيمتش هم ارزونه مدل T2L ش حدود 105 تومنه
اگر هم خيلي نميخواي اوركلاك كني مادبرد Biostar GF7100P-M7S بخر كه ديگه گرافيك هم نميخواي
ممنون از جوابتون همچنین اطلاعات خوبی که بهم دادید.نقل قول:
X48ها رو که قربون شما برم ! از کل بودجه من میزنه بالاتر !نقل قول:
یعنی شما میگید که P45 نگیرم با اون قابلیت اوور فوق العاده ؟ DFI بگیرم با چیپست P35 ؟ خوب چرا همون P5k SE رو نگیرم ؟ قیمتش با ورود پی45ها خیلی مناسب شده. حدود 95 !
دوستان من این مدل Asus رو به قیمت 160 پیدا کردم ، همین خوبه بگیرم ؟
مدل مادربرد P5K-E هست ، البته فکر کنم آخرش هم یه پسوند Pro هم داشت ، نظرتون چیه ؟
واسه Q6600 فرقي نميكنه چه با P45 چه با P35 تا 3600 بيشتر نميتوني اوركلاك كني. DFI نسبت يه P5k SE خيلي از لحاظ اوركلاك Q6600 بهترهنقل قول:
داشتم الان عکس بورد این DFI رو نگاه میکردم. چرا پس کانکتور پاور سی پی یوش 8 پینه ؟ تبدیل داره توی جعبه ش یا باید برم پاور E-ATX بخرم ؟نقل قول:
SLI و کراس فایر ساپورت نیست. نه ؟
کجا داره ؟
کی گفته Asus بهترین مادربوردها رو میزنه ؟؟؟نقل قول:
نکنه شعارش رو خوندی این فکر رو کردی ؟؟؟
ما خودمون تو پاساژ ایران نمایندگی الماس هستیم و 99 % مادر بورد هامون Asus هست ...
باید اعتراف کنم Asus و Giga یعنی مادر بورد آشغال به تمام معنا ...
آخه دوست عزیز وقتی تو سری های گرون قیکیت اینتل خود اینتل و DFI هست و تو سری های ارزونش EliteGroup چرا مییاین و Asus و Giga میخرین ؟؟؟؟
وقتی تو سری گرون AMD مادربوردهای DFI و Abit هستش و سری های ارزون MSI چرا Asus و Giga پولتو از سره راه آوردی ؟؟؟
ما روزی حداقل 2 تا مادربورد برای شرکت الماس به دلایل مختلف مرجوع میکنیم.