[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی دیگه امکان آپدیت آفلاین وجود نداره ؟؟؟؟!!!نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی دیگه امکان آپدیت آفلاین وجود نداره ؟؟؟؟!!!نقل قول:
دوست عزیز اون آپدیت اتوماتیک کاسپرسکی هست! از تنظیمات غیر فعالش کنید حل میشه:11:نقل قول:
با سلام
من از برنامه Longtion-AutoRun-Pro-Enterprise-12.0.3.126 برای ساخت سی دی اتوران استفاده میکنم قبلا از ورژن 2011 کسپر استفاده میکردم وبا این برنامه مشکلی نداشت
الان از 2012 استفاده میکنم اما وقتی برنامه Longtion-AutoRun-Pro-Enterprise-12.0.3.126 نصب میکنم فایل اجرایی اونو ویروس از نوع PDM.WORM.P2P.GENERIC تشخیص میده و
بلافاصله حذف میکنه .میخوام بدونم کسپر اشتباه میکنه یا این برنامه واقعا مشکل داره ؟اینم بگم این برنامه را از چند سایت مختلف دانلود کردم و کسپر به همشون گیر داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا این دو جا ثبت نام کن و آدرس رو به دست بیار.
لینکش رو برای ما بذاری بهتره ولی می تونی خود عکس رو هم مستقیم تو پستت بذاری. این بالا از سمت چپ سومین گزینه insert image هست که باید آدرس عکست رو بدی ولی من توصیه می کنم فقط لینکش رو بذاری.
حالا از مشکلت بگو شاید بدو عکس هم حل شد!
توی خود کسپر نمیشه آپدیت ها رو ذخیره کرد ولی با برنامه ایی که خود کسپر ارائه داده میتونین کسپر رو آپدیت کنین و آپدیتها رو هم یه جایی ذخیره کنین فقط به شرط اینکه کسپر رو با همون برنامه آپدیت کنین نه با خود کسپرنقل قول:
راهی برای فارسی کردن اينترنت سکيورتی 2013 وجود داره؟
سايت رسمی و فارسی کاسپر اعلام کرده کی نسخه ی فارسی رو کی منتشر ميکنه؟
اصلا" با کاسپر انگليسی راحت نيستم! اما ميخوام از آخرين ورژنش استفاده کنم
نقل قول:
دوست عزیز سایت
یه اسکین خودش درست کرده برای kis 2013 که تا حدودی زبانش رو به فارسی برگردونده میتونی دانلود کنی و استفاده کنی
نقل قول:
دانلود کردم خيلی کم به فارسی برگردونده
راهکار ديگه سراغ دارين؟
1-ایران ستاپ ویروسی نیست چون کلید های این انتی ویروس رو میزاره انتی ویروس بنش میکنه .....
2- به هیچ وجه از پوسته فارسی ایران ستاپ استفاده نکنید .. این پوسته کلا تنظیمات رجیستری رو بهم میریزه و چون موتور انتی ویروس حساس هست میتونه در اون هم تداخل ایجاد کنه .....