معلوم نیست اگر مصدوم خوب کلا بازیش ندن هی میارن تو بدتر میشهنقل قول:
Printable View
معلوم نیست اگر مصدوم خوب کلا بازیش ندن هی میارن تو بدتر میشهنقل قول:
اینم یه موقعیت خطرناک دیگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بارسا ، ایول نیمار
منم فقط دارم با گزارش شماها بازی رو برای خودم تجسم میکنم :ی
گناه دارم نه؟:ی
هوراااااااااااااااااااااا اااا
منم به قول دوستمون دارم به طور زنده بازیو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری میکنم :n02:
جالبه مادریدیا دوتا خطای پشت هم کردن و بعد سوت داور و خطا به نفع داور از رفتارشون ذوق کردن !
============
گل نیمار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............
.......
...
اینم موقعیت خوبی که الکسیس فنا داد باز !!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به بودن سمئونه روی نیمکت اتلتیکو بار فنی زیادی که بازی نداشت ! همونجور که فصل پیش تیمش رو ارنج میکرد باز هم با درصد خشونت بالا و تمارضهای زیاد باعث شدن که بازی زیبا نشه و پربرخورد باشه . متاسفانه سبک بازی به تیمهای آرژانتینی یا برزیلی با اون خشونتی که از اونا سراغ داریم هم نبود ! توی فاصله زمانی کم روی یکی از بازیکنا زوم میشد و چند نفری پشت هم روش خطا میکردن ! واقعا تمیز بود فوتبالشون !
90 دقیقه 1-1
مساوی شد
کلا بازی خوبی نبود
اتلتیکو که جمعا دو حمله بیشتر نداشت که یکیش گل شد :دی بارسلونا هم کلا حمله های زیاد مهمی نداشت جز دو سه تا
دنی الوز افتضاح به معنای واقعی بود تو این بازی ... چقدر سوتی داد اعصابمو خرد کرد گلی هم که خوردیم از خلا دنی الوز بود که نفوذ کرده بود
پیکه هم که کلا دیگه بد بودنش عادت داره میشه و عادی شده
ولی اینیستا نمیدونم چرا اینطور بود اینیستایی که حتی یک توپ لو نمیداد تو بازی این بازی کلی توپ لو داد
والدز هم بمیرم براش خیلی خسته شد :n02: کلا دو تا توپ به سمتش اومد یکیش گل شد یکیشم گرفت بقیه بازی هم قلیون میکشید
در کل نتیجه بدی نبود ... به امید بازی بهتر تو نیوکمپ
یادتون باشه چندبار گفته بودم شعور دفاعی آلوز چقدر تعطیله:
ویا با سرعت برق از روبه روش عبور میکنه ولی شعورش نمیرسه باید به جای قدم زدن بره یار گیریش کنه! مدافع یه تیم درجه سومی هم تو چنین مواردی به طور غریزی میفهمه چیکار باید کنه!!!:n01:
البته اینا همه فوتوشاپه، بارسا اصلا مشکل دفاعی نداره!:n08:
سایت گل- بعد از اتمام بازی دو تیم بارسلونا و اتلتیکومادرید که از دور رفت سوپرکاپ اسپانیا در ورزشگاه بیسنته کالدرون شهر مادرید برگزار و با تساوی 1-1 به پایان رسید، تاتا مارتینو سرمربی بارسلونا در سالن کنفرانس خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.دراینجا می توانید متن صحبتهای مارتینو به گزارش آ.اس را مطالعه کنید:*بازی: برای همه بازیکنان سخت بود تا بتوانند فضاهای خالی مناسبی برای دریافت توپ ایجاد کنند. حرکت در بین خطوط برای ما سخت بود. بازیکنان حریف خیلی منسجم بودند و عبور از سد آنها کار سختی بود. ما بیشتر با ارسال های بلند کار می کردیم. چون پاسهای کوتاه به نفع تیمی که به دفاع می پرداخت بود. به همین خاطر بیشتر پاسهای بلند ارسال می کردیم. برای حل این مشکل باید فعالیت و تحرک زیادی داشت و دقیق بود و عمقی حرکت کرد.اصلا کار آسانی نیست. اتلتیکو در نیمه اول تیم برتر میدان بود و ما در نیمه دوم برتر بودیم*مصدومیت مسی: او دچار گرفتگی عضله شد و بعد از آن هم احساس ناراحتی کرد. باید تست های لازمه انجام شود تا میزان جدی بودن مصدومیت او مشخص شود.اگر مسی نتواند به راحتی حرکت کند، نگه داشتن او در داخل زمین مسابقه هیچ معنا و مفهومی ندارد*بارترا: من قبل از این هم فکر می کردم که نیازی به خرید یک مدافع دیگر نداریم و نیازهای تیم ما بیشتر از میانه میدان رو به سمت جلوست. اگر مشکلی هم داشته باشیم، روی الکس سانگ حساب می کنم*آیا بوسکتس باید اخراج می شد؟ : من مطمئن نیستم. ولی به نظر من خطای بوسکتس یک خطای خیلی معمولی بود. البته بعید می دانم که خطای او شایسته یک کارت زرد بوده باشد.
دیشب اونایی که شک داشتن من دارم بازی بارسا رو میبینم یا نه ویدئو زیر رو ببینن ، به من بگن من اشتباه می گفتم یا شما :n09:
آلبا فیلم بازی کرد یا من .