سه عکس جدید از استاد محسن چاووشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس بالا از راست به چپ: دیجی عابد-محسن چاووشی-فرزاد فرزین-شهاب اکبری
در این عکس هم که میبینید:حسین صفا-محسن یگانه-محسن چاووشی و شهاب اکبری و اون دوتایی که ایستاده هستند رو نمیشناسم!!!
در این عکس هم که مشخصه:حسین صفا و محسن چاووشی
امیدوارم تکراری نباشه و خوشتون اومده باشه!:46:
یک شایعه عجیب در سایت هواداران
سلام به همه دوستان عزیزم من می خوام داستانی برای شما تعریف کنم که حقیقی هست و شما می فهمید این قبری که دارید روش گریه می کنید مرده ای توش نیست اری می خواهم محسن چاووشی واقعی رو به شما ادم های ساده لوح معرفی کنم
محسن چاووشی متولد سال 1320 هست و در اولین شب فروردین به دنیا امده اقای محسن چاووشی در سال 1379 فوت کردند(به قتل رسیده)
ایشون از همان سن کم یعنی نوجوانی عاشق خوانندگی بود و در سن 20 سالگی اولین اهنگ خود رو اجرا و ضبط می کند که همان اهنگ معروف به نام کفتر چاهی ما همه شنیدیم و اقا چاووشی طی 3 ماه البوم خود را ضبط و تمام می کند اما انتشار نمی کند! چاووشی یه منتقد بود و ادمی سیاسی بعد از ان البوم در سن 25 سالگی البوم دوم را کلید می زند به اسم حسرت یا همان (خودکشی امروز) و صدای چاووشی رفته رفته و بد دلیل اینکه 5 سال تو زندان و شکنجه می شده تغییر عجیبی می کند و اقای چاوشی 20 اهنگ جدید تر از البوم حسرت اجرا و ضبط می کند اما باز هم انتشار نمی کند چاووشی رفته رفته صدای زیبا و نشانه ای از درد زندان را به رخ ایندگان می کشد !!
محسن چاووشی در طول زندگی سخت و دشوار خود نزدیک به 400 اهنگ اجرا می کند که هر کدام برای خود ما جرائی دارد داستانی دارد محسن چاووشی به دستت دولت مردان ایرانی به قتل می رسد به همان دلایل سیاسی چاووشی تویه هیچ حکومتی دست از اعتراض بر نمی داشت.
و اما مهتر از ان اولین البوم چاووشی که به اسم نفرین به بازار می اید هیچ کس نفهمید چاووشی کیست اری این البوم دزدکی و توسط یکی از افراد خانواده چاووشی منتشر می شود تا این که مسولین به این فکر افتادن که فردی را برای بدل محسن چاووشی انتخاب کنن و کردن این فرد عکس کم می داد چرا ؟ چون می دانست؟؟ ولی مردم کم کم باورشان شد چاووشی یکی از همین عکس هاست چون این اقایان امدن و صدای یه خواننده جوان و بی تجربه اسم ...یگانه رو با صدای اقای چاووشی میکس کرده و اهنگ های زیبای چاووشی رو به... تبدیل کردن !
این اقایان رفته رفته البوم های محسن چاووشی رو منتشر کردن و محسن چاووشی شد اسطوریه موسیقی ایرانیان اما افسوس که او نیست و ببیند ولی بدل محسن چاووشی جرات به خود می دهد عکس های جدید منتشر کند مصاحبه های انجام دهد و در مورد شاهکار های محسن چاووشی حتی نظر ی بدهد !!!
لعنت خدا به این دزد ها
حالا کار به جای رسیده است که این اقا وب سایت می زند و هوادار های صدای زنده یاد محسن چاووشی رو فریب می دهد
اقای بدل :.... شما و دوستانتان فکر می کنید تا کی ماه پشت ابر ها می ماند با اولین کنسرت می فهمند این صدای زیبا دلنشین و پر از درد هیچ ارتباطی با شما ندارد اون وقت به کجا فرار می کنید سرنوشت اهنگ های چاووشی که هنوز منتشر نشده به کجا کشیده می شود !!!
نویسنده: هوادار زنده یاد محسن چاووشی (ح.ا)
براي شما كه خيال باطل داريد
جواب فرزاد متین(یکی از نزدیکان چاووشی و مدیر سایت) نسبت به این شایعه پوچ:
با سلام خدمت تمامي عزيزان و دوستان. در اين چند روز باز هم شاهد آن دسته تاپيك هايي بوديم كه كاملا مخالف محور اصلي
سايت حركت ميكنند.
موضوعات و مسائلي كه در اين تاپيك ها حتما خوانده ايد.
لازم ديدم مطلبي را ارائه بدهم كه در زمينه كارهاي اينترنتي هميشه اين بارهاي مثبت و منفي
وجود داشته و خواهد داشت اينكه هميشه بار منفي داستان از كساني آب ميخورد كه خودشان
هم خوب ميدانند هميشه با دروغ ميخواهند كار خود را جلو ببرند حال اينكه نام اين افراد چيست
شايد آنچنان مهم نباشد بيشتر مسير منفي اين افراد هست كه به چشم مي آيد و در اين ميان
نقش كساني كه هميشه با باور خود خواسته اند و توانسته اند حمايت خود را به درستي نشان
دهند بسيار مهم بوده و هست.
حتي كمي سستي در اعتقاد و ايمان هواداران ديده شود همان باعث ايجاد شك در آنان
مي شود پس چه بايد كرد؟
بهترين راه رجوع كردن به خود است با خود روراست باشيد با خود حرف بزنيد و خود را قانع كنيد
ببينيد كسي كه چندين سال است براي شما ميخواند و هيچ وقت چيزي از كسي نخواسته
است و به گفته خود به عشق شما كار ميكند آيا با كلك و ريا صدايش در خانه هايتان پيچيده است؟
شما خود جواب اين سوال را چه ميدهيد؟ منصفانه به همه داستان هاي سالها قبل و اكنون
نگاه كنيم.
اينكه افرادي داستانهايي را مي سازند از روي هيچ, آيا واقعا منبعي هستند موثق؟
اي كاش كساني كه اين سستي در اعتقادشان ديده ميشود درصدي از زيروبم كارها خبر داشتند
شايد باعث مي شد كمي عميق تر به موضوع نگاه كنند.
حال افرادي كه خود خوب ميدانند خود بنده از نامشان هم اطلاع دارم ميخواهند صداي كسي كه
هميشه در تنهايي هايمان و شادي و غم هايمان روح مارا از درون زمانه اي كه فقط دروغ باور مردم
ما شده است بيرون بكشد آن را فردي مرده به ما بشناسانند واقعا جالب و خنده دار است.
من به اين افراد اين را ميگويم كه ما باوري سست نداريم و بازي شما را چيزي جز دروغ و ريا نميدانيم.
به خودمان بياييم كجا ايستاده ايم مگر اشكهايي كه با صداي محسن چاووشي ريخته ايم و شادي هايي
را كه با همين صدا داشته ايم مقدس نيستند يعني ما براي خود هم ارزش قائل نمي شويم واي بر ما
اگر روزي چنين شود.
هميشه با قدرت بودن و با ايمان بودن, سياهي جايي را در شعاع زندگيمان پيدا نخواهد كرد.
موفق و پيروز باشيد.
تو شعراي سپيد من جايي نمونده واسه تو
سياهي و دربه دري از روزگار من برو
سایت رسمی هواداران محسن چاووشی
www.mchavoshifans.com