سلام ممکنه توضیح بدی چه جوری اکانت فیسبوک خودت رو برای تلویزیون تعریف کردی چون من در قسمت اکانت نتونستم اکانت خودم رو اضافه کنم. ممنون میشم وفکر می کنم خیلی ها همین مشکل روداشته باشننقل قول:
Printable View
سلام ممکنه توضیح بدی چه جوری اکانت فیسبوک خودت رو برای تلویزیون تعریف کردی چون من در قسمت اکانت نتونستم اکانت خودم رو اضافه کنم. ممنون میشم وفکر می کنم خیلی ها همین مشکل روداشته باشننقل قول:
سلام
امکانش هست لینک دانلود چند تا فیلم 3 بعدی که با فلش مموری روی 5700 اجرا بشه رو بزارید.یا راهنمایی کنید....
سلام خدمت دوستان ابتدا با کامپیوتروارد سایتنقل قول:ودر آنجا مراحل کار رو انجام میدید باید یک یوزر نیم و پسورد با اکانت خود برایه TV فعال کنید .اگه مشکلی بود در خدمت هستم:10:کد:http://tvfacebook.lge.com/میشوید
سلام کسی بلاسما ی 3 بعدی الجی را دارد واقعا برش تصویر و محو شدگی دارد
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
thx 3d چیست
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
thx 3d چیست
سلام به همه دوستان فکر می کنم جشنواره پائیزی LG به پایان رسید!
به نظر شما جشنوراه زمستانه کی آغاز می شود و به نظرتان قیمتها افت خواهد کرد؟
:20:
سلام
من 17/07 خرید کردم . 32-33 روز بعد کارت هدیم شارژ شد و دیروز 25/09 بقیه هدایا که شامل مودم+1فیلم بلوری+5 عینک بود رسید . 2تا سوال :
1. رو کاور این فیلمه زده 2تا بلوری ولی توش یه دونس . ماله شمام یه دونست ؟
2.کسی اینترنت و مودمشو فعال کرده ؟ چطوره ؟ خوبه ؟
زنگ زدم برا نصب و راه اندازی گفتن محدوده آیت ا.. کاشانی فعلا پره . گذاشتنم تو نوبت . بچه ها اگر مخابرات بگه خط PCM هست و ADSL بهش تعلق نمیگیره چیکار باید کرد ؟ به شاتلیه گفتم گفت باید بهشون بگی از PCM در بیارن و میارن .
از من ۲ تا فیلم بود یکی ۳ بعدی یکی هم بلوری معمولی عجب کیفیتی هم داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
باسلام
من دیگه واقعا بین این دوتا موندم.یه جا میگن عینک سامسونگ گرونه پس 3بعدیش قشنگ تره
یه جا میگن عینک LG سبکه و راحت.
به نظر شما برای کسی که بیشتر اوقات تلویزیون عادی می بینه و گاهی بخواد یه فیلم 3D ببینه کدوم بهتره؟؟
کیفیت کدوم برای دیدن شبکه های استانی بهتره؟؟
راستی امکانات اینترنتی کدوم بیشتره؟؟SAMSUNG APP یا LG APP ؟؟؟
سلام به همه
یه سوال شما که فیلم سه بعدی با تلوزیون های پسیو ال جی دیدید این که میگن رزولوشن رو نصف میکنه حقیقت داره و یه سوال تا حالا از تبدیل دو بعدی به سه بعدی استفاده کردید خوبه به سه بعدی واقعی میرسه
ممنون
سه بعدی شک نکن ال جی بهتره . کیفیت دو بعدیش هم خوبه . سامسونگ اپلیکیشن فعلا بهتر از ال جی اپلیکیشن کار کرده و نرم افزار داده . سامسونگ وای فای داخلی داره ولی ال جی دانگل میخواد .نقل قول:
نه . من خودم هم با سامسونگ D6960 اکتیو و هم با ال جی 42W65100 فیلم 3 بعدی شرک رو دیدم . این حرفا که رزولوشن نصف میشه و اینا شایعه و چرت و پرته . تازه من با پسیو به علت نداشتن پرش و این چیزا راحتتر دیدم و چسمم کمتر خسته شد . 2 بعدی به 3 بعدی هم در ال جی از همه برندهای دیگه بهتر عمل میکنه . ولی کلا اگر روی تصاویر با کیفیت بالا استفاده کنی شاید یه تغییری حس کنی ولی روی تصاویر SD و کیفیت پایین که اصلا بدرد نمیخوره .نقل قول:
یعنی چی ؟ همون انیمیشنه که روشه دوتا بلوری بود ؟ یعنی یکیش فیلم بود و اون یکی صحنه های اضافه و این حرفا ؟نقل قول: