اگه منظورت اینه که پشت باطری اسمی ذکر نشده خوب یعنی اینکه تقلیبه دیگه:19:نقل قول:
Printable View
اگه منظورت اینه که پشت باطری اسمی ذکر نشده خوب یعنی اینکه تقلیبه دیگه:19:نقل قول:
خوب راستش برتری هاش رو میگم...اما شخصا میگم برتری خاصی نداره..یعنی برتری داره اما برتری هاش جز خصوصیات مهم و بارز نیستن :نقل قول:
والکمن ورزن 2 داره....a2dp رو ساپورت می کنه...یعنی استفاده از هندفری بلوتوث با حالتاستریو
خوب اولین گوشیه کشویی se محسوب می شه...واسه همینم کمی از قیمت واقعیش گرونتره...البته خوشگلی این گوشی هم به افزایش قیمت کاذبش کمک کرده
دوربینش مثل 810 اتو فوکوس نداره اما بازم یه دوربین 2 مگایی خوب محسوب می شه
خوب صدای 850 تو حالت عادی به مراتب از 810 بالاتره...از کیفیت نه ها...کیفیت یکی هستن..
نگران صدا نباش...با 15 تومن می شه اونم حل کرد:46:
ممممممممممم..همین دیگه...کلا عقل می گه انتخاب 810 بهتره...اما 850 هم واقعا گوشیه نازیه و راحت نمی شه ازش گذشت...اها یه چیز دیگه
یکی دیگه از چیزایی که باعث گرونی 850 شوده و تو ایرانم کاربردی نداره دوربین vga مخصوص مکالمه تصویریشه...که می گم واسه ما ها فقط یعنی دادن پول بیشتر واسه هیچی!!!
در نهایت...سئال اخریتم:
حتما کا 800 از دی 900 بهتره...البته دیگه الان کا 810 امده خیلی مامان..من باشم از بین کا 800 و 810 حتما 810 رو برمیدارم:20:
شاد باشی:20:
یه پاکت پی سی هم مال M هستش...بنام ROKR E6 که خودم هنوز قیمت تو ایرانش رو نفهمیدم...تو دبی 360 تومن بودهنقل قول:
گوشی های mp4 ؟ بیشتر توضیح میدی برامون.نقل قول:
راستی در مورد اون گوشی هایی که گفتی. احتمالا سریال چنج هستن... و اونجا رو پاک کردن تا نشه تشخیص داد... وگرنه گوشی موبایل رو که تو زیرزمین درست نمیکنن اسم کشور سازنده روش نباشه... این گوشی ها ماله چینه
به این تاپیک برو ... اونجا یه سایت گذاشتم که شماره سریال گوشیتونو آنالیز میکنه و میتونید بفهمید گوشیتون سریال چنج یا اصلی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارک گوشی ها mp4 هستش و ساخت سنگاپور همه مدلهاشه تاچ اسکرین هستش.
یه عکسی لینکی چیزی از این گوشی ها بزارید من الان در عجبم.
من که هر چی گشتم نه عکس پیدا کردم نه لینک.
دليل برتري كا 800 از نظر شما چيه؟هر چند خودم سوني اريكسون رو بيشتر دوست دارم.نقل قول:
دو سؤال ديگه:كا 790 و كا 810 بي گارانتي چندن؟
se چه گوشي هاي جديدي تو راه ايران داره؟
خوب همین دیگه ! تقلبیه مال کجاست ؟نقل قول:
متالیکا جان احتمالا همین جوره که شما میگی .خود مغازه دار هم گفت که سریال چنچه !اما من نمیدونم اگه اینجوریه ،اونجا رو پاک کردن تا چی رو نشه تشخیص داد... ؟؟؟؟؟
من میگم چین نیست .
دیگه الان 90% گوشیهای بازار سریال چنچه ! دیگه کسی سریال اصلی نمیخره وقتی چنچ شدش 30-40 تومان پایین تره !
سایت بسیار جالب و بدردبخوری بود ممنون
اولا دوربین به نظر من بهترین 3.2 مگا پیکسلی تو بین سایر گوشی هاست(لطفا نوکیا جبهه نگیرن )نقل قول:
دوما صداش با کیفیت تره...به هر حال یه سونی اریکسونه و یه صدا دیگه
سوما هم چون خودم منم علاقم به SE بیشتره:46: :40:
چهارم که از نظر من مهمترین دلیله انتن دهی هست...میگن فرقی نداره اما من بازم راع به نوکیا و سنی اریکسون می دم تا سایر برند ها
حالا اگه جایی مثل تهران یا سایر شهر های بزرگ هستی این مسئله ی انتن دهی مهم نیست...تو جاهای پر جمعیت انتن ها یکیه...اینقدر بی تی اس ها رو نزدیک هم قرار دادن که ضعیف ترین برند ها هم بدون مشکلی انتن می دن...این موضوع فقط زمانی مطرح هست که شما...در جاهایی خارج شهر ها مثل کویر ها و جاده ها و کوهها در رفت و امد هستین و زیاد تردد دارین
توی خط قیمت ها نیستم...سایر دوستان اگه می دونن بگن(ویرایش:اول که کا 810 امد..حدود یکی 2 هفته پیش قیمتش 480 بوده...اما این قیمت چون تازه امده خیلی بالاست و کم کم به قیمت واقعیش می رسه...الان دیگه خبر ندارم چند شده...تاز قیمتی که گفتم واسه چنجش بود نه اصل)
والله گوشی های جدید چند تایی امده خیلی خاطرم نیست
اگه اشتباه نکنم یکی زد 610 باید باشه...یکی هم که 1 ماهی هیت امده دبلیو 880 هست