مرسي از راهنمايي
Printable View
مرسي از راهنمايي
نمي خواستم كمك كنم ها:41: :13:نقل قول:
بازيت رو بگو در ضمن اگه سيتينق خارج از بازي داري از او نجا رزوليشن رو بيار پايين
خوب اين هم يه مشكل در اجراست ديگه:21: :21: :21:نقل قول:
شما اينطوري فكر كن ولي اينجا جاش نيست .نقل قول:
خوب اين هم يه مشكل در اجراست ديگه
اين ميدوني چي رو نشون ميده ؟ ( درباره ي ستاره هاي شما ميگم )
عزيزم شما در تنظيمات بازي رزلوشن رو خيلي بالازدي در حدي كه مانيتور شما قابل به اجراي اون نيست .نقل قول:
با درود
پس از نصب بازی jtf زمانی که بازی را اجرا میکنیم این صفحه بالا می آید و شروع به شمارش و کرده و سپس به خاموشی فرو میرود!
خوب توي ماموريت ها رو نگاه كن ببين چي Incomplet زده . تازه مگه نميگي فارسي هستش ؟!نقل قول:
ماشین اولی که خودش میترکه ولی بعد از اون هیچ ماشینی نمیاد .کامیونی که من توشم هم بعد از تونل و پل وای میسته هیچ اتفاقی هم نمیفته.
زده scape.احتمالا بازیش مشکل داره(شاید نسخه ای که من دارم.نقل قول:
اینم که کار نمیکنه؟فقط یه صفحه ی سیاه باز میشه!!نقل قول:
اگه این پیغام رو میده ، باید یه چند دقیقه ای صبر کنی چون مشکل از سرور اونها هستش .
Ticket expiration time = 1min, please refresh this page to download
بعد سمت چپ نوشته : Trainers روش کلیک کن .
بعد صفحه ای که میاد روی C بزن . بعد اسم بازی رو انتخاب کن . بعد برو قسمت ترینر ها . اولی نوشته Unlocker
اره مال من هم همين جور ميشه مشكل از بازي عين مشكل تو توي اون مرحله نام بازي هم cod unted defensiv هست اشتباه نوشتمنقل قول:
ولی مال ما مشکلی نداشت . شاید اشکال از کرک هستش .
با سلام دو مشكل دارم .لطفا راهنمايي كنيد.
1.گرافيك اسمان بازي استالكر با درختان و غيره قاطي ميشه.كارت گرافيكم 7100 و512 مگ ميباشد
2.زبان بازي ارمد اسولت به چه طريقي از چك به انگليسي تبديل ميشه؟
لطفا اگه پچ خواصي داره راهنمايي كنيد با تشكر.
در مورد سئوال 1 که باید بگم شما باید آخرین درایور کارت گرافیکتونو نصب کنی .نقل قول:
با سلام دو مشكل دارم .لطفا راهنمايي كنيد.
1.گرافيك اسمان بازي استالكر با درختان و غيره قاطي ميشه.كارت گرافيكم 7100 و512 مگ ميباشد
2.زبان بازي ارمد اسولت به چه طريقي از چك به انگليسي تبديل ميشه؟
لطفا اگه پچ خواصي داره راهنمايي كنيد با تشكر.
اگه مشکل حل نشد ، میتونی از یه پچ استفاده کنی .
اگه باز هم درست نشد ، اشکال از بازیه . ولی من این بازی رو با 5500 هم بازی میکنم بدون مشکل .
سئوال 2 : اگه از اینترنت دانلود کردی ، همونطوریه ، اگه هم دانلود نکردی و خریدی احتمالا اول بازی اشتباها زدی .
درایو جدید کارت گرافیکتو اپلود کن احسان
maxoud جان برای منم اینطوری شده بود , یادش بخیر من بیخیال ادامه ماجرا شدم .
برای منم مال آرین بود
ولی من نمیتونم بی خیال بازی به این قشتگی بشم!!نقل قول:
کافیه سیو مرحله بعدش گیرمون بیاد اما فعلا که گیرم نیومده.!
maxoud جان اگه گیر آوردی یه ندا بده .منم هوسی کردی :39:
پچ بازی جی تی ا
پچ بازی جی تی ای؟ همچین چیزی وجود نداره
اونم فارسی ساز؟
سلام بچه ها!
من گیم Jade Empire رو نسخه تکینشو دارم.
مشکل اینجاست که در ابتدای بازی وقتی در کنار ساحل می خواهی با فرمانده اون کشتی بجنگی، گیم پشت سر هم Movie باید نشان بدهد، ولی به جای این Movie ها فقط مکررا هی لوگوی Microsoft Game Studios که خودش یک Movie در حد 5-4 ثانیه است را نشان می دهد و نشان ندادن این Movie ها داستان گیم را ناقص می کند!
کسی از بچه ها این مشکل رو داشته یا راه حلشو می دونه؟
در ضمن بعیده که دی وی دی ناقص باشه چون حجم دی وی دی حدود 3 گیگابایته و گیم هم پس از نصب 3.52 گیگابایته و پوشه Movies هم حدود 950 مگابایت.
مرسی.
با سلام
دوستان خسته نباشید
جون دوست دخترتان به من هم کمک کنین
من بازی City Life رو نصب کرده ام ولی وقتی وارد بازی میشم بعد از اینکه آرم شرکت میاد و بعد اون میاد لود بشه، تا وسط لود میشه یهو میپره ویندوز
انگار آب از آب تکون نخورده
مشخصات سیستم :
RAM : 256 MB
VGA : ATI RADEON 7000 64 MB
به نظر من گند ترین گرافیکو داری اه اه اه
بببین فایده نداره برو گرافیکتو عوض کن میدونی من چقدر با این گرافیک حرس (حرص) خوردم
اشکال از گرافیکته باور کن من نتونستم با این گرافک همسایه ازاری 2 هم بازی کنم. نمیدونم چرا نمیومد
سلام. من وقتی بازی pro evolution soccer 2007 رو با دیمون تولز اجرا میکنم این اخطار رو میده: conflict with disc emulator software detected
به نظر شما اشکال کار کجاست؟
در ضمن میشه بگید این yasu چیه؟
به احتمال خيلي زياد مشكل از كارت گرافيك هست. اما نصب دوباره ويندوز رو هم امتحان كنين.نقل قول:
بازي شما ريپ شده هست( به جاي همه فيلمهاي بازي فقط يك فيلم با اسمهاي مختلف كپي شده توي پوشه بازي) يا دي وي دي تون رو عوض كنين يا اينكه يكي ديگه بگيرين كه كامل باشه.نقل قول:
اين بازي رو مي تونين با يكي از ابزارهاي Antiblacklisting باز كنين.نقل قول:
مخفف : Yet Another SecuROM Utilityنقل قول:
Yasu همون ابزاري هست كه بايد با اون اين بازي رو باز كنين. نسخه جديد اين نرم افزار رو مي تونين از اينجا داونلود كنين:
اين برنامه اجازه نميده كه قفل SecuRom بفهمه كه سي دي شما تقلبي هست.کد:http://yasu.copybase.ch/download/0c42ec471c9556db3cf0261e47000f2c/YASU_1-10-7035.zip
ا یعنی مثلا بعضی بازی ها رو که می خوام دانلود کنم نوشته Dvd Rip کامل نیستند؟
واقعا ممنون. انصافا که زدید وسط خال معلومه که این کاره اید.نقل قول:
درسته ویدئو ها همه هم سایز هستند.
فقط شما می دونید بهترین نسخه این گیم مال کدوم شرکته؟
تکین که حال ما رو گرفت.
نمی دونم تا حالا کسی این بازی نصب کرده یا نه ولی من هرکاری میکنم نمی تونم برنامه رو نصب کنم بعد از کپی کردن تمام فایلها روی جنرال 2و نصب کرک بازی این ارور در هنگام اجرا بازی ظاهر می شه که شما یا ویروس دارید یا سیستمتون پایین است وقتی هم که بازی آنی ستال می کنم بازی جنرال در عنوان کنترا برام می یاد ولی هیچ کدوم از بازیاش انجام نمیشه خوب می تونید مشکل رو به من بگید
رم:512
گرافیک:128
سی پی یو:2.5
میشه متن کامل ارور رو بنویسی یا عکسی ازش بذارینقل قول:
شاید مشکل از سیدی باشه تو یه کاری کن عکسشو بذار:46:
اونهایی که DVD RIP نوشته میشن فیلم هستن. RIP خالی اگه باشه برای بازی استفاده میشه.نقل قول:
نه والا! معمولا سرزمین بازیهای رو بدون ریپ میده بیرون اما باز هم مطمئن نیستم این بازیش کامل باشه.نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال دارم.
من یه بازی اینستال کردم و زمانی که میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دوتا از مدیران این سوالو پرسیدم ویکی ازونا که امین خان باشه گفت هاردت پره و باید خالی کنی.
میخوام ببینم که از کجا باید هارد رو خالی کرد؟
منکه خودم هیچ سررشته ای از رم و درایو و اینجور مسائل ندارم.
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
این ارور واسه حافظه ی مجازی هست شما برای اجرای بازی fifa manager باید حاظه مجازی را بالا ببرید برای این کار
:
روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده وپراپرتیز را انتخاب کنید وبعد به تب ادونس رفته و روی performance روی ستینگ
کیک کرده ودر صفحه ی ظاهر شده تب ادونس را انتخاب کنید وبعد روی virtual memory روی change کلیک کرده و
حافظه رابالا ببرید
سلام دوست مننقل قول:
خوب اینجور که پیغام نوشته باید حداقل 768 مگابایت فضای خالی روی اون درایوی که بازی رو روش نصب کردی وجود داشته باشه تا بازی بتونه اجرا بشه.
برای اینکه یخورده فضای خالی درایو رو زیاد کنی میتونی چند تا از برنامه های بدرد نخوری رو که روی درایو مربوطه هست رو پاک کنی (( uninstall بکنی ها !! یه وقت نزنی درایو رو فرمت بکنی:27: )) در ضمن میتونی بعد اینکار رو درایو مورد نظر راست کلیک کنی و از properties که پایین ترین گزینه هستش بفهمی که چقدر از فضای درایو پر و چقدرش خالی هست (( اون دایره آبی و بنفش رو میگم!!!))
موفق باشی:20:
در مورد نصب بازي 25 to lifeمي خواستم ببينم چرا وقتي اونرو براي خودم نصب ميكنم وقتي روي ايكنش كليك ميكنم ارور (از اينdontsend)ها ميده ولي اونرو براي يكي ديكه نصب كردم خيلي راحت هم اجرا شد چطوري؟؟؟؟
ram:256
graphic:256
چطوری می تونم عکس بزارم
.نقل قول:
چطوری می تونم عکس بزارم
سلام
ابتدا باید عکس گرفته شده را اپلود کنید (درسایتی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد روی ایکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنید ادرس عکس رامیزنید
به همین راحتی
ویندوزتو عوض کن حل میشهنقل قول:
موفق باشی بای
اره منم موافقم باهاتنقل قول:
من هم مشکل شما را دارم جواب گرفتی.نقل قول:
VGA:FX7300
CPU:2.8 Dual
Ram: 1G
برای نسب پچهای بازی هم پیغام میده که هیتمن و پیدا نمیکنه.بازی مال شرکت تیوای هست.:8:
سلام
من تو نصب جي تي اي 5 مشكل دارم وقتي در آخر نصب پيغام خطا ميده در مورد فايلre كه در audio است پيغام خطا ميده لطفا كمكم كنيد
ضمن تشکر صمیمانه از کسانی که چه اینجا و چه در خصوصی جواب من رو دادن.:40: :40: :11: :11: :11: :11:
بازیرو بالاخره تونستم اجرا کنم.
این بازی فیفا منیجر 07 هست و همونطور که میدونین وقتی در قسمت منجیر مود میخواین بازیتون رو ببینین باید گزینه 3D match رو انتخاب کنین.
من وقتی اینکارو میکنم و بازی برای مشاهده کردن در حال لود شدن هست یک دفعه از بازی میپرم بیرون .:13:
مشکل از کجاس دوستان؟
این هم ارور جنرال کنترا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تو یه کاری کن سیدی رو ببر و رو ی یک سیستم دیگه امتحان کن بببین همین ارور رو میده؟