نقل قول:
مارک ترانسند و کینگستون . پی ان وای - پی کیو آی
Printable View
نقل قول:
مارک ترانسند و کینگستون . پی ان وای - پی کیو آی
دوستان راهی برای استفاده از پرو فایل xmp در مادر بردهای amd هست یا نه وگرنه مقادیر صحیح انرا در بایاس مادر برد چگونه تنظیم کنیم البته به غیر از نرم افزار cpu z
در ضمن نظرتون در مورد رمهای کروشال سری بالیستیک تریسیسر چیست ایا در حد gskill هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشان طلائي سايت آلماني Technic3D براي رم G.Skill Trident DDR3-1600 MHz 12GB
اين پك رم 12 گيگابايتي از سري ترايدنت ميباشد
منبع
کد:http://www.technic3d.com/article-1151,7-g.skill-trident-12gb-ddr3-1600-cl7-speicherkit-im-test.htm
سلام
من دو تا سوال دارم :
۱ - دو جا راهنمایی برای خرید سیستم گرفتم هر دو رم geil معرفی کردند، من شناختی راجع به آن ندارم ، آیا این برند خوب است ؟ اگر برند بهتری میشناسید راهنمایی بفرمایید
۲ - وقتی به من رم ۶ گیگ معرفی شد یکی از دوستان گفت اگر بجای یدونه ۶ گیگ ، دو تا ۳ گیگ یا سه تا ۲ گیگ بصورت دوال چنل استفاده بشه بهتره ، میشه بگویید چرا دوال چنل بهتره ؟؟؟؟
:11:
سوال اول كه خب اين رم برند معروفي هستش بسته به كار و نيازت انتخاباي ديگه اي هم هستنقل قول:
سوال دوم ما رم 3 گيگ نداريم شما ميتوني 3تا 2 گيگ بگيري باز بسته به نوع پردازندت فرق ميكنه يا دوال چنل يا تريپل چنل استفاده كني
و رم تنها حجمش مهم نيست اول پردازندت و مادربوردت رو مشخص كن تا بيشتر راهنمايي بشي
شهاب جان فقط این رو بدونم که دوال یا تریپل چنل بهتره یا اینکه یک رم با حجم بالا ؟نقل قول:
من میخواهم intel i5 یل i7 داشته باشم و برای کارهای گرافیکی میخواهم استفاده کنم
اگه پردازندت بتونه تريپل چنل رو ساپورت كنه مسلما بهتره تريپل چنل استفاده كنينقل قول:
در حال حاظر پردازنده هاي اينتل سري i7 سوكت 1356 رم رو به صورت سه كاناله ساپورت ميكنن
اکثر رمم های سری جدید geil با مادربرد ها مچ نمیشن یا یه مشکل اساسی دارن مثل خطای blue screen در هنگام نصب ویندوز
رم های جدید ژل با گارانتی تک دیتا رو خریداری نکنید چون اکثر رمها مشکل دارن و گارانتی هم به دلیل مراجعه زیاد مجودی نداره که عوضش کنه
من2 هفته پیش دو تا رم ژل ddr3 1333 خریدم هر دو مشکل داشت بردم گارانتی اول تا 10 روز امروز فردا کرد بعد مجبور شدم 10 هزار تومن سر بدم تا یه مدل دیگه بهم بدن خلاصه اگه یه سری به گارانتی بزنی می بینی که صف بستن برای تعویض رم آدرس گارانتی هم پاساژ رضا ط 2 واحد 202
گفتم اطلاع رسانی کنم تا شما هم گرفتار این گارانتی نشید :13:
این مشخصات سیستممه از دو تا رم استفاده میکنم (مارکش OCZ)
فک کنم دو تا چنل دیگه جا داشته باشم، از چه رمی استفاده کنم، شاید در اینده از ویندوز سون x64 استفاده کنم ، اگه ممکنه قیمت رمها رو بزارین، رم OCZ الان تو بازار هست؟ تا به امروز که خیلی ازش راضی بودم
کاملا درسته رم های ژل به خصوص ddr3 هاشون با ماردبردهای گیگا و اسوس سازگاری نداره و من اینو ازسیستم هایی که بستم فهمیدمنقل قول:
من رو همون مادربوردها هم بارم ژل امتحان کردم هم supertalent با همون تایمینگ و فرکانس که supertalent تو کارایی بهتر بود