من با مسي موافقم . بازيش طراوت خاصي داره كه كاكا نداره .
Printable View
من با مسي موافقم . بازيش طراوت خاصي داره كه كاكا نداره .
فکر کنم کاملا بر عکسه از این به بعد بازی های کریس رو با دقت تر نگاه کن:21:نقل قول:
البته بعد از کریس رونالدو :31:نقل قول:
واقعا هم حق کاکاست، من که هیچوقت بازهاش تو چمپیونز لیگ پارسال رو فراموش نمیکنم/
اولا برای این جایزه چمپیونز لیگ ملاکه که کاکا توش ترکونده.دوما رونالدو ومسی بین یه مشت پیر و پاتال
که نیستن ولی کاکا هست.وقتی مسی حرکت میکنه 3 نفر دیگه مث رونالدینهو واتوو و... هستن تا مدافعا حواسشون به اونا باشه ولی کاکا نه
بازی های منچستر رو دیدی این جوری قضاوت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
اگه ندیدی(که میدونم ندیدی) باید بهت بگم اون مال سه سال پیش بود که رونالدو
خودنمایی میکرد
حرف زور چرا میزنید شما هانقل قول:
مسي سال پيش تا آستانه فتح 4 جام مهم پيش رفت. سال، سال او بود اما سال تيمهاي او نبود.
بهترين بازيها رو در هر چهار جام لاليگا، ليگ قهرمانان، كوپا دل ري و كوپا آمريكا انجام داد. مخصوصا نيم فصل دوم لاليگا و جام ملتهاي آمريكاي جنوبي. با ديدن هر بازيش منتظر يك حركت تازه، يك گل عجيب و دريبلهاي سريع و قشنگش بوديم. اصلا با ديدنش روح و روان آدم تازه ميشه.
اما كاكا فقط تو ليگ قهرمانان خوب بازي كرد و به خاطر خوب بودن كل تيمش و همچنين شانس اون جام رو برد. وگرنه نه در كالچو خوب بود نه در تيم ملي و نه هيچ جاي ديگه.
و اين فلسفه كه جايزه بهترين بازيكن رو به كسي ميدن كه جام برده باشه يك بي عدالتي بزرگ هست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينقدر اين كاپ بردن لعنتي مهم شده كه چشم همه رو كور كرده. فوتبال فقط شده جام؛ و بازي خوب و زيبا و تماشاگر پسند كشك...
از ونگر ديگه انتظار نداشتم. اگر فقط مورينيو مي گفت يه چيزي. از هرچي منطق هم هست متنفرم متنفرم متنفرم
کاکا که به جز لیگ قهرمانان هیچ کاری نکرد
مسی هم که فقط تو لیگ اسپانیا گل کاشت
اما رونالدو هم تو لیگ خوب بود هم تو لیگ قهرمانان
اين جايزه هر سال يا به يه برزيلي ميرسه يا به يه رئالي . مسخرس
عزیز من شما از کجا میدونی که فقط کاکا تو لیگ قهرمانان خوب بازی کرده ،هان؟
كجاش مسخرس ؟نقل قول:
کاکا خودش یه تیمه . فکر کنم منم اگه توپ طلا رو نگیره خودمو دار بزنم.