تو واقعیتم هر دو بازی داور ا افساید اشتباه میکنن.
Printable View
تو واقعیتم هر دو بازی داور ا افساید اشتباه میکنن.
سفید = تاتنهام . آبی=رنجرزنقل قول:
خب این یکی که به نظر میرسه داور اشتباه نکرده. آخه بعضی ها اعتقاد دارند داور های PES اشتباه زیاد دارند، اما من فقط تو پرتاب اوت دیدم اشتباه میشه، توی آفساید ندیده بودم، که این صحنه هم مشکوک بود.نقل قول:
بابا این پس یه آفسایدایی رو میگیره که به عقل جن نمیرسه....تو این یه مورد هرگز اشتیاه نمیکنه
دوستان چجوری میشه از شر نشون دادن دموی اول خلاص شد تو دموی دوم ؟
من هر بار که میرم توش شروع میکنه به پخش دمو و چیزایی که اضافه شده و با هیپ دکمه ای هم کنسل نمیشه
نقل قول:
برو تو پوشه ی img فایل pes12pv.sfd رو حذف کن اوکی میشه
بعضی از بچه ها میگفتن که میشه با اتوو به راختی دریبل زد اونم با استفاده از جهت ها بله درسته اما نه در همه بازیکنا
چک کردم اگه یادتو باشه تو سری قبل 2011 بازیکنانی مثل رونالدو مسی روبن ریبیری یه حالت خاص خود رو داشتن در دویدن باتوپ که با بقیه بازیکنا فرق میکرد که اسم اون حالت تو کارت ها speed marchet بود که تو این سری 2012 بازیکنانی نظیر اتوو .پاتو. زاراته.میکولی .کارسیچ و گریت بیل و ارشاوین هم این حالت داده شده پس زود نگین دریبل زدن راحته تو بازیکن های راحته که speed marchet دارن نه در همه
ای بابا بازم مثل pes 11 بازیکنایی که speed merchant دارن همه رو دریبل میکنن ! اصلا خوشم نیومد....:41:
آقا باور کن تو دمو اولی کامپیوتر با گتوزو آنچنان دریبل میزد که مارادونا تو خوابم نمی تونست بزنه!!نقل قول:
دوستمون راست میگه...من با مایکل کریک همه رو دریبل کردم...خیلی افتضاحه...دفاع اصلا کاری نمیکنه فقط جا میمونهنقل قول:
من توی دموی اول گفتم که دفاع خیلی ضعیفه.....
حالا این ضعیف بودن یا به خاطر اشنا نبودن ما به بازیه یا اینکه مشکل از بازیه....
من فکر میکنم مورد اوله چون کامپیوتر خودش خیلی خوب دفاع میکنه..