با عرض معذرت این پست به علت مربوط نبودن به این تاپیک حذف شد .
با عرض معذرت این پست به علت مربوط نبودن به این تاپیک حذف شد .
آقای مسعود خان این دفعه دومه که داری پست بی ربط تو این تاپیک میذاری...نقل قول:
من نمیدونم پس چرا انجمن اخبار و رمز بازیها ساخته شده! لطف کنید سوالاتتون رو در تاپیک مربوطه بپرسید نه اینجا.
با این کار بقیه دوستان رو هم تشویق میکنید که در مورد بازیهای این کنسول در این تاپیک سوال کنن. هر چیزی جای خودشو داره. شما که دیگه عضو جدید نیستین که نیاز به تذکر داشته باشین!
ممنون... :13:
پست بي ربط رو به مديريت گزارش دادم !!!!
هركي پسته بي ربط بده شخصا به مديريت گزارش ميدم ....
اقا چند وقتیه لودینگ دستگاه من تول میکشه مثلا تو بازیایی مثل halo3 و gears of war که تو خود بازی لودینگ میکنن موقع لود دستگام یه 12-3 ثانیه گیرپاج میکنه ایراد از لنرش هست؟ مرسی راهنمااییم کنین:19:
البته من حد اقل اگر خونه باشم روزی 8 ساعت رو باهاش بازی میکنم میتونه مال این باشه
فراز جون اول اينكه پسته پشت سره هم نزن دوم اينكه درايو دستگاهت چيه ؟؟؟ كنسول رو چه حالتي گزاشتي؟ عمودي يا افقي؟؟:20:
بچه ها چندتا مرجع دانلود بازیهای xbox 360 اگه لینک بدین ممنون میشم فقط اگه میشه راپیدشیر نباشه سایت هاش
نقل قول:
ببخشید
دقیقا نمیدونم یادم رفته ماله 2007 هست عمودی میذارمش جلوی باد کولر هست ntsc-j هم هست از کجا میتونم بفهمم درایوم چیه روزی هم حدودا 10 ساعت کار میکنه:14:
کسی نیست جواب من رو بده؟
من چند وقت پیش خواستم دو تا xbox رو از طریق computer به هم وصل کنم . امروز تمام سعی خودم رو کردم اما موفق نشدم. من هر کدوم از xbox ها رو به computer های جداگانه وصل کردم بعددو تا computer رو از طریق خط تلفن به هم وصل کردم اما وقتی به قسمت system link در بازی میرم مثلا من host میکنم اما طرف دیگه که میخواد join کنه server پیدا نمیکنه هی میزنه no match در واقع پیدا نمیکنه. من حتی این کار رو با hamachi هم انجام دادم یعنی کامپیوتر ها رو از طریق اینترنت با hamachi به هم وصل کردم ولی بازم نشد. اگر کسی بلد لطفا راهنمایی کنه. فکر کنم اگر کسی بتونه باید تحسینش کرد. اگر راهی دیگه برا وصل کردن دو تا xbox به هم است بگید.
سلام می خواستم ببینم وقتی بخرم خودش کپی خور شده یا نه ؟
نه دوست عزیز درمیاره بعدش کپی خور میکنه حدود نیم ساعت هم وقت می خواهد.
آقا من يهArcade دارم پول لازم شدم ميخوام بفروشم كسي اگه طالب بود پيغام خصوصي بده مدل 2008 (مادربرد فالكون) در حد نو نو نو!، كلا 4-5 ساعت بيشتر بازي نكردم كابل اتصال به مانيتور+ بازي يورو 2008قيمتم كنار ميايم نوش ظاهرا 480 تومنه(البته بدون كابل)
من با باطری هایی که رو دستگاهم بود حدود سه هفته است و هر روز 4 ساعت با ویبره بازی می کنم و هنوز حتی یه خط هم از شارژ باطری کم نشده روی باطری هام هم نوشته محصول آمریکاست .
می خواستم بپرسم که این باطری ها قابل شارژند یا نه ؟
يه خورده استراحت بده به بنده خدا :31:نقل قول:
چند صفحه برو عقب توضيح داده شده از كجا فهميد كه درايو چيه :46:
شما اگه ميخواي حالا خيالت راحت شه كه براي بازيه زياد نيس يه 2 / 3 روز روشش نكن اگه بعد ديدي باز همون جوريه كه مشكل جدي تره ..
ولي من شكم رويه درايو هست كه شايد مشكل پيدا كرده باشه....:46::20:
اره عزيز اين باطريهايي كه تو جعبه كنسول هست قابل شارژ هستن :10:نقل قول:
من با باطری هایی که رو دستگاهم بود حدود سه هفته است و هر روز 4 ساعت با ویبره بازی می کنم و هنوز حتی یه خط هم از شارژ باطری کم نشده روی باطری هام هم نوشته محصول آمریکاست .
عزيز بهتره بري انجمن بازي سنتر قسمت بازارچه براي فروش بزاري اونجا خيلي بيشتر طالب داره:46:نقل قول:
آقا من يهArcade دارم پول لازم شدم ميخوام بفروشم كسي اگه طالب بود پيغام خصوصي بده مدل 2008 (مادربرد فالكون) در حد نو نو نو!، كلا 4-5 ساعت بيشتر بازي نكردم كابل اتصال به مانيتور+ بازي يورو 2008قيمتم كنار ميايم نوش ظاهرا 480 تومنه(البته بدون كابل)
موفق باشيد.....
عزيز بهتره بري انجمن بازي سنتر قسمت بازارچه براي فروش بزاري اونجا خيلي بيشتر طالب داره:46:
موفق باشيد.....[/quote]
عزيزممنون از راهنماييت
خواهش ....
البته ببري پاساژ لباف هم ازت ميخرن ولي يه كمي بايد زرنگ باشي...
من دستگام elite j هست ولی 5 بار 3 چراغ قرمز شده روشن خاموش کردم درست شده قضیه چیه؟
دوست عزیز شما یه کم با دستگاهت نرم تر رفتار کن.پس فردا 3چراغه میشه درستم نمیشه میفته رو دستت.نقل قول:
سلام به همه.
میخواستم ببینم میشه بازی xbox 360 رو از طریق کامپیوتر روی xbox ریخت ؟
اگه میشه لطفا توضیح بدید...
نه دوست عزیز نمیشه.:41:نقل قول:
نه بابا قابل شارژ نیستن اینا. مال من که شارژی نبود. energizer آره؟نقل قول:
سعيد شما اقا رو به شك ميندازي باطري اونا اينه باطري من هست و قابل شارژه !!!نقل قول:
نه بابا قابل شارژ نیستن اینا. مال من که شارژی نبود. energizer آره؟
همه باطريايه تو جعبه كنسول قابل شارژ هست ولي براي شما نميدونم چرا اينجوريه !!!!!
اين 3چراغ اون 3چراغي كه فكرشو ميكني نيست !در اصل اينجا انگار 4 چراغ روشن ميشن ! مواظب باش عزيز زياد دماره دستگاه رو در نيار به قول دوستمون فردا 3 چراغ ميشه كه ديه خبري از .......نقل قول:
من دستگام elite j هست ولی 5 بار 3 چراغ قرمز شده روشن خاموش کردم درست شده قضیه چیه؟
ماله شما رو نميدونمنقل قول:
ولي ماله من RAYOVAC بود كه روش نوشته MADE IN U.S.A
قيمت گرفتم اين جا ميگفتن جفتي 3800 تومان
حالا نميدونم RECHARGABLE هست يا نه ولي فر كنم باشه
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اين باطري ها دارم قابل شارژه پدرام جاننقل قول:
سلام:
ببخشید استفاده از اینتر کولر خوبه یا نه؟:41:
نه دوست عزيزنقل قول:
فقط WASTE OF MONEY هست و بس
بهترين راه خنك نگاه داشتن كنسول 12 ولت كردن فن هاي داخلي اونه
كه به 2 روش ميشه
يكي از منبع برق خود دستگاه
يكي هم اداپتور
موفق باشي
ولي به نظره من كه خوبه من تا اونموقع كه اينتر كولر نداشتم 360 ام زود داغ ميكرد دست ميزدم بهش معلوم بود داغ كرده ولي الان نه هميشه خنكه !!!
بچه ها من یه بازی 360xbox دانلود کردم و بعد رایت کردم ، فایل دانلود شده iso بود و با برنامه clonedvd رایت کردم با سرعت 2.2.4x ولی موقعی توی دستگاه میزارم میاد رو پلیر xbox و این گزینه میاد
لطفا اگه میشه هر چه سریع راحل رو بهم بگید خیلی ممنون در ضمن بگم من تازه کارم
محمد جاننقل قول:
الان تو تمام فروم هاي خارجي هم اين حرف من تاييد شده
كاربرد INTERCOOLER و اين فن هاي EXTERNAL در حد 10 درصد كه خيلي ناچيزه محسوب ميشه
چون اين فن ها فقط سرعت تخليه باد گرم از داخل كنسول رو زياد ميكنن
و مخصوصا رو LCD اونها درجه حرارت دماي هواي خروجي از پشت دستگاه نشون داده ميشه
نه دماي روي HEATSINK هاي كنسول
بهترين تاثير اونم واقعي ماله 12 ولت كردن فن هاي داخلي خود كنسول هست
كه با زياد كردن برق و در نتيجه افزايش سرعت فن باعث خنك شدن واقعي داخل كنسول ميشه
بيرون هم انجام ميدن 10 تومان
محمدجان اين پاساژ لباف كجاست؟ تو بازارچه بازي سنتر بايد 50 تا پست بيشتر داده باشي كه من يكيشم ندادم! يعني چي بايد زرنگ باشم؟!نقل قول:
ممنون پدرام جان اطلاع زيادي در اين مورد نداشتم فقط چون ميديدم 360ام خيلي از قبل خنك تره ميشه گفتم !نقل قول:
محمد جان
الان تو تمام فروم هاي خارجي هم اين حرف من تاييد شده
كاربرد Intercooler و اين فن هاي External در حد 10 درصد كه خيلي ناچيزه محسوب ميشه
چون اين فن ها فقط سرعت تخليه باد گرم از داخل كنسول رو زياد ميكنن
و مخصوصا رو Lcd اونها درجه حرارت دماي هواي خروجي از پشت دستگاه نشون داده ميشه
نه دماي روي Heatsink هاي كنسول
بهترين تاثير اونم واقعي ماله 12 ولت كردن فن هاي داخلي خود كنسول هست
كه با زياد كردن برق و در نتيجه افزايش سرعت فن باعث خنك شدن واقعي داخل كنسول ميشه
بيرون هم انجام ميدن 10 تومان
پاساژ لباف تو پارك شهر هست ديگه البته اگه تهران هستيا روبه رويه ايستگاهه مترو امام خميني پاساژ لبافه , منظورم از زرنگ اينه كه مفت ندي بره عيب نزارن رو دستگاه مفت بخرن.....نقل قول:
محمدجان اين پاساژ لباف كجاست؟ تو بازارچه بازي سنتر بايد 50 تا پست بيشتر داده باشي كه من يكيشم ندادم! يعني چي بايد زرنگ باشم؟!
دوسته عزيز عكست رو يه جايه ديگه اپلود كن مثله اينكه اين سايتي كه عكسو اپلود كردي في لتره !!!!!نقل قول:
بچه ها من یه بازی 360xbox دانلود کردم و بعد رایت کردم ، فایل دانلود شده iso بود و با برنامه clonedvd رایت کردم با سرعت 2.2.4x ولی موقعی توی دستگاه میزارم میاد رو پلیر xbox و این گزینه میاد
لطفا اگه میشه هر چه سریع راحل رو بهم بگید خیلی ممنون در ضمن بگم من تازه کارم
بعدش هم بگو ماركه سي دي چي بود ؟؟؟
مارک دی وی دی verbatim 8.5gig تو ایران نمی دونم باشه یا نه ولی از لحاظ کیفیت از همه بالاتره
اینم عکس قبلی
عزيز بازم لينكو اشتباه گزاشتي!!!
وقتي عكست اپلود شد از همين سايت اخرين لينكو كه تو اون مستطيل ها هست بزار شما لينكه صفحه اپلود شدرو گزاشتي !!!
آقا شرمنده ، لینک رو درست کردم، عکس رو با کیفیت میزارم ،
واللا من كه موندم !!! ميخواي يه زنگ بزن اينجا ببپرس چرا درست رايت نشده 66915855
من خونه يكي از دوستام 1 سري رايت كرديم اونم نيومد !! ولي اين پيغام رو نداد !زده بود فرمت شناسايي نشده !
حالا شما يه زنگ بزن بپرس ببين چي ميگن ....
بله مال من هم درست عین همینه پس گفتین شارژ میشه یا نه ؟نقل قول:
شارژ ميشه اقا مسعود من 1 جفت از اين باطري دارم كه قابل شارژه....
من سیستمم NTSC ولی اینی که دانلود کردم pal فکر کنم مشکل از اینه اگه هست راهی داره؟
اره اگه شما دستگات j يا uc باشه و pal گزاشته باشي نمياد دوسته من ........
راحلی هست که بشه سیستمش رو به pal تغییر داد؟