سلامجناب کلیپش واقعا خوشحال شدم دیدم برگشتید خیلی جا خوردم دیدم بن شده بودید اگه یادتون باشه با کمک شما اون امپ هدفون رو با 12au7 که بهم دادین بستم و نتیجه بسیار عالی بود و انتظار چنین چیزی رو نداشتم!!البته روی فیبر سوراخ دار و با مقاومت کربنی و خازن های بی کیفیت و کلی سیم که از اینور به اونور رفته بود! مدار رو برای تست بستم و انشاالله توی تابستون که سرم خلوت شد یه PCB خوب براش میزنم و بهترین قطعات ممکن رو براش استفاده میکنم و توی اون جعبه فلزی میزارم تا یه امپ دست ساز های فای (شاید هم های اند!) بشه! گوش های من که مثل شما دقیق نیست ولی صداش برای من خیلی عالی بود! واقعا متشکرم که کمکم کردید.بعد از اون تجربه با امپ هدفون خیلی به کار با امپ های لامپی علاقه مند شدم ولی منبعی برای یاد گیری اصول کار و طراحی امپ های لامپی پیدا نکردم و شما هم که نبودید تا سوال کنم!من میخوام برای کار بعدیم یه امپ با قدرت کم مثلا 3 وات لامپی بسازم فرقی نمیکنه سینگل باشه یا پوش پول ولی توی انتخاب نقشه و ترانس ها و لامپ مشکل دارم تا این که چند وقت پیش یکی از دوستام گفت من یه اشنا دارم که قبلا توی کارخونه تلوزیون و رادیو سازی کار میکرده (اسم کارخونش یادم نیست) و تعمیر کار تلوزیون و رادیو قدیمیه و تعدادی از لامپ های مختلف داره که نو هستن و دیگه به کارش نمیاد منم گفتم چند تا از لامپ هاش رو برام بیار ببینم چیز بدرد بخوری توشون هست یا نه. 12 تا لامپ برام اورد که چند تاشون شماره هاش پاک شده اما چند تاشون شماره داره اینها هستن: PL504 و PL500 و PL521 و PCL86 و 2B-B14 که PL504 و PCL86 ماله فیلیپس هست. توی نت دنبال اطلاعاتشون گشتم همشون توی تلوزیون کاربرد دارن و PL504 و PCL86 بین اینها معروف تر بودن و امپ هم باشون ساخته بودن یه نقشه خیلی ساده هم بود که با یدونه 504 و 1 مقاومت و یه ترانس 220 به 24 معمولی تقویت کننده ساخته بود که من روی بستمش و صدا رو در حد 1 وات تقویت کرد ولی کیفیت خیلی خوبی نداشت که فکر کنم بخاطر ترانسش هستشما میتونید کمکم کنید با این لامپ ها یه تقویت کننده در حد مثلا 3 بسازم؟ توی ترانس و یه نقشه خوب کمک میخوام البته امپ های OTL هم بودن که ترانس خروجی ندارن ولی ظاهرا کیفیتشون زیاد خوب نیستراهی هست که بشه فهمید اون لامپ هایی که شمارشون پاک شده چی هستن؟ اندازه چند تاشون مثله PL504 و چند تای دیگه مثل PCL86 هست
ممنون