سلام
می خواستم من رو در مورد بحث Nat راهنمایی کنید.
Printable View
سلام
می خواستم من رو در مورد بحث Nat راهنمایی کنید.
در مورد switching در شبکه ها کسی مطلبی داره معرفی کنه ؟ متشکرم
آقایان مهندس همگی خسته نباشید راستش من دانشجوی کامپیوتر هستم و استادمون گفته که یه تحقیق در حد سه صفحه درباره پروتکل Snmp بیاریم. اگه کسی بتونه 3 صفحه مقاله درباره این پروتکل بزاره و یا بگه ممنون میشم . منتظرم. ...! در پناه حق.!
فكر كنم اگر به بخش آموزش الكترونيكي و مقالات و درخواست مقاله مراجعه كنيد
زودتر به نتيجه برسيد
بیا این از 3 صفحه بیشترنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Network_Management_Protocol
نحوه ارتباط شبکه داخلی شرکت(انترانت) با کاربرانش درخارج ازشرکت ازطریق اینترنت؟ توضيح كامل ميخوام.اگه باشكل باشه بهتره متشكرم
مثلا كاربران بتونن اطلاعات مربوط به پروژه خودشونو رو باداشتن يوزر پسورد و واردشدن به شبكه داخلي شركت براي مديران درصفحات مربوطه كه دردسترسشون قرار ميگيره وارد كنن.ويا بتونن فيش حقوقييشونو ببينن وكلا تعاملي بين شركت وپرسنل خارج ازشركت برقرار باشه.
چه جالب که کسی 2 پست صفحه قبل من رو ندیده !! مدیران عزیز اگر جوابی ندارید بگید یه فکر دیگه ای بکنم
مرسی
نقل قول:
من اینترنت پر سرعت دارم و کامپیوتر خودم و یک کامپیوتر دیگه رو شبکه کردم و اینترنت Share هست اما متاسفانه وقتی وی پی ان رو وصل میکنم دیگه اون یکی کامپیوتر کار نمیکنه !!! میخواستم بدون چیکار میشه کرد ؟؟ آیا راهی هست یا نه ؟
خوب فکر کنم --- هم باید شر کنی
با یه مودم که هم وایرلس داره و هم 4 تا لن (+روتر) میشه اینترنت رو به اشتراک گذاشت و فایل شرینگ و شبکه کردن چند کامپیوتر رو هم انجام داد؟!
سلام.(مثل اینکه سئوال ها زیاد شده و جواب ها کم!)
من وقتی که می خوام DNS رو یعنی دومین رو درست کنم با یه همچین اروری مواجه می شم.
کسی می تونه راهمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر.