به هر سه تاش توی ایران به عنوان پیکسل سوخته حساب میشه اگر هم فروشنده نفهمه باید بگی خرابه.همینو اگه 4 تا پیکسلش اینطور باشه باید گارانتی براش عوض کنه چون بالاخره پیکسل یا اجزای تشکیل دهنده اون توی یه حالت ثابت مونده.(خاموش, روشن)نقل قول:
Printable View
به هر سه تاش توی ایران به عنوان پیکسل سوخته حساب میشه اگر هم فروشنده نفهمه باید بگی خرابه.همینو اگه 4 تا پیکسلش اینطور باشه باید گارانتی براش عوض کنه چون بالاخره پیکسل یا اجزای تشکیل دهنده اون توی یه حالت ثابت مونده.(خاموش, روشن)نقل قول:
این پیکسل من که سوخته سبز رنگ هستش ....گارانتی هم قبول نمی کنه ..می گه حداقل باید 4 تا باشه
یک دستمال پارچه ای روی مانیتور بگذار و با پشت یک خودکار بیک اون پیکسل رو فشار بده. (وقتی مانیتور روشنه)نقل قول:
احتمال داره درست بشه.
سلامنقل قول:
ا سلام خدمت شما عزيزان
من حدود يك سال است كه از مانيتور مدلt730pu استفاده ميكنم
مشكل من از اونجا شروع شد كه بعد از 5 ماه كاركرد ، در وسط لامپ تصوير نقطه اي مشكي ظاهر شد كه مربوط به سوخته شدن پيكسل نبود چون در هنگام خاموش بودن مانيتور چيز سفيد رنگي ديده نميشد
اينجانب با مراجعه به نمايندگي اين شركت لامپ تصوير مانيتور را عوض كردن
ولي بعد از تحويل ، مشاهده كردم همان نقطه العان در بالاي تصوير ودرقسمت انتهايي سمت چپ قرار دارد
مي خواستم بدونم اين لكه سياه براي چيست
چون حتي بعد از عوض كردن لامپ تصوير هنوز باقي بود ودر جاي ديگري قرار دارد
مانيتور من تا 4 ماه ديگر گارانتي دارد
لطفا لطف كنيد وجواب سوال من را بدهيد كه آيا بايد دوباره به نماييندگي مراجعه كنم
با تشكر از شما
به سوال من هم جواب بدين
براي من پيكسل سوز نيست
چون میگی یه جای دیگش قرار داره و مثل همونه احتمال داره لامپ رو برات عوض نکرده باشن...نقل قول:
سلام
یه مانیتور LG F700B دارم حدود 3 سال .
تا الان مشکلی نداشته (تعمیر و ...) ولی الان خیلی لرزش پیدا کرده. یعنی 85 Htz که میذارم مثل 70 Hrz مانیتور نو میمونه و اطراف صفحه هم لرزشش بیشتره.
میخواستم بدونم مشکلش چیه ؟؟؟ نکنه میخواد بسوزه ؟؟؟
با سلام
دوستان پنل c یا s بودن مانیتور های 1931 bw و cw سامسونگ را از کجا میشه متوجه شد ؟؟؟
نشونه ای یا چیزی داره ؟؟؟
قبلا پشت مانیتور می نوشت و جدیدا تنها راه چک کردن Part Number هست.نقل قول:
"تمام" 1931 هایی که در بازار هستند پنل S یا A نیستند.
سلام
این صدای باند مانیتورم در نمیاد چیکارش کنم؟
تشکر//
دوستان راهنمایی کنن!!!:18:چند وقتیی که ویندوز جدید Xp میریزم مانیتور Crt ابتدا در حداکثر رزولوشن 1280*1024 کار میکنه ولی پس از مدتی کیفیت تصویر پایین میاد ودر حالت حداکثر به رزولوشن به حدود2500*1500 میرسد!!!!:18:چه کار کنم به حالت قبلی برگرده:20: