ماله منم زیاد کار میکنم باهاش دکمه پایینش کار نمیکنه، بعد 2-3 ساعت درست میشه!!!!:5: ... ولی یکی از فامیلامون 3250 داره ، جوی استیکش خراب شد برد درستش کردند... قابل شمارو نداره ... 50هزار تومن هزینه تعمیرش شد!!نقل قول:
Printable View
ماله منم زیاد کار میکنم باهاش دکمه پایینش کار نمیکنه، بعد 2-3 ساعت درست میشه!!!!:5: ... ولی یکی از فامیلامون 3250 داره ، جوی استیکش خراب شد برد درستش کردند... قابل شمارو نداره ... 50هزار تومن هزینه تعمیرش شد!!نقل قول:
نقل قول:
وقتی فایل رو دانلود می کنی، توش یه Manual.txt هست که میگه با برنامه phone XS باید منوها رو بریزی تو گوشی.
اون برنامه هم تو همون سایت هست و فکر می کنم یکی از برنامه های فلش کردن باشه. ولی وقتی تو Forum میری خیلیها گفتن که با این برنامه این کارو کردن و گوشیشون به باد رفته !
50 هزار تومان:18:
ببخشید یه سوال داشتم lcd k800 کسی قیمتش را نداره؟:19:
پاكسازي مهمترين شرطش است كه هيچ وقت خراب نشه. من شنيدم كه ميگيند با گوش پاك كن داخل جوي استيك را پاك كنيد. ولي من كه هر چي سعي و تلاش كردم جواب نداد يعني گوش پاك كن بزرگ بود:31: ولي با هر روش ابتكاري به شرطي كه آب تو كار نباشه و خسارت به بار نياريد ميتونيد ازش استفاده كنيد.نقل قول:
آقا کسی نیست جواب من را بده:41:نقل قول:
من امروز k800 ام رو 330 فروختم؟
چطوره؟
بد نفروختی ولی به نظر من اشتباه کردی گوشی خوبیه .حالا چی می خوای بخری؟:13:نقل قول:
نمی دونم هنوزنقل قول:
به نظر شما با این پول چی میشه خرید؟
n70........