آزمونهای جامع سنجش ثبت نامش کی هست؟منظور الان میشه ثبت نام کرد یا قبل از موعد ازمون !؟!
Printable View
آزمونهای جامع سنجش ثبت نامش کی هست؟منظور الان میشه ثبت نام کرد یا قبل از موعد ازمون !؟!
سلام بچه ها من امسال می خوام برای اولین بار زیست بخونم پارسال (یعنی 90) ریاضی دادم 7400 شدم چی کار کنم امسال بترکونم ممنون می شم کمک کنین
نقل قول:
سعی کن آزمونی بنویسی که انتشارات کتاب نداشته باشه
مثل گاج و کانون
چون تو کتاباشونا می خونی میری درصد بالا میزنی اگرم عین اون سوال ندن جهت فکریشون مثل کتاباشونه و مشکلش اینه که نحوه برخورد با سوالای سبک جدید را شما یاد نمیگیرید
من پارسال مهر ماه بود ثبت نام کردم... باید برید اداره پست ببینید کارت ثبت نامش رو ارودن یا نه... هر وقت اوردن میشه ثبت نام کرد حالا حالا ها هم وقت داره... آزمونای جامعش تا عید وقت داره برا ثبت نام...:46:نقل قول:
یعنی گزینه 2 خوبه؟البته من خودم اصلا دلم نمی خواد برم آزمون اما چند نفر میگن با توجه به این که پشت کنکوری باید یه آزمونی بری حالا نظر شماها چیه؟
به به دوستان کنکوریه 91 .
گزینه دو واقعا خوبهنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من ببینید از الان هم میشه ثبت نام کرد
از طریق لینک زیر میتونید ثبت نام کنید.
توصیه من این هست که ابتدا برنامه ازمونهاش رو ببینید چون زیاد برنامه ریزی جالبی نداره ولی از پارسال بهتر هستشکد:http://92.242.195.60/sanservreg91/
و اگر قصد شرکت دارید ابتدا یک ازمون شرکت کنید اگر پسندید مجدد ثبت نام کنید...
لینک برنامه و بودجه بندی ازمون های سنجش
کد:http://www.sanjeshserv.com/fullstory.aspx?id=32
موفق باشید
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
نقل قول:
شما میتونید برنامه ازمونهاش رو از سایتش دریافت کنید.سطح خوبی داره و خیلی خیلی از کانون بهتر هستش. ولی تصمیم نهایی با خود شماست...
سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
من یک پست برای شما در لینک زیر دادم:
اگر خوندیش حداقل دوست دارم که نظرت را بدونم. اینی که خوندی تجربیات من از برای مطالعه زیست هستش که هم دقیقا شرایط شما را داشتم و نتیجه اش زیست 70 شد و برای امسالی هم میخوام زیست را 100 بزنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6301259#post6301259
حالا واقعا خوشحال میشم که نظر شما و سایر دوستان را در مورد پستی که در لینک مورد نظر دادم بدونم که اگر ضعفی در آن هستش با کمک شما دوستان مرتفع کنم.
اصلا همین جا دوباره همون پست (با کمی اصلاحات) را کپی می کنم که راحت باشید.
اول احسنت بگم به این قدرت اراده شما
دوم حرف آخر را همین اول میگم: اصلا جای هیچ نگرانی برایت وجود ندارد اگر که به خودت و هدفت ایمان داشته باشی به خصوص اینکه عاشق پزشکی هم هستی که همین عالی است
1) همین را بدان در هر شرایطی که هستی و به هر میزان پیشرفتی هم که رسیده ای اگر ادامه مسیر برایت روشن و مشخص باشد و به خودت و همت خودت ایمان داشته باشی خوب معلومه دیگه با این علاقه ای که شما به پزشکی داری با کله راه را تا آخر میری. حالا من تا آنجایی که بتوانم سعی می کنم که مسیر را برایت شفاف نمایم چرا که من هم شرایط شبیه شما را دارم حتی خیلی حساس تر و دقیق تر از شما, که اکر بعدا ممکن شد برایت خواهم گفت.
2) همان طوری که خود شما متوجه هستی مساله اصلی شما «زیست» هستش و میگید که زیست هم تا حالا نخوندی. حال من چند نکته را برایت میگم امیدوارم که به خوبی بتونی ازش استفاده کنی:
اول اینکه: زیست تجربی از ریاضی ای که بچه های ریاضی میخونند خیلی ساده تر هستش. این را اون هایی مثل من و شما متوجه می شوند که دروس سنگینی مثل دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی را خوانده اند و بعد رفتند سراغ کتاب های زیست تجربی.
دوم اینکه: شما برای زیست حتما حتما حتما از همان کتاب زیست سال اول شروع کن و بعد زیست سال دوم و بعد زیست سال سوم و بعد هم زیست سال چهارم را بخون
سوم اینکه: حتما حتما حتما حداقل دو بار تمامی مباحث را از روی خود کتاب درسی مطالعه کن و در ابتدا هم زیاد نگران این نباشی که نکته ای را متوجه نشدی
چهارم اینکه: این ساختار کلی زیست تجربی ها می باشد که آنها در ده مبحث کلی مطالعه زیست را دنبال می کنند:
(زیست 1 یعنی زیست سال اول و زیست 2 سال دوم و زیست 3 سال سوم و زیست 4 سال چهارم)
1) سلول شناسی (Cytology) (شامل دو فصل در زیست 1 و زیست 2): که به مطالعه سلول و ساختار اندامک های داخل آن می پردازند که بهتر است که همیشه یک ذهنیت کلی از شناخت سلول را در ادامه مطالعه خودت داشته باشی و درست هستش که مبحث سلول را خوانده ای (و بعد میخوانی) و تمامی زیر و بم اندامک های آن را می شناسی ولی در ادامه مطالعه سایر مباحث مدام به دنبال یافت سر نخ هایی از این سلول و انواع سلول و ویژگی های سلول و اندامک های سلول باش و شاید هم در بسیاری از مباحث مستقیم بهش اشاره نشده باشد ولی این شما هستی که این نکات را کشف می کنی. مثلا اگر در مبحث کروموزوم ها و میتوز در بخش سیتوکینز خوندی که در میان سلول های گیاهی این جسم گلژی هستش که با ایجاد وزیکول هایی که حاوی مواد مشخص می باشد دیواره سلولی را ایجاد می کند که بعدش دو سلول دختر ایجاد می شوند این جا این نکته جدید مرتبط به مبحث سلول شناسی برایت مشخص می شود که جدا از آن ویژگی صندوق پستی ای که در مورد جسم گلژی خوانده ام حال این را هم میدانم که در تشکیل دیواره سلولی در سلول های گیاهی و در واقع در تشکیل تیغه میانی نقش دارد.
2) بیوشیمی (Biochemistry) (شامل دو فصل در زیست 1 و زیست 2): در این مبحث به مطالعه و شناخت ترکیبات بیوشیمیایی می پردازی که یک چیزهایی هم قبلا در کتاب های شیمی در مبحث های پراکنده شیمی آلی خوندی. حال در اینجا با تمرکز بیشتری دنبال می شود. به طور ساده مواد بیوشیمیایی به چهار دسته تقسیم می شوند: پروتئین - لیپید - کربوهیدرات ها - نوکلوئیک اسیدها (DNA و RNA) که بعد هم دسته بندی های خاص هریک را یاد می گیری که اصل و اساس فصل و مبحث ساده هستش ولی نکته اصلی در این هستش که باید شبیه مبحث سلول شناسی در ادامه مطالعه سایر مباحث این ذهنیت شناخت و کشف ساختارهای بیوشیمیایی اندامک های مختلف هریک از موجودات زنده را در همان سطح کتاب درسی یاد بگیری. که مثلا با مطالعه مباحث این ها را متوجه می شوی که لیگاز و هلیکاز و روبیسکو و اندیرازکربنیک آنزیم هستند که آنزیم هم مهم ترین نوع پروتئین می باشد.
3) ژنتیک (Genetics) (شامل هفت فصل که مباحث تولید مثل (زیست 1) و ماده ژنتیک و کروموزوم و میتوز و میوز و تولید مثل جنسی و خاستگاه ژنتیک (زیست 3) و پروتئین سازی و بیوتکنولوژی (زیست 4) و مبحث خاص ژنتیک جمعیت (زیست 4) که این مبحث را بهتر هست در بخش تکامل در نظر بگیری ولی میشود در این بخش هم به آن توجه داشت) این مبحث را هم باید دقیقا بعد از مطالعه مبحث سلول شناسی و بیوشیمی مطالعه اش را دنبال کنی و ترتیب مباحث هم رعایت کنی. در شکل کلی سنگین ترین مبحث این بخش همان مبحث خاستگاه ژنتیک می باشد که به بررسی قوانین وراثت و ژنتیک مندل (پدر علم ژنتیک) می پردازد. ولی همین را بگم شناخت کروموزوم و DNA و آشنایی با میتوز و میوز با چند بار مرور راحت می باشد ولی اصل همین تسلط بر مبحث خاستگاه ژنتیک می باشد که بعد در ادامه بهت میگم که با همین یک فصل چه کنی که باهاش راحت باشی. مبحث پروتئین سازی هم یک پروسه مشخص از تعامل زبان گفتار نوکلوئیک اسیدها با اسیدهای آمینه را دارد که با یکی دو بار مرور و تخیل ساختار کلی اش دستت خواهد آمد و بعد هم با تمرین تست به خوبی می توانی به تمامی ریزه کاریهایش مسلط شود و یک بخش سیستم بیان ژن دارد که این را دو بخش دنبال می کنی که با تخیل کردن مفاهیم راه برایت ساده می شود. مبحث بیوتکنولوژی نه ساده است و نه سخت ولی باید کمی دقت برایش خرج نمود که این را بعد از مثلا یکی دو بار که تمامی مباحث را خواندی به خوبی متوجه میشوی که چگونه می شود بر تمامی نکات آن تسلط یافت. ولی بازهم میگم در این بخش فقط مبحث خاستگاه ژنتیک سنگین می باشد که آن هم فقط به خاطر جنبه محاسباتی بودن آن هستش که در جایش برایت میگم که چه طوری رامش کنی.
4) گیاه شناسی (Botany): این مبحث جز این در دو فصل تولید مثل گیاهی و رشد و نمو گیاهی که به طور مستقیم به مبحث گیاه شناسی پرداخته است ولی با این حال به صورت پراکنده سایر مباحث آن را در سایر فصل ها خواهی خواند. حال من خودم به شخصه برای خودم نکات گیاه شناسی را از هر کجای مباحث استخراج کردم و به شکل منسجم در یک جا نوشتم ولی بعد فهمیدم که که اساسا در بازار یک کتاب به طور تخصصی هم از برای همین مباحث گیاه شناسی وجود دارد که کار را بسیار راحت کرده است و حتی برای مبحث ژنتیک هم این گونه هستش.
5) تکامل (Evolution):این مبحث هم تماما بخش 2 زیست 4 را شامل می شود که از پنج مبحث تشکیل شده است. همین را بدان که بعد از یکی دو بار که مبحث را خوندی خودت متوجه میشوی که هم فقط مبحث ژنتیک جمعیت آن هستش که سنگین هستش و باقی مباحث با یکی دو بار دیگه مرور کنی به خوبی برایت ساده می شوند. حال از برای مبحث ژنتیک جمعیت و به طور کلی مبحث ژنتیک پیشنهاد می کنم بعد از این که دو سه بار تمامی کتاب درسی را خوندی دو کتاب خوب برای ژنتیک هستش که کار را برایت در تمامی مباحث ژنتیک راحت کرده است یکی کتاب ژنتیک دکتر آرام فر از انتشارات تخته سیاه و یکی هم کتاب ژنتیک دکتر حامد اختیاری از انتشارات مهروماه و همچنین از هر دو مولف از همان انتشارات در زمینه گیاه شناسی هم یک کتاب داده شده اند که داشتن و مطالعه این کتاب هم کار را در زمینه مباحث گیاه شناسی برایت راحت می سازد.
6) شارش انرژی در جانداران (Energy & Life): این هم یک فصل مشخص در زیست 4 در بخش 3 می باشد و اساس مطلب به مطالعه دقیق عملکرد کلروپلاست و فتوسنتز (تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی ذخیره ای در قند) و مطالعه دقیق عملکرد میتوکندری و تنفس سلولی (تبدیل انرژی ذخیره شده ی در قند به انرژی در دسترس و مورد استفاده به صورت ATP). حال این مبحث را حداقل سه بار باید خوانده باشی و باید بدانی که این مبحث با این یک فصل بیشتر نیست ولی کمی سنگین هستش و سنگین بودنش هم از برای این هستش که هم فقط با دانستن یک یا دو نکته از آن نمی شود از پس سوال ها و تست های آن بر آمد. یعنی یا باید بر تمامی نکات مبحث تسلط یافت یا اینکه. و روند یادگیری مبحث را هم باید تکرار و مرور و تخیل و تصویر سازی ذهنی به تسلط خواهی رساند. البته این کتاب زیست گیاهی مهروماه که خودم خوندمش مطالعه این مبحث را ساده تر کرده است ولی باز هم باید خودت چندین بار از روی کتاب درسی مبحث را خوانده باشی و در ذهنت تمامی پروسه فتوسنتز و تنفس سلولی را مرور کرده باشی.
7) ویروس و باکتری (Bacteriology & Virology): این مبحث هم یک فصل از بخش 3 زیست 4 را شامل می شود. و مبحث تقریبا ساده ای هستش. هم اول که خوب ویروس را شناخت پیدا کردی و بعد به مطالعه باکتری و انواع آن پرداختی حساب کار دستت میآید و حداقل این را متوجه هستی که چون این انواع و اشکال ویروس ها و باکتری ها متنوع هستش هم با چند بار مرور و تمرین تست می توانم به مبحث مسلط شوم و هیچ نکته و ابهامی ازش باقی نگذارم که همین طور هم برایت خواهد شد.
8) قارچ شناسی (Mycology): زیگومیکوتا - بازیدیومیکوتا - آسکومیکوتا - دئوترومیکوتا : این ها انواع قارچ ها هستند که خودم که برای اولین بار این مبحث را خوندم آنقدر خوشم اومد که خیلی راحت تونستم یک ذهنیت خوبی از مطالب آن در اولین مطالعه ام از مبحث پیدا نمایم. اصل و اساس نکات این مبحث یک جورایی به مبحث میوز و تولید مثل جنسی مرتبط می باشد که از برای مبحث آغازیان و بخش هایی از گیاه شناسی هم این گونه می باشد. باقی مطالب شناخت ویژگی های هریک از انواع قارچ ها می باشد که ساده است. ولی گفتم شناخت چرخه تولید مثلی آنها کمی بیشتر قابل تامل می باشد که این را من با این کتاب زیست گیاهی مهروماه و مرور های چندباره ای که داشتمش به خوبی رامش کردم.
9) آغازیان (Protistology): این هم آخرین مبحث زیست و آخرین فصل زیست 4 که خود شناخت 14 نوع آغازیانی ساده هستش هم فقط این چرخه تولید مثلی آن ها قابل تامل می باشد و این که باید آن را در کنار چرخه تولید مثلی قارچ ها و گیاهان بخونی شاید کمی نیاز به دقت و مرور بیشتر را می طلبد. ولی همین به تجربه میگم اولش و دومش کمی به نظرت سنگین میاد ولی یکی دو بار که مبحث میوز و تولید مثلی جنسی و انواع چرخه های زیستی را مطالعه کردی و چرخه ی دیپلوئیدی و هاپلوئیدی و تناوب نسل را شناختی به خوبی می توانی بر روی تمامی ریزه کاری چرخه های تولید مثلی هریک از این جانوران تسلط پیدا نمایی.
10) مباحث مقدماتی پزشکی (Pre-Medicine): راستی این یکی هنوز مونده. همین را برای این مبحث بگم که ساده ترین و پرریزنکته ترین مبحث زیست می باشد. در این بخش در ابتدا باید مبحث بافت شناسی (Histology) را خوب بخونی و کاملا با انواع بافت ها که شامل بافت ماهیچه ای و بافت پیوندی و بافت عصبی و بافت پوششی هستش آشنا بشی و بعد از این مفاهیم فصل چندان سنگین نیست ولی از این که در ادامه مباحثی که برایت میگم باید به ساختار بافتی هر اندام توجه نمایی کمی دقت و حضور ذهن بیشتری را ازت طلب می کند. ببین عزیز شما در ادامه با هریک از سیستم ها در بدن انسان آشنا می شوی که شامل سیستم گوارشی (Digestive system) و سیستم عصبی (Nervous system) و سیستم تنفسی (Respiratory system) و سیستم ادراری-کلیوی (Urology) و سیستم اسکلتی-ماهیچه ای (Musculoskeletal System) و سیستم گردش مواد (Circulatory System) و سیستم غدد درون ریز و هورمون ها (Endocrine system) و سیستم دفاعی (Immune system) و سیستم تولید مثلی (Reproductive system) و سیستم حسی بدن که آشنایی مختصری با عملکرد چشم و گوش و بینی و زبان و پوست هستش و یک مطالعه مختصر هم در مورد روند حاملگی و قاعدگی در خانم خواهی داشت.
و پنجم اینکه: حتما حتما حتما حتما مطالعه زیست در برنامه ثابت هر روزت باشد. هر روز به شکل ثابت باید به مطالعه زیست بپرداری.
و ششم اینکه: یک امتیاز خاص برای شما هستش که خیلی خوب میتونی ازش استفاده کنی. همانطوری که شما ریاضی خوندی و با توجه به تمرین و مسائل بسیاری که در ریاضیات داشتی سطح آمادگی ریاضی شما باید در سطح خوبی باشد و خوب است بدانی که بچه های تجربی اکثرا به سوالات ریاضی پاسخ نمیدن و این برای شما که هم ریاضیات را خوب یاد داری و هم سوالات ریاضی تجربی برای شما ساده تر می باشد خیلی خیلی خیلی راحت می توانی با کسب درصد 91% به بالا در ریاضی امید بیشتری به کسب رتبه عالی در کنکور تجربی 91 داشته باشی.
و هفتم اینکه: اگر هم اگر چند صفحه از تاپیک معرفی کتاب را بخونی و از سایر دوستان هم سوال کنی همگی یک صدا میگن که بهترین کتاب برای زیست کتاب های زیست خیلی سبز! هستند که شامل چهار جلد می باشند که در کنارش هم اگر این دو کتابی که در مورد ژنتیک و زیست گیاهی از دکتر آرام فر یا دکتر حامد اختیاری هستند را تهیه کنی فوق العاده ترین مجموعه کتاب ها برای زیست را در اختیار داری.
و هشتم اینکه: بعد از اینکه حداقل دو دور کامل متن کتاب های درسی را خوندی این عملکرد را داشته باش تا بتوانی بعدش شاهد یک معجزه در یادگیری زیست باشی. این بار بشین بار دور سوم یا دور چهارم مطالعه زیست را هم فقط از زیست سال دوم دنبال کن و بعد هم زیست سوم و بعد هم زیست چهارم. ولی این بار که با دقت بیشتری مطالعه مباحث را دنبال می کنی یک دفتر در کنار خودت داشته باش و همانطور که صفحه به صفحه مطالعه می کنی دقیقا هرگونه ابهامی که در مفاهیم بودش را به شکل سوال یادداشت کن و همانند روند مطالعه دورهای قبلی ات مطالعه ات را ادامه بده و هم فقط تا میتوانی به ریز به ریز هرآنچه که برایت مبهم هستش سمج بشو و آن را به شکل سوال و دقیقا هم به زبان خودت مطرح کن و بعد حتما هم در ابتدا حداقل این رامشخص کن که این مجموعه سوالات به کدام کتاب و کدام مبحث مرتبط می شود. حال بشین همین شش کتابی که گفتم را چه درسنامه ها و چه تست ها را مطالعه کن و یک جورایی علاوه بر روال مطالعه ای که داری ذهنت را هم متوجه سوالاتی که یادداشت کرده ای داشته باش و سعی کن که در این بین به دنبال پاسخ به سوالات و ابهاماتی که خودت به زبان خودت اشاره و یادداشت کرده ای باشی و حال می بینی که تا چه حد دقت و کیفیت مطالعه ات این بار چندین برابر افزایش پیدا کرده است و چه نتایج خوبی هم بدست می آوری.
و نهم اینکه: هم حداقل برای زیست این یک کاری را که میگم انجام بده: حتما حتما یک کاری کن که تمامی میزان پیشرفتی که داری برایت روشن و ملموس باشد. و این کنترل پیشرفت را دقیقا بعد از حداقل دو دور مطالعه کتاب درسی انجام بده. که چه مباحثی را خوندی و چه مباحثی خوب خوندی و چه مباحثی دارای ابهام بیشتری هستند و کدام مبحث را بهتر تست زدی و کدام تست ها را غلط زدی و کدام تست ها را درست زدی و کدام تست ها را نزدی و کدام تست ها سخت هستند و کدام تست دقت بیشتری می طلبد و هرآنچه که در این روند کنترل و مدیریت پیشرفت مطالعه ات دقیق تر عمل کنی امید خیلی بیشتری برای کسب درصد بالای 91% در زیست را کسب خواهی نمود. یعنی میزان پیشرفت خودت را فقط بر اساس نتیجه درصدی که در کنکور آزمایشی کسب می کنی در نظر نگیر و بدان که سطح کنکور آزمایشی هرچقدر هم عالی باشد ولی باز فقط به یک بخش محدود از مباحث و مفاهیم توجه دارد و برای یکی مثل شما که درصد بالایی میخواهد چندان قابل اعتماد نیست و هم فقط باید مراقب باشی که درصد پایین نداشته باشی و اگر درصد بالا کسب کردی به خودت مغرور نشوی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من دیپلم ریاضی دارم خوب واسه زیستم فقط درصد کنکورمه و نمره کتبی ندارم که تاثیر بدن .به نظر شما برم دیپلم تجربی بگیرم یا نه کلا بخونم واسه کنکورو درصد خوب بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟