وایرلس مبین نت هست . که بهتره بجای مبین نت یه لباس بخری . چون هر دوی انها تو رو به اینرنت متصل نمیکنن
پارس انلاین که قبلا بودم و قیمتاش بالاس ولی اگر بیشتر از 128 میخوای بدون مدرک میده البته بار اول باید 128 بخری چون تو سیستم ثبت میشه . از ساعت 1 تا 6 رایگانه ولی مخابرات 2 تا6 . مخابرات ارزان تر است . شنیدم این چند وقته سرعت در پارس انلاین پایین امده . البته زمانی که من بودم مشکلی نبود ( سال پیش رو عرض میکنم) یکی از قوانین پارس انلاین ابادان اینه که اگر سرویست تموم شد مثلا 1 ماه خریدی یک ماه تمام . اگر ظرف مدت 5 روز اقدام به تمدید نکنی تو رو تخلیه میکنن ( البته تا 20 روز هم اجازه میدن) . پارس انلاین روبه روی ام ار ای طبقه دو . مخارات هم بد نیست سرعتش عالیه تنها ایرادش اینه که پشتیبانی خوب ساپورتت نمیکنه . البته تا 1 هفته پیش سرعت ها خراب شد . که امروز درست شد. اگر میخوای مخابرات بخری 128 نا محدود 1 ماه 9 هزار تومن بخر ضرر نمیکنی . چون 128 در روز سرعت 256 بهت میده و چون نامحدوده راحتی ولی اگر محدود بخری 128 تو شب که رایگانه سرعتت همون 128 میشه
پارسا رسانه هم هست که به مناسبت ماه رمضان ترافیک رایگان شده . البته پارسا رسانه چندان چتگی به دل نمیزنه و در رتبه سوم جای داره
یکی دیگه هم هست که اسمشو نمیدونم . فکر میکنم تو بازار روز باشه