اولین تمرین در چمن والدیباس...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین تمرین در چمن والدیباس...
خودش که خیلی بخوایم خوب باهاش حساب کنیم همون 40 میلیون یورور می ارزه کو تا 100 :n02:نقل قول:
مهاجم پاري سن ژرمن تاکيد کرد هيچ بازيکني در دنيا 100 ميليون يورو نميارزد حتي او.
اگه معیار رو صرفا ارزش درون زمین بگیریم که قطعا هیچ بازیکنی 100 میلیون یورو نمی ارزه، اخیرا در همین مورد از زیدان سوال شده بود و زیدان خیلی راحت جواب داد که حتی خودش هم در زمان انتقالش به رئال 75 میلیون یورو نمی ارزیده و صرف ارزش درون زمین برای هیچ بازیکنی حتی به این اعداد نزدیک نمیشه(که بعضی از رسانه ها تیترها رو از قول زیدان به این شکل زدند که انگار صرفا بیل این قدرها نمی ارزه، مثل اینکه زیدان که خودش از مسببین این انتقال بوده و بیل رو مدت هاست زیر نظر داره این انتقال رو زیر سوال برده باشه!، بازی هر روز رسانه ها)، این مسئله رو زیدان حتی در مصاحبه معروفی که بعد از اون گل تاریخی فینال CL سال 2002 به ثمر رسوند، داشت و اونجا گفت امیدوارم با این گل بخشی از اون مبلغ سنگین رو کم کرده باشم!نقل قول:
مهاجم پاري سن ژرمن تاکيد کرد هيچ بازيکني در دنيا 100 ميليون يورو نميارزد حتي او.
اما بخش پر رنگ تر مسئله ارزش بیرون زمین یعنی تبلیغات، حق پخش تلویزیونی، جذب اسپانسرها و ... هست به شکل دیگه: "بهترین بازیکن ها ارزون ترین بازیکن ها هستن" قانون اول فلورنتینو:n02:
معارفه لباس خارج از خانه چمپیونز لیگ توسط آدیداس :
بیلد: بوروسیا دورتموند مشتری جدید ایکر کاسیاس
طبق گزارش روزنامه آلمانی کلوپ قصد دارد تا در بازار زمستانی کاپیتان رئال را به آلمان منتقل کند
سایت گل- این روزها گمانه زنی ها در مورد احتمال جدایی ایکر کاسیاس از باشگاه رئال مادرید افزایش یافته و صحبت های اخیر سارا کاربونرو همسر کاسیاس که گفته که ممکن است بچه درراهش در مادریدو یا در خارج از اسپانیا متولد شود، به این گمانه زنی ها دامن زده است.تا به حالا اخبار متعددی از تمایل سران آرسنال و میلان برای به خدمت گرفتن ایکر کاسیاس منتشر شده بود و حالا شنیده می شود که بوروسیا دورتموند هم به جمع مشتریان کاسیاس اضافه شده استطبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد، یورگن کلوپ در هفته های اخیر تمام اخبار بازتاب یافته از رختکن رئال مادرید را دنبال کرده وتمایل زیادی دارد تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی ایکر کاسیاس را به خدمت بگیرد.بنا براین گزارش که در روزنامه مادریدی آ.اس نیز بازتاب یافته، حتی تماس هایی نیز میان کاسیاس و سران باشگاه دورتموند ایجاد شده و بدین ترتیب و در صورت نهایی شدن این انتقال کاسیاس باید برای حضور در درون دروازه تیم آلمانی با رومن وایندفلر 33 ساله که تا ژوئن سال 2016با دورتموند قرارداد دارد رقابت داردکاسیاس می داند که در صورتی که روند نیمکت نشینی هایش در رئال مادرید همچنان ادامه یافته و کارلو آنچلوتی دیگو لوپس را به او ترجیح دهد، این امکان وجود دارد که او در آستانه برگزاری رقابت های جام جهانی 2014 که کمتر از یک سال دیگر در برزیل برگزار می شود، جایگاهش را در ترکیب اصلی ماتادورها از دست بدهد و از سوی دیگر و در صورت انتقال به دورتموند هم او باید رقابتی مشابه با آنچه اکنون بادیگو لوپس دارد را با وایدنفلر داشته باشد.دراین میان زین الدین زیدان در صحبت هایی گفته:« بعید می دانم که کاسیاس بخواهد رئال را ترک کند.من یک گفت و گوی خصوصی با او خواهم داشت.»
این عکس هم مونتاژی است که روزنامه بیلد در کنار این گزارش ، آن را بازتاب داده
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________
پاسخ اوزیل به فلورنتینو پرس: من یک حرفه ای تمام عیار هستم
رئیس رئال ادعا کرده بود این ملی پوش آلمان اصلا از لحاظ رفتار حرفه ای خوب نبود و دائما به فکر خوشگذرانی با دخترها و حضور در باشگاه های شبانه بود
سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره جدید آرسنال، صحبت های اخیر فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، که گفته بود این بازیکن به دلیل رفتار غیرحرفه ای فروخته شده را رد کرد.
رئیس رئال ادعا کرده بود این ملی پوش آلمان اصلا از لحاظ رفتار حرفه ای خوب نبود و دائما به فکر خوشگذرانی با دخترها و حضور در باشگاه های شبانه بود؛ صحبت هایی که خشم پدر این بازیکن را برانگیخت و اعلام کرد از فلورنتینو پرس شکایت خواهد کرد.
با این وجود، اوزیل ترجیح داد وارد جنگ لفظی با رئیس سابقش نشود اما بار دیگر تاکید کرد که عدم وجود احترام و اعتماد لازم، دلیل جدایی او از رئال بوده است.
او در مراسم معارفه اش در باشگاه آرسنال گفت:" من دوست ندارم چیز بدی در مورد رئال بگویم زیرا سه سال فوق العاده در این باشگاه داشتم.
من در آنجا به موفقیت های رسیدم و دوران فوق العاده ای داشتم. آنهایی که من را می شناسند، می دانند که چه بازیکن حرفه ای هستم.
من 159 بازی برای رئال انجام دادم؛ اگر حرفه ای نبودم، نمی توانستم این تعداد بازی کنم.
من در رئال از احترام و اعتماد لازم برخوردار نبودم. این شرایط را کمی دشوار کرده بود. در حالی که وقتی تلفنی با ونگر صحبت کردم، او احترام زیادی به من گذاشت.
من اکنون در بهترین لیگ دنیا هستم و باید در اینجا پیشرفت کنم. من در بهترین باشگاه ممکن هستم."
خب دوستان بازی های ملی هم تموم شد خدا رو شکر
آمار دقیق مصدوم ها رو دارید ؟؟
البته مصدومیت های جدی
که دیگه تا چند هفته قادر به بازی نباشه
فقط مارسلو رو خبر دارم که 2 تا 3 هفته نیست :n23:
گزارش تصویری: اولین روز حضور بیل در جلسه تمرینی رئال مادرید
ستاره ولزی در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی با مبلغی جنجالی از تاتنهام به رئال مادرید منتقل شد
سایت گل- گرث بیل ستاره ولزی دنیای فوتبال در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی باقراردادی جنجالی ( 91 میلیون یورو به یک تعبیر و 101 میلیون یورو به تعبیر رسانه های انگلیسی) به رئال مادرید پیوست ولی با آغاز اردوهای ملی، او تا به امروز نتوانسته بود تا با کهکشانی ها به تمرین بپردازد.
امروز اولین روزی است که گرث بیل در اردوی تیم مادریدی حضور یافت و زیر نظر کارلو آنچلوتی به تمرین پرداخت.انگیزه و هیجان در چهره بیل موج می زند
دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این جلسه تمرینی را تماشا کنید:
محتوای مخفی: عکس ها
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________
فیگو: مقایسه رونالدو و اوزه بیو نفرتانگیز است
خبرگزاری تسنیم: کاپیتان پیشین تیم ملی پرتغال مقایسههایی که میان کاپیتان فعلی ارغوانیپوشان با اسطوره فوتبال پرتغال انجام میشود را نادرست میداند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوئیز فیگو تاکید کرد کریستیانو رونالدو که آنقدر موفقیت کسب نکرده که بتواند با اوزه بیو مقایسه شود. ستاره تیم رئال مادرید اسپانیا، در بازی اخیر تیم ملی کشورش مقابل ایرلند شمالی در انتخابی جام جهانی 2014 برای اولین بار در حرفه ملی خود هت تریک کرد و به لطف این 3 گل، شمار گلهای ملی خود را به عدد 43 رساند تا با سبقت گرفتن از اوزه بیو به دومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی پرتغال تبدیل شود.
این مسئله سبب شد بحثهایی در خصوص تبدیل شدن رونالدو به بزرگترین فوتبالیست تاریخ فوتبال پرتغال مطرح شود. برای لوئیز فیگو اما برتری رونالدو در شمار گلهای ملیاش نسبت به اوزه بیو را دلیلی برای بهتر بودن جایگاه وی نسبت به بازیکن 28 ساله رئال مادرید نیست.
فیگو در گفتوگویی با نشریه مارکای اسپانیا اظهار داشت: این یک مقایسه نفرتانگیز است. به نظر من هیچکس با اوزه بیو قابل مقایسه نیست. اوزه بیو برای من یک پادشاه است.
ستاره پیشین تیمهای بارسلونا، رئال مادرید و اینتر افزود: مقایسه و مشخص کردن اینکه از بین اوزه بیو، کریستیانو رونالدو، لوئیز فیگو و یا دیهگو مارادونا کدام یک بهتر است یک ابراز عقیده شخصی است. این مقایسهها معیار نیست، چون هر کسی نظر خودش را دارد.
کریستیانو رونالدو برای تبدیل شدن به برترین گلزن تاریخ تیم ملی فوتبال پرتغال، عنوانی که در حال حاضر در اختیار پائولتای 47 گله قرار دارد، 4 گل دیگر میخواهد.
Ronaldo not in Eusebio's league, claims Figo
پی نوشت: ترجمه کلمه به کلمه درسته
پیرو صحبت هایی که در El Mundo و ABC از قول باشگاه راجع به اوزیل منتشر شده بود و توی همین تاپیک تکذیب شد (همون چاپ مجدد سوژه های دو سال قبل راجع به مدل ونزوئلایی و رفتار غیر حرفه ای) مصطفی اوزیل پدر مسوت در مصاحبه با Bild در جواب به سوالی راجع به همین مسئله صحبت های تندی راجع به پرز کرد و حتی اوزیل مجبور شد مواردی رو تکذیب کنه و از خودش دفاع کنه که اگه در در طول این سه سال رفتار حرفه ای نمی داشت به چه شکلی تونست در اکثر بازی ها به صورت فیکس بازی کنه.
حالا در ادامه همون ماجرا باشگاه طی یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های مطرح شده در بعضی مطبوعات رو کاملا ساختگی دونسته و حتی خبرگذاری ABC رو وارد به عذرخواهی کرده، در قسمتی از همین بیانیه آمده: "رئال مادرید از صحبت های (ساختگی) مطرح شده که هیچ ارتباطی با باشگاه پیدا نمی کند و باعث واکنش مصطفی اوزیل شده است، متاسف هست" و در پایان: "ما از مسوت اوزیل تشکر می کنیم و برای او در آینده آرزوی بهترین ها را داریم."