خیر تلگرام اینطور نیست و من با 10 مگ و 16 مگ هم می گیرم
اولا تلگرام رو آپدیت کن و ثانیا سرعت اینترنت رو با حالت تک کانکشن چک کن تا وضعیت اینترنتت دستت بیاد
Printable View
خیر تلگرام اینطور نیست و من با 10 مگ و 16 مگ هم می گیرم
اولا تلگرام رو آپدیت کن و ثانیا سرعت اینترنت رو با حالت تک کانکشن چک کن تا وضعیت اینترنتت دستت بیاد
سرعت دانلود عکس ها خوبه ها ولی ویدیوها خیلی کنده چند ساعت پیش یه نفر برام یه کلیپ 14 مگابایتی فرستاده هنوز موفق نشدم دانلود کنم!نقل قول:
آپدیته به اخرین ورژننقل قول:
هم نسخه ویندوز هم اندروید سرعت دانلود کلیپ ها پایینه
با دانلودمنیجر سرعت دانلودم بالاست حدود 60 که برای 512 طبیعیه
با اینترنت چند جا دیگه و گوشی ها و کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم سرعت همینقدر پایین بود!
خوب سرعت شما خیلی پایین هست 512 مخابرات توی دانلود منیجر 64 تا میده اما شب توی تک کانکشن میشه 20 30 کیلوبایت حالا این بیاد 14000 کیلوبایت رو بگیره چی میشهنقل قول:
همونطوری که توی عکس زیر می بینید الان یعنی 1015 شب دارم با سرعت 12 مگابیت 1500 کیلوبایت یه فیلم رو از سرور تلگرام می گیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سایت یه اکانت تست بگیرید . ببینید سرعتتون بهتر میشه؟
توی این سایت در قسمت تست و تنظیمات عدد سرور رو بزارید روی یک و تست کنید سرعتتون چقدره
من حس می کنم توی نسخه ویندوز جدیدا حالت مالتی کانکشن گرفته و وضعیت خیلی بهتر شده
پاتون رو که از ایران بیرون بذارید همه چیز خوب دانلود میشه. در داخل ایرانه که این مسأله هست. دو احتمال وجود داره:
۱. زیر ساخت (backbone مخابرات) دچار مشکل شده. برای همین packetها رو بسته به نوعش در اولویتهای مختلفی قرار دادهاند. از اونجا که بخش عمدهای از پنهای باند ایترنت ایران داره توسط تلگرام مصرف میشه برای اینکه کسانی با پژوهشهای علمی یا کارهای واجبتر به مشکل برنخورند تصمیم بر این شده که اونها رو در اولویت پایینتری قرار بدن. احتمالاً از مسیرهای آسیب دیده برای دانلود ویدئوهای تلگرام استفاده میشه.
۲. سعی در شنود محتوای رد و بدل شده توسط تلگرام دارند.
به هر حال این مسأله کمتر از یک هفته است که به وجود اومده و امیدواریم حل بشه. راه حلش هم استفاده از فیلتر شکن هست.
اون قسمت که گفتید عدد سرور رو بذارم رو یک پیدا نکردم. کجاست؟نقل قول:
ولی نتیجه تست با تنظیمات پیش فرضش این شد:
نقل قول:با فیلترشکن و نسخه های مختلف تست کردم سرعت دانلود کلیپ ها پایینه ولی صوت و عکس نسبتا خوبهنقل قول:
کلا سرعت نت شما خیلی پایینهنقل قول:
نقل قول:
روی 1 که میذارم ارور میده
فکر کنم به خاطر سرعت پایین باشه
An almost immediate error 8 indicates the browser failed on a small trial download (10kb) within a time limit of 5 seconds, from the nearest detected speed test server.
The cause can be:
- An extremely poor internet connection, too slow for even a speed test!
- An out of date browser
- Browser add-ons or extensions that interfere and are buggy
- A proxy that interferes with connectivity
Solutions:
- Try with https enabled
- Try a different browser
- Try a more reliable internet connection
فکر کنم از ایرانسل استفاده کنی شرف داشته باشه به این اینترنتی که تست کردی