برای واحد106 متری باید یک پکیج 24 هزار و برای بقیه واحدها 28 هزار یا 32 هزار بگیرید.در مورد انتخاب پکیج یک سری فاکتورها باید مشخص بشه که بهتر بتونم راهنماییت کنم.مثلا اینکه چقدر پول می خوای هزینه کنی و کدام شهر هستی.نقل قول:
Printable View
برای واحد106 متری باید یک پکیج 24 هزار و برای بقیه واحدها 28 هزار یا 32 هزار بگیرید.در مورد انتخاب پکیج یک سری فاکتورها باید مشخص بشه که بهتر بتونم راهنماییت کنم.مثلا اینکه چقدر پول می خوای هزینه کنی و کدام شهر هستی.نقل قول:
رادیاتور پنلی فرولی که کیفیت خیلی بالای داره و متری 340 هزار تومنه.
بنسر دیجیتالیه سیستم عیب یاب الکترونیکی داره ولی اوپتیما یک دستگاه ساده است.اگر از نظر مالی مشکلی نداری بنسر خوبه.نقل قول:
حوله خشک کن های فارمو وخیلی عالیه و کیفیت بالای داره.ایران رادیاتور هم حوله خشک کن داره بد نیست و لی به فارمو نمیرسه.نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
لطف کنین و رنج قیمت هر کدومم لطف کنیین
درضمن این پکیج بنسر یکیشو برای یه واحد داخل قرار کار بشه و یکی دیگش تو تراس مشکلی ندارند البته اونی که داخل هست لوله 10 کار شده.
قیمت دقیق رو نمیدونم ولی حدودا حوله خشک کن 50*50 فارمو 120 تومان و50*80 بالای 150تومان باشه.
و با این شرایطی که دودکشهای شما دارن باید حتما پکیج فن دار بگیری.
موفق باشینقل قول:
من بهت استانبول رو معرفی می کنم متری 320 تومن ظرفیت حرارتیش هم بالاتر از حتی آریستون و والترو و فرولی
خدمت دوست عزیز عرض کنم من هم والترو می فروشم هم ایساتیس و هم استانبول و هم آماتیس اینکه می گمی والترو چینیه درسته ولی با افتخار می گه تو چین مونتاژ میشه ولی آریستون و فرولی شرم دارن بگن چینیه وگرنه همه پکیج ها تو چین مونتاژ میشه بین همه برندهایی که گفتی من باکسی رو اول قبول دارم بعد از اون والترو و آماتیس چون تمام پکیج های ایتالیایی در اصل برند باکسی گروپ هستند
حق با شماست یکی دو سال قبل خوب بود ولی جدیدآً اصلاً کیفیت سابق رو نداره
[QUOTE=tamirkar1;7437063]با احترام به نظر کلیه دوستان باید بگم من پکیج فرولی را یک پکیج با کیفیت میدونم که جزء بهترین ها توی ایرانه.و این حرف دوستان را اصلا قبول ندارم. حدود 6 ساله که با فرولی کار میکنم.پکیجی که اصلا تبلیقات گستردهای مثل پکیج ای دیگه نداشته و این مشتری های این پکیج بودن که کیفیت خوب این محصول را دیدن و به بقیه هم پیشنهاد دادن.
زیر بنای شما حدود 60 متره و حدودا 300 تا 350 متر لوله برای گرمایش از کف لازم دارین.و از لوله های 5لابه سوپر پایپ یا نیو پایپ و یا لوله های تک لایه که نصبتا ارزانتر در میاد میتونید استفاده کنید.
با سلام
ممنون از راهنماييهاي شما .
با توجه به قيمت و بودجه و خدمات ، پکيج روما 24 فن دار دو مبدله بوتان خريدم . ( مدل جديد بوتان )
لطفا در مورد اندازه رادياتور هم راهنمايي بفرمائيد . بسيار سپاسگزارم .
براي ( آپارتمان 98 متري ) طبقه 5 از 7 و پنجره دوجداره : هال و آشپزخانه حدود8*6 با دو جاي رادياتور و دو اتاق يکي 9 و ديگري 12 متري و خشک کن کوچک براي حمام
پيشنهاد فروشنده : دو رادياتور 140 سانتي براي هال و دو 80 سانتي براي اتاقها و خشک کن 60*50
لطفا نظر شما ؟
ضمنا براي شير هم مي گفت شير معمولي ببري بهتر است از ترموستاتي و درجه دار !!!
براي خريد : با توجه به قيمت رادياتور پنلي وسن (vessen) ترکيه را انتخاب کردم .