نمیدوونم من ندیدم ولی اگه میتونید چندتا رو یک کامپیوتر بازی کنید!
Printable View
نمیدوونم من ندیدم ولی اگه میتونید چندتا رو یک کامپیوتر بازی کنید!
سلام دوستان کسی فایل Football manager 2014 editor رو نداره که ادرسش رو بذاره برای دانلود چون این فایلی که تو سایت قرار دادید مشکل داره و بعد از اینکه بالا میاد یه صفحه سفید هست که نمیشه دیتا بیس رو لود کرد -کسی میدونه مشکل کجاست؟
:n28:
سلام به همگی...بچه ها من عاشق این بازیم ولی ازونجا که شاغلم وقت نکردم...سی دی 2013 نسخه cpy رو چند وقته خریدم اما وقت نکرده بودم نصب کنم الان که نصب کردم به مشکل خوردم...میشه کمک کنید....ارور میده خیلی ارور میده همه هم یجوره از فایل های مختلف ایراد میگیره...اینم عکس ارور
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی آپدیت های مختلف و فایل های مختلف ارور میده
شما گذینه ingnore بزنید ببینید به چندتا فایل ارور میدهنقل قول:
کلا از آپدیت 1310 تا آپدیت آخر ارور میده ... حتی دایرکتس هم ارور میده آخرش... یعنی از همین درصدی که قرمز شده توی عکس تا آخرش همش باشد ایگنر بزنم که بره..فایل دایرتکس خالیه..آپدیت ها خالیه .. کلا چیزایی که ارور داده خالی میمونه آخرش...وگرنه تا آخرش که ایگنر میزنم نصب میشه حتی آیکن رو دسکتاپ هم میاد ولی اجرا نمیشه..از چیه مشکل؟نقل قول:
سی دی رو از سایت top2download اینترنتی خریدم..نسخه cpy
سلام دوستان کسی فایل Football manager 2014 editor رو نداره که ادرسش رو بذاره برای دانلود چون این فایلی که تو سایت قرار دادید مشکل داره و بعد از اینکه بالا میاد یه صفحه سفید هست که نمیشه دیتا بیس رو لود کرد -کسی میدونه مشکل کجاست؟
بازی رو وقتی میریزم درست کار میکنه ولی وقتی که ادیتور رو میریزم به هم میریزه و تو بازی هم یه صفحه سفید میاد و حروف تو هم میرن کسی مشکل چیه و چطور باید از ادیتور استفاده کرد مثل نسخه های قبل؟
می تونی از لینک پایین دان کنینقل قول:
تیک پایینی رو بردار ی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز بعد از دانلود باید پوشه رو تو محل بازی قرار بدم چون این ادیتوری که توسایت هست بعد از اینکه میزنی که باز بشه میگه زبان رو نمیشناسه؟شما این لینک رو استفاده کردید کار میکنه یا نه؟شما کدوم نسخه رو از این سایت دانلود کردید؟
در حال حاضر بازی رو ندارمنقل قول:
ولی هردو پوشه رو باید تو یک محل کپی کنی
این هم تصویر ی از برنامه