قادر (عادل ) :31:قبلیه خیلی بهتر بود هم قیافش شبیه تر بود هم صداش این جدیده پیشونیش رو چرا اینقدر چین انداختن:41:
Printable View
قادر (عادل ) :31:قبلیه خیلی بهتر بود هم قیافش شبیه تر بود هم صداش این جدیده پیشونیش رو چرا اینقدر چین انداختن:41:
اصلا از اون موقعی که سامان گوران از گروهشون جدا شد خیلی تیکه های جالبی واسه خندوندن نداشته
اون موقع که تو گروه بود یه مجله خوندم که باهاش مصاحبه کرده بودند گفته بود سوژهی بعدیم رضا عطاران
ولی نمیدونم چی شد یهو جدا شد
تیکه های مهران مدیری _رضا صادقی و مخصوصا فردوسی پورش فوق العاده بود حالا خدا کنه که تو پخش عید دوباره بیادش چون دیشب که با مفیدی مصاحبه میکردند میگفت که هم عنوان های جدید ساخته میشه هم بازیگر های جدید اضافه شدند
سامان گوران نقشاش زیاد بود علی دایی رو هم فک کنم اون بازی کرد
در کل دیگه فک کنم خنده بازار رو از tv iran3 نشون نده جام جم رو هم که من ندارم باید بشینم سماق بمکم
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟ D :P:
به کی ایمیل بدیم؟ اگه به هرف ما بود که حال و احوالمون این نبودنقل قول:
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟
نقل قول:فکر کنم دایی شکایت کرد و اون رو عوضش کردن فکر کنم البته:13:نقل قول:
تو یکی از مجلات با سه تا ا بازیگراش مصاحبه می کردند. شهاب عباسی - بازیگز نقش گلریز و دکتر کورتون
یکجا به موضوع گوران اشاره کرده بودند که جو گیر شده و دست مزد بالا خواسته و خلاصه از تیم شون جدا شده
خداییش تو همشون از سیاوش مفیدی خیلی خوشم میادنقل قول:
اصلا لوده نیست
همه نقش هاشم عالی بازی میکنه:46:
مثل مایلی کهن و گلریز و ... :31:
همچنین نامزد ها:31:
یه جاش مثل پریزیدنت خودمون بود:31:
شهاب عباسی هم خیلی خوب بازی میکرد صندلی داغ و مسابقه سریالی و چندتا دیگه رو بازی میکرد
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
شکایت دایی رو منم شنیده بودم فک کنم خبر واقعی بوده
e میاد. یه برنامه هست که مثل همون برنامه هفت اونجا میاد وقتی هی دوربین اینور و اونور میشه اینم باهاش یهو میچرخه خیلی باحال میشه!! :31:[شکلک خنده]نقل قول:
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده