سلام
ما تو یه آپارتمان حدودا 20 واحدی زندگی می کنیم،که پارکینگ نداره و همه همسایه ها ماشینشون رو تو حیاط پارک می کنن (منظورم اینه که حیاط بیشتر جنبه پارکینگ داره تا حیاط).
ما طبقه همکف هستیم.یک همسایه داریم که بازنشسته هستن و کلا سر کار نمی رن و تقریبا 90 درصد اوقات هروقت می رم بیرون می بینم نشستن پشت واحد ما (واحد ایشون هم همکفه ولی چون واحد ما روبروی درب حیاط هستش و دید وسیعی از درب تا ساختمان رو دارن این طرف یک صندلی مثل صندلی پارک گذاشتن) و یا دارن سیگار می کشن و یا با یکی دوتا همسایه دیگه که داشتن از حیاط رد می شدن و ایشون واسه حرف زدن نگهشون داشتن دارن صحبت می کنن.
وجود همیشگی این همسایه تو حیاط، صدای صحبتشون که تو خونه ی ما میاد، گاها بوی سیگار ایشون، و اینکه من وقتی می خوام حتی با تلفن صحبت خصوصی داشته باشم، مجبورم حتما پنجره رو ببندم و آروم صحبت کنم تا مطمئن شم ایشون وقتی تنهان واسه تفریح، تلفن من رو گوش نمی کنن.
بزرگترین مشکل اینه که ایشون خودشون مدیر مجتمع هستن (از زمانی که حیاط خاکی بوده و واحد ها نیمه ساخته، اینجا ساکن بودن، برای همین شدن مدیر مجتمع)
حالا سوال اینجاست که من می تونم با مراجعه به شورای حل اختلاف از ایشون شکایت کنم؟ اگه شکایت کنم نتیجه ای می تونم بگیرم؟ ارزش داره دنبال این کار برم یا فقط وقت تلف کردنه و نتیجه ای نداره؟
از دوستان ممنون می شم اگه راهنمایی کنن