من 2 ماه تمدید نکردم ولی خطم همچنان رانژه بودنقل قول:
Printable View
من 2 ماه تمدید نکردم ولی خطم همچنان رانژه بودنقل قول:
قبلا 2 روز تمدید نمیکردی هی زنگ میزدن ولی انگار حالا وضعیتشون خیلی خرابه :n09:نقل قول:
واقعا" از نظر کیفیت پارس آنلاین حرف نداره، اگه بیخیال دانلود شبانه بشیم،من هیچ isp ندیدم ساعت 8:30 شب از سرور خارجی همچین پینگ و سرعتی بده :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرم تخلیه خط پارس انلاین داره که پر کنم اسکن کنم براشون یا تنها راهش حضوریه ؟
آره پارس خوبه ولی واقعا نمیشه از دانلود شبانه گذشت شاید کسایی که پولشون از پارو بالا میره واسشون فرقی نکنه ولی اکثر مشترکها توان مالی این رو ندارن که برای دانلود این همه پول بدننقل قول:
من که به هیچ وجه بدون دانلود شبانه یک روز هم مشترک پارس نمیمونم فعلا تا چند ماه دیگه شبانه دارم بعدش هم خدا کریمه :n01:
آره اما به نظر من یک خط دیگه بگیر،روی اون سرویس واسه دانلود شبانه بگیر،این سرعت حیفه،دان استریم شما هم که 16 مگ هستش:n02:نقل قول:
فکر نکنم همه چنین توانایی مالی داشته باشندنقل قول:
یه چیزی رو قبلا چند بار گفتم باز هم باید تکرار کنم اینترنت پارس آنلاین بدون شبانه مثل این میمونه که لامبورگینی داشته باشی ولی فقط 4 لیتر بنزین توش باشه :n09:نقل قول:
وقتی محدودیت شدید حجمی داری چه فرقی میکنه دان استریمت رو 16 مگ باشه یا روی 2 مگ ؟
کاش پارس آنلاین از خر شیطون پایین میومد
این پارس آنلاین چقدر پول داره که اینقدر داره در برابر تخلیه ها مقاومت میکنه با این سیستمای پیشرفته اش میلیاردر شده حتی ایرانسل هم اینقدر دووم نیاورد:n19:نقل قول:
یادته مخابرات چقدر زود تسلیم شد؟:n09:
من فکر می کنم موضوع فراتر از اینهاست ممکنه اینها با ایرانسل و همراه اول و رایتل قرارداد داشته باشن که شبانه رو رو بردارن در ازاش پول هنگفتی بگیرن و گرنه یک دفعه چی شد که همه شبانشون رو برداشتن :n13:نقل قول:
خودشون بهتر از همه میدونن که کاربرهاشون ریزش کرده و خواهد کرد و پهنای باند اگه استفاده نشه هدر میره ولی عین خیالشون نیست