کسی نبود پاسخ این مشکل لگ های مداوم که هر چند ثانیه یه بار تو بازی میان رو بده؟
Printable View
کسی نبود پاسخ این مشکل لگ های مداوم که هر چند ثانیه یه بار تو بازی میان رو بده؟
دوستان؟ سوال من زیاد سخت نیستا :31:
نسخه بازی من اون سی گیگی هستش...
از کدوم آپدیت و کرک باید استفاده کنم؟
یه راهنمایی بکنین ممنون میشم...
گفتم که گرافیکت ضعیفه...مدل دقیق لب تابت چیه؟؟؟این مشکلی که تو داری ماله بازی نیست....منم وقتی سیستم بازی رو بالا میبرم و همه چی رو تا اخر میبرم بالا اینجوری میشه....گرافیکت تمام زورشو میزنه و دوباره ول میکنه(برق کم میاره...یا به دلایل دیگه) بنظر من اینجوریه....چون خودم امتحان کردم میدونم......راستی باتری لبتابتو دربیار و مستقیم بزن به شارژ و بیا بگو بهتر میشه یا نه...نقل قول:
سلام. داداش! من خودم همون جور که به همین دوستمون تو پست بعدی گفتم، با Update 1 و کرک نسخه ی 4 دارم بازی می کنم و تا حالا که تقریباً 30 درصد بازی رو رفتم، هیچ کدوم از این مشکلاتی که دوستان هر از گاهی میگن، نداشتم!نقل قول:
سلام. داداش! همه ی تنظیماتت تنظیمه همون جور که گفتی! تنها چیزی که به ذهنم میرسه، ضعیف بودن سیستمته که باعث میشه لگ بندازه، هر چند میگی چند ثانیه یه بار! من الآن یه لپ تاپ High End دارم که باهاش نسخه ی Core Pack با Update 1 و کرک نسخه 4 روی Ultra راحت و بدون لگ بازی می کنم!نقل قول:
=======================
ویرایش: راهکار امیر تتلو هم یه تست کن، ببین شاید بهتر شد! با این حال من میگم تمام تنظیمات گرافیکی بازی رو بذار روی پایین ترین حد ممکن؛ احتمالاً دیگه لگ نمیزنه!
لپ تاپ MSI X460 هست.نقل قول:
هارد 750 GB با دور 5200 RPM
CPU Intel Core i5 2450
Graphic Geforce GT 630m 2GB GDDR3
RAM DDRIII 8 GB
این لپ تاپ شاخ نیست، اما ضعیف هم نیست آخه. برای گرافیک من هم خود nVidia آپدیت مخصوص GTA V رو یک ماه پیش منتشر کرد. نکته اینه، من تنظیمات رو تا اخر اخر هم روی Low بزارم، بازم این لگ لعنتی بعد از چند دقیقه روان بازی کردن سر و کله ش پیدا می شه. چند ثانیه افت فریم می گیره، بعد خوب میشه. دوباره مثلا 10 ثانیه بعد افت فریم می گیره و دوباره درست میشه. مدام این کارو تکرار می کنه.
تو سایت های خارجی این رو یه باگ می دونن و می گن باید پچ بیاد حلش کنه. شما برو بچه های اینجا یعنی همتون بدون مشکل و بدون این مشکل لگ بازی می کنید؟
من که فکر میکنم سیستمت کافی نیست.......من که روون مثله فیلم بازی میکنم.....خیلی بازیش تر و تمیزه اتفاقا......مثلا واچ داگز خیلی سنگینتر بود.....دوست من این یه باگ نیست...گرافیکت نمیکشه...سی پی یوت هم خیلی جالب نیست اما اگه تمام زورشو بزنه میتونه اینو بکشه.....من گرافیکم gtx560m ه این خیلی از ماله تو قویتره و برای کشیدن بازی تو حد نرمال دماش طرفای 70 میره...به بیانی ساده تر خودشو جررر میده......بخاطر همین میگم گرافیکت ضعیفه برای بازی.....راستی برو سایت game-debate یه امتحان کن بهت میگه میتونی اینو بازی کنی یا نهنقل قول:
دوست عزیز شما سیستمت high end ه و داری این نسخه رو پلی میکنی؟؟؟؟؟ مدل لبتابت چیه؟؟؟نقل قول:
مرسی امیر تتلو، بابت پاسخ هات و سایر رفقا.
دیشب مشکل رو حل کردم. تمامش بر می گشت به بالا رفتن دمای لپ تاپ خصوصا کارت گرافیک. الان همه چیز رو medium و بعضی تنظیمات مثل texture رو روی high گذاشتم و لپ تاپ هم وصله به تلوزیون 50 اینچ و دارم با رزولوشن 1920x1080 بازی می کنم. فوق العاده روان و عالی شده.
نکته ش، این بود که با یک تخته هشت میل MDF و دو تا فن قوی، یک پایه خنک کننده برای لپ تاپ ساختم که حسابی خنکش بکنه. و مشکل بالکل رفع شد.
سلام. بله. لپ تاپ MSI GT70 Dragon Edition 2 دارم که سخت افزارش اینه:نقل قول:
Monitor 17'3" Full HD TFT 60 Htz
CPU : Intel Core i7 4700MQ 2.40 GHtz
RAM : 32 GB DDR3 1600 MHtz
Graphic : NVIDIA GTX 780M 4 GB Dedicated DDR5
Hard : 384 GB SSD 1500 MB/S
بازی رو روی Ultra به راحتی بازی می کنم! خیلی خوب بهینه ـش کردن...