آره قابله بازي كردن هست . دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 دقيقه باشه آخه خودم بازي نكردمش .نقل قول:
آره قابله بازي كردن هست . دقيقا نميدونم ولي فكر كنم حدود 20 دقيقه باشه آخه خودم بازي نكردمش .نقل قول:
چگونه به وسیله ی اینفرارد در موبایل LGu8120 فایل بریزم:19:
چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند
به نظر شما من چی سرچ کنم!!! :20:نقل قول:
سلام
من امرز یه psp خریدم که یه umd باری فرمول1 روش بود.
اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
چی کارش کنم کمک کمک کمک
والا من فكر مي كنم بازي هاي شما ايراد داره ، اينقدر به مشكل مي خوريد ... فريم ورت چنده ؟!؟نقل قول:
چرا بعضی از بازیها قبل از اینکه اجرا بشن صفحه کاملا سیاه شده و دیگه بازی اجرا نمی شه. مثلا بازی Simpsons game که کاملا هم جدیده بعد از نصب موقعیکه اجرا را می زنم صفحه کاملا سیاه شده و هرچی هم صبر می کنم دیگه بازی بالا نمی یاد. خیلی از بازیهای دیگه هم مشکلاتی نظیر قفل شدن در حین بازی و ... دارند
چيزي شو دستكاري نكردي بعد اينجوري بشه ، فعلا يه ري استور بكن ببين درست مي شه يا نه ....نقل قول:
سلام
من امرز یه psp خریدم که یه umd باری فرمول1 روش بود.
اول که تست کردم بازی خیلی خوب اجرا می شد بازی روی مموری هم روون اجرا می شد ولی وقتی تو خونه روشنش کردم همه بازی ها اولا کلی طول می کشید لود بشه و فریم فریم اجرا می شد حتی بازی umd
چی کارش کنم کمک کمک کمک
بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.نقل قول:
اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.
بابا چرا اذیتش میکنین؟ببین جانم،بسته به ورژن FirmWare دستگاهت راه های مختلفی برای داونگرید هست.توی PSPhacks یه سرچ بزن پیدا میکنی.نقل قول:
اما اینو بدون که ممکنه موقع داونگرید دستگاهت بریک شه.یعنی فایل های سیستم عاملش ناقص بشه.در اینصورت با اینکه سخت افزارت سالمه،دستگاه روشن نمیشه.بعد یه مقدار خرج بر میداره.
احتمالا ناخواسته CPU Speed رو از توی Recovery Menu یا vsh menu دستکاری کردی.نقل قول:
نوشته شده توسط zimbellatk43bq
اول دستگاه رو خاموش کن،بعد R رو نگه دار و دستگاه رو روشن کن.حالا برو توی CPU Speed و ببین Speed in UMD/ISO چنده.اگه هر چیزی غیر از Default بود،اونقدر ضربدر رو بزن تا بشه Default.اگه Default بود باگ اساسی داری...
باور کنین من دو تا پست نکردم!این چرا احمق شد خدا میدونه؟
منم دقيقا همين بازي رو گرفتم و همين مشكل رو داشتم . نميدونم از چي ميتونه باشه .نقل قول:
بزن دانگريد pspنقل قول:
ممنون از راهنماييت مهدي جان.:10:نقل قول:
خواهش ميكنم .نقل قول:
salam doostan
mikhastam bebinam memory 4GB roo psp javab mideh ya na
mamnooon:20:
با سلام . از کسانی که امولاتور psp برای بازیهای میکرو سراغ دارند . تقاضا دارم لینک دانلودش رو بذارن . اگه جایی هم برای دانلود بازیهای میکرو سراغ دارین ممنون میشم :5:
اگه اصل باشه جواب ميده در غير اين صورت هنگام بازي گير ميكنه .نقل قول:
بچه ها patapon اومده؟اگه اومده از کجا بگیرم؟اگه نیومده چند وقت دیگه می یاد؟
تاريخه ريليزش فوريه 2008 است ولي مثله اينكه تو اروپا منتشر شده . ميتوني بازي رو دانلود كني . لينكش هست .نقل قول:
چه جوری فایل های فلش(swf) رو روی psp اجرا کنم؟فرم ویر من 3.71 m33-4
من در بازی Prince of persia,rival swords گیر کردم! همونجا که به یه هیولای خیلی خیلی بزرگ می رسه و تو یک میدون باید باهاش مبارزه کنه. نمی دونم چه جوری باید بکشمش. از هرطرف دیوار هم که بهش حمله می کنم هیچی از جونش کم نمی شه! چه کنم تا بمیره؟!
توی اون میدون دو جا دو تا دیوار هست که می تونی ازش بالا بری هر دفعه از یه کدوم اون هابالا برو و هر یه دفعه یک چشم هیولا رو بزن. توی هر کدوم سه بار باید خنجر بزنی اینجا مهمه که کی خنجر بزنی اگه دیر یا زود بزنی هیولا تو رو می گیره و میندازه پایین وتو دوباره باید بری بالا. نکته اینجاست که وقتی خنجر تو کاملا آبی شد وصفحه تار شد باید خنجر بزنی.بعد که هیولا کور شد به پاهاش ضربه بزن تا جونش خالی بشه وقتی خالی شد هیولا می افته زمین بعد تو دوباره باید سه بار خنجر بزنی تا کاملا بمیره.نقل قول:
من توي بازي crash of the titan توي اپيزوده شش اونجا كه بايد با اون غوله ( فيل ) بجنگيم نميتونم بكشمش . كسي تونسته اونو رد كنه ؟
قبلا تو تاپيك توضيح دادم ... تو همون صفحات اول سرچ كن پيداش مي كني ...نقل قول:
چه جوری فایل های فلش(swf) رو روی psp اجرا کنم؟فرم ویر من 3.71 m33-4
ما که از سرچ به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!چی کار کنم؟ شماره ی پست رو بگید یا یه کار دیگه بکنید لطفا.نقل قول:
آهان! پیداش کردم فقط یه سوال فایل ها ی فلش رو کجا بریزم؟(تو کدوم فولدر)
آموزش اجرای فایل های فلشنقل قول:
۱:PSP خود را كاملا خاموش كرده ( دست خور را روي كليد power 5-8 ثانيه نگه داريد
2:PSP خود را روشن كرده و بلفاصله دكمه ي R را فشار دهيد.
3:اگر صفحه مورد نظر آبي يا قرمز بود كه درست.اگر صفحه سياه بود روي دكمه ي screen
كنار دكمه ي sound را فشار دهيد.
4: به گزينه ي REGISTERY ---- برويد
5:گزينه ي activat flash player را انتخاب كنيد و سپس back و بعد exit را بزنيد
6:psp رو به كامپوتر وصل كرده و فايل هاي flash را در root(درايو اصلي مموري) كپي كنيد
تذكر:براي راحتي خودتان نام آنها را ميتوانيد به براي مثال 1 با پسوند .swf ذخيره كنيد
7:وارد internet browser psp شده
8:به قسمت addres برويد و سپس كليد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند مرتبه بزنيد تا بر روي file://
قرار گيرد
9:نام فايل مورد نظر را تايپ كرده و بعد inter را ميزنيد
تذكر:به دليل مشكل تايپ در متن بالا .swf نوشته ميشود در صورتي كه اول نقطه بعد پسوند ميباشد.
همینطور در مورد ۸
بازی با زبان ژاپنی و لینک تورنت هستنقل قول:
]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Category: PSP
Languaje: Japanese
Region: JPN
Type:Estrategia
Quality: UMD
Format: ISO
Size: 145.44 MB
Date: 20-12-2007
بوسیله ی این نرم افزار می توانید بازی های PSP خود را به حالت فشرده در آورده وبا پسوند.CSO
ذخيره كنيد. یا معکوس این عمل یعنی بازی های فشرده با این پسوند رو به.iso برگردونید.(در مموری کارد psp یا هارد)
نسخه ی فارسی این نرم افزار به کمک گروه yourpsp که کارشون حرف نداره و یکی از بهنرین دویتان من هست آماده شده.میتونید نسخه ی فارسی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
این دیگه تم اصلی هست یعنی مسئله دیگه نداره فقط کافیه تم رو در فولدر تم در psp کپی کنید.
اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اینم به تم برای ورژن ۳.۷۱ اما باید مثل تم ها قبلی بریزید.
اینم لینک آموزش ریختن که ۲باره گذاشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قبال بریک شدن دستگاه خود ما هیچ مسئولیتی نداریم.
اینک لینکه دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک تم بی نظیر برای ورژن ۳.۷۱ که مثل تم قبلی هست
در صورت بریک شدن دستگاه ما هیچ مسئولیتی نداریم.
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا برايخودتون تم نميسازيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوني غافل گيرمون كرد و اينبار يه برنامه تحت ويندوز براي درست كردن تم مخصوص فريمور 3.7X بيرون داد . اين برنامه كاملا مجاني است و در دسترس همگان قرار گرفته .كار كرد با هاش خيلي راحته و فقط كافيه هر عكسي كه مي خوايد جايگزين كنيد به ابعاد 48*64 در بيارين و جايگزين كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم 300 كيلوبايت)( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعضی ها ار ورژن ۳.۷۱ بنا به دلایلی خوششون نمیاد یا به خاطر bug ها میخوان موقتا ار ورژن
های دیگه استفاده کنند.برای این کار باید این فایل رو از اینجا بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] passwoard:psp-----
بعد شما باید اگه ورژن ۱.۵ رو ندارید از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱: باید فولدر UPDATE رو در فولدر game کپی کنید.
۲:ورژن ۱.۵ رو به UPDATE.PBP تغییر نام دهید و در فولدر UPDATE کپی کنید.
۳:باید شارژ دستگاه ۱۰۰٪ باشه و هنگام انجام کار در شارژ باشه.
۴:psp رو خاموش کنید
۵:به گزینه ی recovery برید(وقتی دستگاه رو روشن کیکنید فورا دکمه ی R رو فشار دهید(همون لحظه)
۶:روی سومین گزینه:Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP برید.
۷:دکمه ی ضربدر رو بزنید.
تذکر:انجام این دانگرید به عهده خودتان است و من مسئولیتی در برابر break شدن دستگاه ندارم
تذکر:بعد از اتمام کار ممکنه مه با صفحه ی آبی رنگی مواجه شوید که مهم نیست(صبر کنید)
تذکر:ممکنه دستکاه پس از پایان کار یا رفتن صفحه آبی خاموش شه(نگران نباشید)
منتظر بازی بی نظیر GOD OF WAR باشید
اعلام شده سازنده ی این بازی اعلام کرده:
میخواهم بالا ترین گرافیک psp را با بازی GOD OF WAR نشان دهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فلا دمو این بازی هست و ظاهرا بازی اصلی هنوز نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن بهترین بازی دنیا در کنسول psp هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میتونه صبر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keihan550
تشكر بابت تم هايي كه گذاشتي . ولي برنامه yac و لينك دانلوده گاد آف وار و پاتاپون قبلا گذاشته شده بهتره يه سرچ كني . در ضمن براي گذاشتن لينك دانلوده بازي ها تاپيكه جداگانه هست .
نقل قول:
پاپاتون ژاپنی نبود
سلام من كه حرفم نمياد
حدس بزنيد پايين چي نوشتم؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟ !؟؟!؟!؟!؟!؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با psp خود صحبت كنيد(make phone calls with your psp
ish vish askhsh shaskhin in mogh dish bi dish
ميبينيد اصلا فارسيم نمياد
طبق آخرين خبرها از جانب nOObz اعلام شده است از اين پس ميتوانيد با psp مكالمه انجام دهيد.
نرم افزار مربوطه براي همه free ميباشد
(احتمالا 100%با اينترنت كار ميكنه )
من كه فلا دارم download ميكنم.
اگه درست بود حتما اعلام ميكنم.
من كه تحقيق كردم ميگن كار ميكنه!!!!!!!!!!!(3116 نفر دانلود كردن)
واي زنگ ميزنم به ........ 1000000000 ساعت صحبت ميكنم.