بالاخره الكلاسيكوها تموم شدن
چنتا نكته
1- از دوستان رئالي بابت تبريكشون ممنونم:11:
2- من از هيچكدوم از اين چهار بازي خوشم نيومد دلايل زياده اما حوصله دوستان ارزشمندتره
عوامل زيادي باعث شد من از اين الكلاسيكوها كه ميتونست تاجي بر سر لاليگا باشه لذت نبرم
بماند...
در مورد بازي امشب
3- قبل از هر چيزي احترام صميمانه خودم رو تقديم كاسياس ميكنم
جداي از واكنشهاي زيباش واقعا جاگيري فوق العاده اي داره همينطور هوش زيادي
يه صحنه در نيمه اول واقعا مسي رو فريب داد پاي تكيه گاه رو در ظاهر نشون داد مسي زاويه مخالف زد ولي در كمال ناباوري كاسياس برخلاف پاي تكيه گاهش حركت كرد
شايد باورتون نشه اما با هر واكنشش به جام ملتهاي اروپا اميدوارتر ميشدم
هياهوي ديدار رفت باعث شد حركات زيباي مسي ديده نشه اما به خودم اجاز نميدم حذف رئال همون بلا رو سر بازي خوب كاسياس بياره
بي شك و سزاوارانه بهترين بازيكن زمين بود
4- برعكسش والدز هرچند موقعيت گلي براي محكش به وجود نيومد اما روي پاسكاري با مدافعان واقعا بد عمل ميكرد
اصرار بيجاي والدز براي رسوندن توپ به مدافعان كناري بدون توجه به پرس رئاليها واقعا اعصاب خورد كن بود
5- در اكثر دقايق بازي ، بارساييها در حمله بي مسئوليت بازي ميكردن من تاحالا نديده بود اينيستا اينقدر راحت و با درصد موفقيت كم اقدام به شوت زني بكنه اين نشون ميداد بارساييها علي رغم حرفهاي گوارديولا مغرورانه بازي ميكردن
6-بازي مغرورانه بارسا در بعضي دقايق كاملا مشهود بود
و فكر ميكنم روي گل رئال همين عامل و اصرار بر پاسهاي نمايشي كه منتج به اشتباه و ازدست دادن توپ بود تاثير زيادي داشت در بازي با سوسيداد هم همينجوري گل خورديم
من فكر ميكنم بازيكناي هجومي منچستر به مراتب تحرك بيشتري دارن و خيلي بهتر و بيشتر از اين اشتباهات استفاده ميكنن
7-شايد بهترين نكته بازي براي بارسا زمان بعد از گل رئال بود كه باعث شد بارساييها كمي بازي رو جدي تر بگيرن و در دقايقي كه من به شخصه منتظر روحيه گرفتن رئال و حملات بيشترش بودم بازي رو به خوبي با پاسهاي مفيد و مطمئن به زمين رئال كشوندن و تقريبا تا انتهاي مسابقه بازي رو كنترل كردن
8-بارندگي و ليز شدن زمين هم در نيمه دوم انصافا روي بازيكناي بارسا و پاسكاريشون تاثير منفي بيشتري داشت(خدا كنه در ويمبلي بارون نياد)
9- حركات اغراق آميز بازيكناي بارسا خيلي كمتر شده بود اما در نيمه اول ماسكرانو يك حركت كاملا فريبنده داشت كه متاسفانه داور هم خطا گرفت فكر ميكنم بايد كارت هم ميگرفت
نيمه اول روي يك صحنه خطاي ديماريا روي پويول گرفته شد كه موقعيت خوبي هم براي رئال بود كه به نظر من اصلا خطا نبود
10- امشب جاي خالي مورينيو خيلي بزرگ و واضح بود اميدوارم با كمي خودداري ديگه اين محروميت ها تكرار نشه
حالا كه بازي تموم شده ميتونم راحت تر نظرم رو بگم
البته بعد از خوندن نظر هيتسفيلد تعجب خودم رو نشون دادم
اما فكر ميكنم خيلي از حمله هايي كه به ميورينيو شد غير منصفانه بود بعضي از افراد كساسيي بودن كه مدتها بود خبري ازشون نبود و از فرصت استفاده كردن و به مورينيو تاختن تا خودشون رو مطرح كنن
متاسفانه بعضي از مربيان بااخلاق و خونسرد واكنشهاي دور از ادبي نشون دادن
من چند بار گفتم و باز هم خيلي راحت و بدون تعارف ميگم
من از مخالفان و منتقدين مورينيو هستم و براي خودم دلايل زيادي هم دارم اما «مردي نبود فتاده را پاي زدن»
حرفهاي مورينيو و بي ارزش كردن افتخارات بارسا كه براي هركدومش عرق ريخته شده فعلا و البته تا مدتها براي من نابخشودنيه
اما اشتباه رو با يك اشتباه ديگه جبران كردن اشتباه خيلي بزرگتريه
پس اگر ما از حرفهاي مورينيو دلگيريم بايد به مراتب از حرفهاي امثال هيتسفيلد ناراحت تر باشيم
11- نميخوام در مورد خشونت چند بازيكن رئال و مداراي آشكار داور چيزي بگم
اما من هم با احمد جان موافقم من واقعا درك نميكنم كه چرا آدبايور اينقدر عصبي و كنترل نشده بازي ميكنه
اخراج يا عقب بودن بازي اصلا بهانه خوبي براي اين حركات نيست
اين حركات به شدت اميد و اراده تيم براي رسيدن به گل رو سركوب ميكنه
در آينده رئال باز هم اخراجي ميده و باز هم عقب ميفته يعني بايد هميشه اينجور واكنش نشون داد؟
حركتش روي دست پيكه واقعا احتياجي نبود
توي انگليس اينقدر خشن بازي نميكرد
اين يكي از اون دلايلي بود كه اجازه نداد من از اين الكلاسيكوها لذت ببرم
12-اميدوارم دوستان بارسايي از من دلگير نشن اما تيم ايرادهاي اساسي داره و من با اين رويه اميدي به پيروزي در برابر منچستر ندارم
پاسكاري نمايشي در يك سوم دفاعي بدون توجه به عواقب خطرناكش بارها و بارها در اين فصل تكرار شده و به ضرر بارسا شده اما هنوز ادامه داره من فكر ميكنم گوارديولا كمي در اين مورد كوتاهي كرده ميشه با يه تذكر جدي بازيكنا رو به خودشون آورد بوسكتس واقعا گاهي اوقات روي اعصاب راه ميره ميشه به جاي پاسهاي ريسكي با يه بغل پا توپ رو رد كرد
گاهي اوقات انگار بارساييها اصلا متوجه حضور بازيكناي حريف دركنارشون نميشن توي همين بازي هم بارها اين مسئله ديده شد
بايد اعتراف كرد اينيستا اصلا خوب نبود شايد مصدوميت از آمادگي دورش كرده بود نميدونم
پويول هم با اينكه توي خيلي از صحنه ها خوب بود اما بدون دليل جلو ميرفت و وقتي هم جلو ميرفت متاسفانه كار خاصي انجام نميداد و باز متاسفانه دير هم برميگشت
اما بايد انصاف داشت و به دفاع خوب بارسا در مقابل چنتا از بهترين مهاجماي دنيا اشاره كرد فكر ميكنم دفاع بارسا در هر دو ديدار خوب بود
13-اميدوارم رئاليها ناراحت نشن اما من دارم صادقانه در مورد چيزهايي كه ديدم مينويسم شايد اشتباه باشه
توي اين بازي حريف اصلي رئال بارسا نبود
نااميدي و نداشتن اراده براي ساختن موقعيت گل حريف اصلي رئال بود
مگر ميشه با دو گل عقب بودن نااميد شد اصلا كدوم هوادار مادريدي به بازيكناي رئال اين اجازه رو داده
نخستين قانون نانوشته فوتبال مبارزه تا آخرين دقيقه اس
رئال براي رفتن به فينال سه گل ميخواست اما حتي سه موقعيت گل هم نداشت
من توي اين دو بازي يك چيز رو به وضوح ديدم
اينكه رئاليها بعد از اخراج يا خوردن يك گل خيلي زود نااميد ميشن و اين نااميدي رو با خشونت نشون ميدن
خشونت بازيكناي رئال بيشتر از هر چيزي به ضرر خود رئاليها بود
خشونت رها شده پياميست براي ساير هم تيميها مبني بر پايان بازي و قبول شكست
سوالي كه بايد رئاليها از خودشون بپرسن اينه كه چرا رئال در ديدار رفت بعد از اخراج په په همه چيز رو تمام شده فرض كرد اخراج يك بازيكن اونهم با وظايف و پست بازي په په و البته شكل بازيش بايد حتما يكي از احتمالهاي مربي باشه
پس چرا هيچ برنامه اي براي اين كار نبود؟
مگر مورينيو نميگفت بازي ده نفره رو تمرين ميكنه پس تاثير اين تمرينات چرا ديده نشد؟
من واقعا فكر ميكنم رئال توانش رو داشت كه هم در ديدار رفت بازي رو تمام شده ندونه و هم در ديدار برگشت بتونه به بازي برگرده
تا كي براي كمتر گل خوردن بايد بازي كرد؟
اون 5 گل صرفا يك اتفاق بود و گوارديولا بارها به اين موضوع اشاره كرد و تيم ده نفره رئال در ديدار برگشت لاليگا اين رو ثابت كرد
من فكر ميكنم بارسا در حال حاضر حتي نميتونه به تيم دوم رئال هم سه تا بزنه چه برسه به 5 تا
اينقدر احتياط در برابر بارسا اصلا نياز نيست و مطمئن باشيد فرگوسن در فينال اين رو نشون خواهد داد
من فكر ميكنم اگر جواب اين سوالها به صورت منطقي و ريشه اي داده نشه رئال مورينيو روي پايه هاي درستي بنا نميشه
حرف زياده باشه براي بعد
اگر دوستان بارسايي و رئالي از اين پست دلگير شدن به بزرگي خودشون ببخشن
:11:
پي نوشت : آبيدال برگشت و من واقعا بغض خودم رو كنترل كردم
چقدر لذت بخش بود ديدن صحنه اي كه بازيكناي بارسا به هوا پرتابش ميكردن
كم كم بايد امضام رو تغيير بدم
نقل قول:اصلا اين پستها رو درك نميكنمنقل قول:
بي ارزش كردن برد هر تيمي راحت ترين و البته يكي از غير اخلاقي ترين كارهاست
فكر ميكنم آقاي صدر در اين مورد حرفاي خوبي زد و به نكات خوبي اشاره كرد