سلام به همه دوستان من چندین و چند بار تو چند جای مختلف همین انجمن و انجمن های دیگه مشکل خودمو مطرح کردم ولی متاسفانه هیچکس پیدا نشد که جواب این مشکل بنده رو بده از دوستان و اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنند و اما مشکل بنده که با وجود خوندن این تاپیک شصتو چند صفحه ای هنوز نتونستم جوابی بگیرم و هیچکدوم از راهکارها موثر نبوده :
من چند وقت پیش توسط یکی از دوستانم کد عضویت تو دمونوئید گرفتم و حالا حدود 3 هفته هست که عضو این سایت هستم ولی متاسفانه از هر برنامه ای که استفاده کردم ظاهرا" پورتهای من بسته هستند من از Utorrent , Azureus , bitlord و ... استفاده کردم ولی با همشون این مشکلو دارم .
قبل از هر چیز باید بگم من با آی اس پی خودم تماس گرفتم و اونها از بابت بسته بودن پورتها به من اطمینان دادند که پورتها باز هست و ما کاری به کار پورتها نداریم و اینو هم بگم همون دوستی که به من کد اینویتیشن برای عضویت تو دمونوئید داده دو سال هستش که از همین آی اس پی استفاده میکنه و هیچ مشکلی هم نداره .
مسئله دوم اینه که من از یک مودم سوزوکی که 4 تا پورت اترنت داره به همراه برادرم بصورت مشترک استفاده ( مدلش sm-704 هستش ) میکنیم و اساتید خوب میدونن برای اینکه هر کدوم از سیستمها که تو خونه هستن بصورت جداگانه به اینترنت وصل باشن مجبور بودم یه مودم با پورت اترنت انتخاب کنم که این افتاد تو تورمون ( البته من از مودم راضی هستم و مشکلی توش نمیبینم )
من بخاطر اینکه یه جا تو همین انجمن یکی از دوستان ( فکر کنم آقا پیمان ) بمن گفته بودند ممکنه فایر والی که نصب کردم این مشکلو برای من پیش آورده ( البته این قضیه بسته بودن پورتها یه طرف قضیه هستش منو برادم با اینکه قبلا" مشکلی نداشتیم حالا تو شبکه نمیتونیم پوشه های شیر شده هم رو ببینیم حتی تو قسمت My Network Places پوشه share document خودمونو هم نمیتونیم ببینیم ) چندین بار با چند ویندوز مختلف سیستم عامل پی سی رو از نو نصب کردم حتی یه بار ویستا هم نصب کردم و بدون اینکه آنتی ویروس و فایر وال نصب کنم برنامه های مربوط به تورنت که بالا گفتم نصب کردم و تست کردم باز هم پورتهام بسته بودند البته اینو هم بگم که یکی از دوستان گفته بودند که از کسپرسکی استفاده میکنند و هیچ مشکی براشون نداشته ( من هم از کسپر اسکی استفاده میکنم ) و فکر کنم این شک من به فایر وال بیهوده بوده چون موقع اولین ارتباط اینگونه برنامه ها کسپر اسکای از من یه مجوز میخواد که این برنامه میتونه با اینتر نت ارتباط داشته باشه یا نه که من اون مجوز رو تائید کردم ضمنا موقع ارتباط هم فایروال ویندوز و هم فایروال کسپر اسکای رو غیر فعال کردم ولی باز هم تاثیری نداشت .
یه جای دیگه یکی از دوستان نوشته بودن برای اینکه پورتها فوروارد بشن باید بریم تو قسمت service فایروال کانکشنی که بوسیله اون به اینترنت وصل شدیم و اونجا پورتی رو که میخواهیم فوروارد بشه add بکنیم اینکار رو هم کردم ولی بی فایده هستش .
کابلهای ارتباطی رو که مودم رو به سیستم وصل میکنن چک کردم و حتی یه کابل cat5 جدید گرفتم و روش نصب کردم ولی باز هم فایده نداشت .
حالا از هر نرم افزاری هم که استفاده میکنم سرعت دانلود تورنتم پائین هستش البته Azureus سرعتش بهتر از بقیه هستش ولی اونهم مشکلات خودشو داره ( رم زیادی از سیستم رو اشغال میکنه مخصوصا اگه مدت زیادی در حال دانلود باشه ) و حالا مشکل عمده من اینه که من بصورت ناشناس دانلود میکنم و تراکر ها منو نمیشناسن برا همین ratio من پایین تز اونیه که باید باشه ( من با وجود این سرعت کم 5 تا 10 kbp/s در عرض 2 هفته بیشتر از 6 گیگ دانلود وبیشتر از 4 گیگ آپلود داشتم ولی دمونوئید 900 مگ دانلود و 260 مگ آپلود برای من ثبت کرده و ratio من 0.22 هستش .
حالا از شما دوستان عزیز اونهایی که میتونن کمکم کنند خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایند اگه نتونم مشکلمو حل کنم ممکنه دمونوئید منو و شاید اون دوستی رو که کد اینویتیشن رو برای ثبت نام من بهم داده بن کنه خواهش میکنم کمکم کنید