-
جونم بچه ها:n12:
کم کم داریم به روند رو به رشدمون ادامه میدیم
امیدوارم همینطوری پیش بریم
نباید از گل زدن خسته بشیم و عقب بکشیم
رونی که عالی بود
پاتریس اورا هم به نظرم بهترین دفاع چپ جهان هست:n02:
حیف بازم مصدوم دادیم!
کلاً بازیه خوبی بود!
لیورپول هم باخت و نشون داد همون لیورپول فصل گذشته است:n02:
---------
شبکه ورزش هم دیشب ترکوند
همه فوتبال هارو نشون داد:n02:
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مویس: یانوزای شماره 10 آینده منچستریونایتد خواهد بود
این ستاره جوان بلژیکی پدیده این هفته یونایتدها بوده و با بازی های خوبش و به ثمر رسانده دو گل در 6 دیدار، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.
سایت گل- دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است که عدنان یانوزای شماره 10 آینده شیاطین سرخ خواهد بود.
این ستاره جوان بلژیکی پدیده این هفته یونایتدها بوده و با بازی های خوبش و به ثمر رسانده دو گل در 6 دیدار، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.
یانوزای در این مدت به عنوان بال چپ برای یونایتدها به کار گرفته اما مویس معتقد است که این ستاره جوان می تواند نقش محوری تری در این پیدا خواهد کرد.
او به خبرنگاران گفت:" به وقتش، بهترین پست برای عدنان، شماره 10 خواهد بود.
اما اکنون او خیلی جوان است و بهتر است که خود را در سمت راست یا چپ نشان بدهد.
او یک سنتر فوروارد فوق العاده است و خیلی با استعداد است و می تواند در پست های مختلفی بازی کند. او خیلی خوب کار می کند و در هر پستی که از او استفاده کنیم، عدنان می تواند از پس آن بربیاید."
مویس تاکید کرد که قصد ندارد در این فصل بیش از اندازه از یانوزای استفاده کند و این مسئله را با اولین روزهای درخشش رونی در اورتون مقایسه کرد.
" نمی خواهم انتظار زیادی از او ایجاد کنم. به همین خاطر نمی خواهم او خسته کنم. سعی می کنم او را در بهترین شرایط نگه دارم. شرایط او مثل زمانی است که رونی در اورتون چهره شده بود.
به یاد دارم که انتقادهایی از من شده بود زیرا چند باری از او در سمت چپ استفاده کردم.
همیشه نمی توان از بازیکنان جوان در بهترین پست استفاده کرد. باید بهترین پست آنها را پیدا کرد. من هیچ ضربه ای به رونی نزدم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
گروه A
رئالسوسيداد- منچستريونايتد
شاختاردونتسک- باير لورکوزن
منچستريونايتد، صدرنشين اين گروه ليگ قهرمانان اروپا به اسپانيا سفر خواهد کرد تا برابر رئال سوسيداد به ميدان برود. پيروزي در اين ديدار شاگردان ديويد مويس را در آستانه صعود از اين گروه قرار خواهد داد. منچستريونايتد چند بازي است که فرم مطلوب خود را بدست آورده است. آنها پس از صعود در جام اتحاديه انگليس موفق شدند فولام را شکست دهند تا به وضعيت خود در جدول سروسامان ببخشند.
منچستريونايتد در بازي رفت موفق شد رئال سوسيداد را با يک گل در ورزشگاه اولدترافورد شکست دهند. پاتريس اورا که در بازي برابر فولام دچار مصدوميت جزئي شد مشکلي براي همراهي تيمش ندارد. منچستري ها خوشحال هستند که در آستانه بازي با رئالسوسيداد در ليگ قهرمانان اروپا، وين روني و روبين فانپرسي در شرايطي خوبي به سر ميبرند. اين دو بازيکن در بازي برابر فولام نيز هر کدام موفق شدند يک گل به ثمر برساند.
شاختاردونتسک در ديداري حساس بايد در خانه به ديدار باير لورکوزن برود. دو تيم تلاش مي کنند تا با قرار گرفتن در رده دوم اين گروه همراه منچستريونايتد به مرحله يک هشتم نهايي صعود کنند. لورکوزن در بازي رفت موفق شد جشنوارهاي از گل به راه بيندازد و با 4 گل تيم اوکرايني را در هم بکوبد. در ديدار رفت استفان کيسلينگ 2 بار، سيمون رولفس و سيدني سام گلزني کردند. شاختار پس از ازدستدادن بازيکنان بزرگي نظير ويليان و فرناندينيو نسبت به فصلهاي قبل تيم ضعيفتري شده است. بازي دو تيم در اوکراين مي تواند تاثير زيادي براي مشخص شدن تيم دوم اين گروه داشته باشد.
جدول گروه
1- منچستريونايتد 3 بازي، 7 امتياز
2- باير لورکوزن 3 بازي، 6 امتياز
3- شاختاردونتسک 3 بازي، 4 امتياز
4- رئالسوسيداد 3 بازي، يک امتياز
خوشبختانه تیم روند خوبی پیدا کرده و اگه امشب در اسپانیا هم به پیروزی برسیم صعودمان تقریبا تمام شده خواهد بود.
به امید پیروزی تیم در بازی امشب
-
امشب بازی داریم
امیدوارم ببریم...
احتمال زیاد کاگاوا برمیگرده دورتموند
امیدوارم به جاش یه بازیکن تاپ از دورتموند بگیریم:n09:
نظر من روی هوملس یا سوبوتیچ یا رویس هستش
به امید پیروزی....
-
چه عجب کاگاوا رو گذاشت تو ترکیب
====================
-
تیم خیلی محتاط رفت به میدون و با دو تعویض بار هجومیمون هیلی چشمگیر تر شد : ولی اخراج فلینی ..... چه راحت داور کارت خرج بازیکنای منچستر یونایتد کرد !!! پنالتی هم که خیلی راحت از دست رفت ! به این نوع سبک بازی مویس عادت نمیشه کرد : تیمی که همیشه هجومی بوده حالا وضعش فرق کرده : نتیجه مهم بود که با مساوی در اومدیم که میشد برنده باشیم !
-
هنوز متوجه نمی شم چجوری بازی رو نبردیم...
نیمه اول که عملا هیچی واسه ارائه کردن نداشتیم اما نیمه دوم سه تا فرصت عالی داشتیم و این که نتونستیم گلشون کنیم خیلی عجیبه
موقعیتی که هرناندز از 6 قدم توپو زد تو اسمون :n04:که من واقعا داشتم شاخ در می اوردم
دو تا موقعیت هم رابین از دست داد
خیلی راحت می تونستیم برنده بشیم ...
اما در مورد بازیکنا ...فلینی رو که از اول نیمه دوم به خودم می گفتم امروز اولین کارت قرمزشو می گیره کاملا مشخص بود...خطاهای الکی و بچگانه...
به غیر از خط دفاع که تقریبا می شه گفت همه خوب بودن(حداقل تو کار دفاعی) بهترین بازیکن زمین به نظرم کاگاوا بود اونم نه به خاطر 60 دقیقه اول بازی بلکه به خاطر 30 دقیقه اخر
که رفت پست مورد علاقش یعنی شماره 10 پشت رابین و انصافا نشون داد تنها دلیل عدم موفقیتش تو یونایتد اینه که تو کناره ها به بازی گرفته میشه
-
سلام
بازی خوبی بود
3 تا موقیعت صد در صد داشتیم
مویس نمیخواست تیم به آب و آتیش بزنه
شنبه بازی سختی داریم
اشلی یانگ هم به نظرم باید با اٌردنگی پرتش کنن بیرون
فقط بلده تمارض کنه...
خوشحال شدم پنالتی گل نشد
من موندم چطوری داور اون صحنه رو پنالتی گرفت؟!
کاگاوا هم خوب بود
شانس اوردیم فلایینی آخر بازی اخراج شد!:n02:
-
-
ونگر چه مصاحبه جالبی قبل بازی کرده :شاید فان پرسی از ترک آرسنال پشیمان باشد:n04:البته فان پرسی حق هم داره پشیمون باشه باید چند سال زودتر به منچستر یونایتد میومد و سالهای بیشتری زیر نظر فرگی کبیر کار میکرد و چندین جام قهرمانی لیگ برتر در کارنامه افتخاراتش ثبت میشد