اینجا یا اونجا فرقی نداره و دوستانی که معمولاً پاسخ میدن و لطف می کنن همه تاپیک ها رو می بینن ... بنابراین یک موضوع رو در یک تاپیک پی بگیر تا سریعتر و راحت تر پیش بره ... مرسی ..نقل قول:
Printable View
اینجا یا اونجا فرقی نداره و دوستانی که معمولاً پاسخ میدن و لطف می کنن همه تاپیک ها رو می بینن ... بنابراین یک موضوع رو در یک تاپیک پی بگیر تا سریعتر و راحت تر پیش بره ... مرسی ..نقل قول:
مشکل این نیست . من منظورم این بود . چرا ؟ دو تاپیک رو مرج نمی کنید .
قطعاً به فکر خودم هم رسیده ؛ به دلایل مختلف علاقه ای به پیگیری اش ندارم (چون خودم دسترسی ادغام ندارم) ... یکی اش اینه که تا حالا مشکلی نداشتن ... دیگه اینکه بسیاری از دوستان پست قبلی رو نقل قول نمی کنن که در صورت ادغام می تونه باعث ناخوایی قابل توجه بسیاری از پست ها بشه ... دیگه اینکه گاهی طول زیاد تاپیک باعث میشه حوصله مطالعه صفحات قبلی واسه کاربر بصورت تصاعدی و یه دفعه افت کنه .. و ..نقل قول:
بهرحال مرسی از توجهت ..
خواهش , نمی دونم ؟!
فعلن که تو کار خودمون موندیم .
دوستان یهترین هدفون تا 20 یا 30تومن چی میتونم بگیرم؟
mp3 player من mpio هست چند سال پیش گرفتم اما تا الان
نتونستم صدای خوبی ازش بگیرم
یه هدفون مناسب معرفی کنید ممنون میشم
نیکی پناهتان:40:
هدفون تو گوشی می خواین دیگه؟ من 2 تا مدل را پیشنهاد می کنم؛ یکی Cresyn lmx-E630 یه قیمت حدود 15 تومن (فقط در پاساژ پایتخت) و دیگه creative ep-630 به قیمت حدود 20 تومن (پاساژ ایران نمایندگی داره). احتمالا مدل Cresyn با توجه به موسیقیی که گوش می کنین بیشتر باب طبعتون باشه.نقل قول:
دوستان دیگه هم حتما مدلهای خوبی را بهتون معرفی می کنن؛ فکر کنم Sony و Sennheiser هم در این قیمت یه مدل مناسب دارن..
سنهایزر که تو این محدوده چیزی نداره. به نظر من شما اگه پلیرتون رو عوض کنید بهتر باشه. چون من اسم این مارک رو تا حالا نشنیدم و بعید میدونم با هدفون خوب بتونین صدای خوب ازش بگیرین.
تعجب میکنم اون زمان که خریدم کوچکترین player دنیا بود و خیلی ازش تعریف میشد (حدود سال 84 ) 175 تومن واسه 512 مگش پول دادمنقل قول:
کیفیتش هم به نظر خودم بد نیست
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه رنگی و شارژ از طریق mini usb
و نمایش فایلهای تصویری و عکس و همچنین صفحه oled از مشخصاتش هست
اون زمان شاخی بود واسه خودش :31:
نیکی پناهتان:40:
سلام
20 تومن دارم يه هدفون ميخوام از اينا كه يه چيزي داره پشت لاله گوش ميره ( در واقع يه چيزي داشته باشه كه با دويدن از گوش در نياد)
مثل اين :
حالا شک دارم در حد 20 تومن ، اما اگه قدری بالاتر بری در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه ای گفتم که مثلاً در پاساژ ایران چندین مدل این تیپی موجوده ... (سونی - کریتیو - فیلیپس - ...)نقل قول:
مارکهای پایین تر و ارزون تر هم گیر میاد همونجا (با پله برقی که بیای بالا یه مغازه هست ضلع شرقی که نمایندگی فراسوئه ... اون و دوتا بالاترش رو چک کن ... )