داشتم این اخبار مربوط به فشار دولت بر ایرانسل رو میخوندم و واقعا حالم از این کارای دولت بهم میخوره. واقعا یعنی چی؟ حالا که دیدن ایرانسل در عرض 6 ماه راهی رو رفته که خودشون تو 12 سال نتونستن برن، دارن فشار الکی میارن و تهدید میکنن. او احمقهایی که گفتن سرعت اینترنت پایینه و قطع میشه، اصلا حالیشون نیست که سرویس الان آزمایشیه و به همین دلیل هم مجانی. از چیز مفت هم انتظار بیجا دارن. همینکه با وجود چنین دولتی، یه شرکت اومده و داره همچین سرویسی ارائه میده، بیشتر به معجزه شبیه. من شخصا یک کلمه از این خبرها رو باور نمیکنم. همش ساختگیه. مصاحبه ها رو هم از خودشون درآوردن. آخه وقتی دارم میبینم که همه چیزش از دولتی بهتره چرا انکارش کنم؟ تو جاهایی که سیمکارت دولتی no network میزنه، ایرانسل حداقل 3 تا آنتن داره. این همه خدمات جانبی ارائه میکنه که کار آدمو راحت میکنه، مثل کنترل حساب اینترنتی. آخه چقدر دولت به فکر منافع خودشه؟ حالا هم مردم رو انداخته جلو که بگه مثلا مردم شکایت دارن.
به نظر من حالا که وارد یه دنیای تازه ارتباطی شدیم که ایرانسل بهمون هدیه کرده، نباید از دستش بدیم. باید از حقمون دفاع کنیم.
پیشنهاد من اینه که تمام کسانی که ایرانسل دارن و راضین (کی جرأت داره نباشه:tongue: ) چه عضو این فروم هستن و چه با اعضا در ارتباطن (دوست و فامیل) و کلا هر کی ایرانسل داره، حمایتشو از این اپراتور اعلام کنه و به جای اسم و امضا، شمارشو بنویسه. بعد اگه بحث جدی شد و خواستن بلایی سر ایرانسل بیارن؛ میشه ادعا کرد که کاربران زیر... از ایرانسل حمایت میکنن و... خلاصه نباید کوتاه اومد. اینا یه موجوداتین که دومی ندارن، بعد از 30 سال چشم ندارن ببینن یکی داره به مردم خدمت میکنه.
ازتون خواهش میکنم راجع به پیشنهاد من نظرتون رو اعلام کنین و اگر پیشنهاد بهتری دارین اعلام کنین. اگه اکثر نظرات موافق باشه، یه تاپیک جداگانه میزنیم و میریم جلو.
توی امضای یکی از دوستان یه جمله از برتراند راسل نوشته بود که واقعا شاهکاره (خوب بهش فکر کنید):
جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است.