جالبه که انگار کلا assassin ها دزد های حرفه ای هم هستن! تو منطقش من موندم! اتزیو دیگه تو این سن و سال برای خودش فرمانروایی داشته توی رم بعد هنوز جیب مردم و میزنه :31: .نقل قول:
Printable View
جالبه که انگار کلا assassin ها دزد های حرفه ای هم هستن! تو منطقش من موندم! اتزیو دیگه تو این سن و سال برای خودش فرمانروایی داشته توی رم بعد هنوز جیب مردم و میزنه :31: .نقل قول:
درود
بازی زیبایی است شبیه فیلم سینمایی درآمده هرچند که کوتاه است ولی....
بچه ها کسی موزیک های بازی رو داره؟من یه نسخه دانلود کردم آن ترانه هایی که میخواستم نداشت
من ترانه هایی رو میخواهم که هنگامی که ما وارد یکی از قلعه های تمپلارها میشیم ریتم زیبا و سلحشوری دارد
کسی میداند این ترانه را گیر بیاورد؟
:11:
کسی نداره؟؟نقل قول:
جسپر کید...نقل قول:
ب جسپر کید ازینجور وصله ها نمیچسبه مجید جون!
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
آره ...اینکاره سازنده های بازی اصن خوب نبود...من خیلی کم دزدی میکنمنقل قول:
درودنقل قول:
برادر ارجمندم یک نگاهی به این پیوند بیاندازد ببین به کارت می آید؟
شوربختانه باید در اینجا ثبت نام کنید, ولی ارزشش را دارد
:11:کد:http://forums.techarena.in/video-games/1442843.htm#post5503353
نه بابا بیچاره از همون زمان که 18 سالش بود و با یه space جیب ملت رو مییزد دستش کج شده (یه چیزی از کج هم اونورتر) بعد دیگه سر پیری جیب هم میزنه . تازه سر پیری عاشق هم میشه .نقل قول:
یه حرکت خفن :
دیدین بعضی ها لب لب اب وایستادن یا دارن نگاه میکنن یا ماهی گیری . کنارشون که بری ازشون به ارومی دزدی کنی میفتن تو اب دار فانی رو وداع میگن . خیلی به نظرم چیز مضخرف و در عین حال طنزیه این که هیچکس نمیتونه تو اب شنا کنه .
راستی یه سوال خیلی مهم (حاوی اسپویل)
مگه الطیر و خیلی از اساسین ها که توی نسخه 1 بودن خواجه نبودن ؟ پس الطیر چطوری ازدواج کرده . تازه بچه هم داره . سوتی دادن ها .
این قلابه تو دستش رو هم یک سانت بلند تر میکردن دیگه نور الانور میشد اون عقابه که رو برجها دور میزنه اتزیو رو میبینه میگه
بابا صد رحمت به جدت الطایر باز یه ابهتی داشت دی تو چرا این طوری شدی اخه...دی
هم مضخرف هم مسخره...نقل قول:
دیدین بعضی ها لب لب اب وایستادن یا دارن نگاه میکنن یا ماهی گیری . کنارشون که بری ازشون به ارومی دزدی کنی میفتن تو اب دار فانی رو وداع میگن . خیلی به نظرم چیز مضخرف و در عین حال طنزیه این که هیچکس نمیتونه تو اب شنا کنه .
من خیلی فکر کردم گفتم سرباز هایی که تو اب میوفتن حالا خودمو قول بزنم شاید به خاطر این که زره دارن نمیتونن شنا کنن و غرق میشن ولی دیدم نه کلا همه غرق میشن به غیر اتزیو...
این الطایر یه کارهایی کرده بوده تو جونی تو برادر هود دیدیم فکر کنم...نقل قول:
راستی یه سوال خیلی مهم (حاوی اسپویل)
مگه الطیر و خیلی از اساسین ها که توی نسخه 1 بودن خواجه نبودن ؟ پس الطیر چطوری ازدواج کرده . تازه بچه هم داره . سوتی دادن ها
سلام
رفقا ما هم بازی را تمام کردیم. البته افتخاری نیست به تمام کردنش و اصلا خوشحال نیستم که زود تمام شد.
اگر بخواهم نقدی داشته باشم مطمئنا برایتان تکراری خواهد بود پس به چند نکته کوچک اشاره می کنم و بس.
1. از لحاظ گیم پلی بازی پیشرفت هایی داشت اما درخور توجه نبودن و بعضا به نقاط ضعف بازی تبدیل شده بودند.
2. گرافیک بازی تغییری نداشت اما به شخصه از این مسئله ناراحت نیستم. چون افرادی مثل من که هر سال توانایی بروز کردن یک سیستم را نداریم نمی توانستیم از بازی مورد علاقمان لذت ببریم.
3. داستان بازی گستردگی شماره قبل و پیچیدگی آنرا نداشت اما به عنوان پایانی برای اتزیو آدیتره عالی بود.
:10:
من با این بازی بیشتر از هر بازی حال کردم و میکنم.
حقیقتا از شماره اول (که اصلا کسی فکرش را هم نمی کرد داستانش به این زیبایی ادامه پیدا کند) دل بستش شدم تا الان که سر تا پا عاشقم.:40:
یلاخره هر کسی صلیقه ای داره ( تو دلتون بهم نخندید یا این شکلی نشید:2:)
:31:
مشتاقم ببینم که ذهن خلّاق نویسندگان این اثر در شماره بعدی معجزه اش چه خواهد شد.
خوش و خرم باشید.
به امید دیدار همه شما در تاپیک شماره بعدی بازی
:11:
بلاخره از این سوتیام داره ولی بعضیاشم زیاد به چشم نمیاد.نقل قول:
هم مضخرف هم مسخره...
مثلا به نظر من دشمنا خودشون یه پا اساسینن :31: از در و دیوار میری بالا که دست اونا بهت نرسه اونا هم مثل تو از در و دیوار میان بالا فقط یه کم سرعتشون کمتره :18: یا مثلا صدا زدن اساسینا که بیان دشمنا رو بکشن خیلی غیر طبیعیه.
راستش من دیروز داشتم فیلمایی که از Brotherhood گرفتم میدیدم، به نظرم اون خیلی گرافیکش بالاتر بود :18:نقل قول:
2. گرافیک بازی تغییری نداشت
نمیدونم چرا اینجوری حس میکنم.
من خیلی دوست داشتم که شخصیت این بازی یه آدم خاص بود.
تا زمانی که الطیر بود فقط شما یه اساسین خاص بودی ولی وقتی که اتزیو اومد همه رو دور هم جمع کرد و اونام اساسین شدن.
یعنی دیگه شخصیت اصلی بازی یه آدم خاص نیست.
یه اساسینه که خیلیام میتونن باشن ! :19:
عزیزم عوارض هم داره همینطوری که نمیشه جیب مردم رو زد و جون سالم به در برد که؟نقل قول:
اولش خود مردم از خودشون دفاع میکنن و اگه نگهبانی ازت خوشش نیاد بهت حمله میکنه که همه اینا به پر شدن نوتورایتی کمک میکنه که بعد همه نگهبانها بهت حمله میکنن و بعدش باید رشوه بدی تا اونو بیاری پایین...:13:
خلاصه بگم منظورشون اینه که میتونی دزدی کنی ولی از دماغت در میارن...
درضمن اونقدر هم هر کسی پول تو جیبش پیدا نمیشه که بخوای میلیونر بشی؟
فقط اون قاتلینی که میان تورو بکشن و اون دزدهایی که توی شهر اتفاقی میبینی یکمی پول همراهشون هست...
بعضی وقتها هم مردم-شاید 1 در 1000 -حدود 800-700 تا واحد پولشون هر چی هست تو جیبشون پیدا بشه...:21:
آره ولی مردم که واسه کارهای خوب شما که کاری نمیکنن که؟:13:نقل قول:
مجبورید خودتون هزینش رو ازشون بگیرید...:27:
خوب عزیز این همه objective واستون گذاشته چرا میرید جیب بری؟:13:
شاید این به خود ایرانیها برگرده که این همه راه سالم پول دراوردن رو گذاشتن جلوشون ولی میرن جیب بری...:31::31::31: