بله طبق گفته دوستان طرح ۴ مگ سرعت دانلود تا 1000 هم میرهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
Printable View
بله طبق گفته دوستان طرح ۴ مگ سرعت دانلود تا 1000 هم میرهنقل قول:
فقط من سرعت وبگردی و باز کردن پیجها برام فوق العاده پایینه و بابت باز کردن هر پیج کلی باید منتظر بشم.با اینکه سرعت دانلودم خوبه اما وبگردیم افتضاحه.واسه همه 512 ایها اینطوریه یا من مشکل دارم.درست نمیشه؟
با برنامه dns benchmark به صورت دستی هم بهترین dns رو واسه کانکشنم ست کردم اما بازم فرقی نکرد.
با speedtest یه تست بزاریدنقل قول:
نزارم سنگینتره.پینگ دو هزارو خورده ای با سرور تهران.دانلود نهایتا 0/2 مگابیت و آپلود هم 0/1 مگابیت:n04:.ولیکن وقتی فایلی رو دانلود می کنم سرعت دانلودم 130 کیلو بایت هست:n01:نقل قول:
پس واسه همین سرعت پیج باز کردن پایینه، دانلود چون با idm فایل چند قسمت میشه سرعت بالاستنقل قول:
مبین نت یعنی فحش.هر گیگی را 13 تومان به ملت میندازه.تازه حجم هم میخوره .پینگش هم که اشغاله.خد ارا شکر 4 جی ایرانسل اومد تو شهرمون از این مبین نت دزد راحت شدیم.الان 6 ماهه گوشه خونه افتاده
آیا این درسته؟!!!
2 روزه این طرح مزخرف رو گرفتم و اکثر مواقع همین هست حتی کلش هم به زور میتونم باهاش بازی کنم در صورتی که تا دو روز قبل طرح 1 مگ معمولی داشتم و سرعتش عالی بود(رو 2 مگ بسته شده بود)
پشتیبانی هم همش حرف های بی خود میزنه که نه سیگنالت ضعیفه بعد میگه نه تا 512 سرعتت باشه عادی هست و از این حرفا (در صورتی که من اصلا مودم رو جابهجا نکردم ولی با عوض کردن طرح این بلا سرم اومد!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گهگاهی هم سرعت بالا میره اونم تو دانلود شبانه ولی 80 درصد مواقع همین شکلی هست(یه شب تا 700 هم رفت ولی اصلا پایدار نیست و نوسان وحشتناکتی تو سرعت داره و معمولا هم ÷ایین هست تا بالا باشه!!)
برا شما هم همینطوری هست؟
راه حلی ندارین؟!
احتمالا بین خیلی ها شیر کردن یا چمیدونم از این کارا که تو ایران مرسوم هست،
دادا کدوم طرح رو گرفتینقل قول: