آیا وقتی فلش مموری را با کابل ارتباط دوربین به آیپد وصل کنیم میشه از آیپد چیزی روش ریخت یا فقط میشه خوند از رو فلش؟
Printable View
آیا وقتی فلش مموری را با کابل ارتباط دوربین به آیپد وصل کنیم میشه از آیپد چیزی روش ریخت یا فقط میشه خوند از رو فلش؟
درست نشد.:41:نقل قول:
نظر دیگه ای ندارید؟
سلام دوستان
لینک استور قوی ترین موزیک پلیر ایپد کدومه؟
آیا موزیک پلیری هست که افکت های تصویری یا رقص نور داشته باشه هنگام پخش موزیک؟
ممنون میشم کمک کنید
برای خودم هم همچین مشکلی پیش اومده.شما یه بار خاموش و روشن کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
یه مشکل شناسایی نتورک در تعداد خیلی کمی از آیپد ها وجود داره که اشکالشون در چیپ WiFi شون هست، و کاری نمیشه کرد اپل اونها رو تعویض می کنه.نقل قول:
شما یکبار Restore کنید ببینید چی میشه. قبلا درست بود دیگه؟
بدون جیلبریک فقط میشه عکس ها رو منتقل کرد به آیپد.نقل قول:
سلام دوستان
منم يه دو هفته پیش ٦٤ گيگ ٣ جي با ورژن ٤.٣.٣ خريدم ١٠٥٠ .
چه شانسی داریم.نقل قول:
ارور میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی---پی میخواد؟یا باید دانلود کنم؟
ممنون میشم توضیح بدبد.
قبلا درست بود.یک دفعه اینطوری شد.
ممنونمنقل قول:
و اگر جلبیریک کنیم هم میشه روی فلش ریخت هم از روی اون خوند؟
نقل قول:
تو باسه من که اینطوریه:
دستت رو دو انگشتی یکیش اول متن دومین آخر متنی که میخوای هایلایت کنی بزن (مثل هفت کن بزن رو مانیتور دستت میاد منظورم چیه) بعد یه پنجره باز میشه که مثلا میگه کپی و این چیزا ،تو گزینه ها هایلایت هم داره اون رو که میزنی مثل این ماژیک فسفری ها (مارکر) اون قسمت متن رو هایلایت میکنه
راستی مشکل نتورک که دوستمون گفت یه بار هم برا من پیش اومد دستگام نتورکم رو نمیشناخت منم چنت تا کار رو امتحان کردمدرست نشد آخر مودمم رو از برق کشیدم(ریست کردم) دوباره روشنش کردم درست شد ، شما هم یه امتحان بکن
اول از همه بگم من تا به حال محصول اپلی نداشتم ولی مثل اینکه باید یک آیپد بخرم
تاریخجه=:31:اولش قرار بود به خاطر اینکه مجله تخصصی زیاد میخونم برم یک کتابخوان الکترونیکی بخرم:31:(همین سال پیش اندازه آیپد پول مجله تو یک سال شد:41:که اکثرپولی که برای مجله میدهیم در حقیقت میرود برای هزینه کاغذ و انتقالش:2::41:)که اگر تمام مجله های تخصصی ایرانی به جای جلد کاغذی از نوع الکترونیکی پولی قابل دانلود استفاده میکردند همون اول یک آیپد میخریدم و از صرفه جویی در هزینه پول آیپد جور بود:21:
بعدش با محصول فوق العاده و همه کاره ایی به اسم آیپاد آشنا شدم و بین کتاب الکترونیکی و آیپاد مونده بودم که محصولی فوق العاده به اسم آیپد اومد:18:خداییش یک 5 سال قبلش آرزوی همچین وسیله ای برای مجله خوندن داشتم:5:ولی دیدم همچین استفاده از امکاناتش تو اینجا هم راحت نیست متاسفانه:41:البته نه میدونستم چیز.پی.انذ.چی هست و نه آیتونز :27: و حجم هاردشم برام مسخره بود (آلان بیش از 10 ترابایت اطلاعات دارم رو هارد دیسک کامپیوتر)و قیمتها هم که فضایی بود:18:منم که اصولا عاشق pc هستم و یکمقدار تفکر سنتی را هم قاتیش کنید بعدش به من میرسید:31:
خلاصه:31:منم میخوام آیپد 2 بخرم و کاربردها هم به ترتیب اولویت برای تبلت
مجله خوندن+کتاب خوندن
اینترنت رفتن=که 2 ماهه کارم شده همین
فیلم دیدن=پاش بیفته میروم رو روزی 7 فیلم سینمایی حداقل
بازی=باز پایش افتاده بودم یک زمانی 24 ساعت بازی+12 ساعت خواب =تقریبا یک روز من در مواقع بازی کردن
نصب نرم افزار=که عاشق همین یکارم برای همین درایو ویندوز 250 گیگابایتی هم با وجود پاک کردنهای مداوم باز هم برای من کم هستش:31:
کلا من آدمیم که دوره ایی میافتم تو یک کار مثلا بازی کردن بعداز 3 ماه دلم رو میزنه میروم رو مد فیلم دیدن:31:
در ضمن اصلا هم نمیخوام جیابریک یا هر اسم مزخرف دیگری که دارد انجام بدم:2:
در ضمن کل این تایپیک را هم خوندم:18::19:
سوالات
اول=مجله های فارسی را با کدام فرمت بهتر و درستر نشان میدهد؟
دوم=کدام مدل آیپد بری من مناسبتر هست؟من 800 دارم+نیم سکه طلا هم اگر لازم شدمجبورم بفروشم دیگه
سوم=اگر مثلا آیپد را به pc وصل کنم میتونم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنم یا نه؟
چهارم=میتوانم pc را تبدیل کنم به انبار نرم افزار آیپد و توی آیپد فقط بازی و نرم افزار های ض روری را بریزم؟اگر جواب آره هست چطوری همچین کاری کنم؟
پنجم=از اونجا که مودم pc من adsl هست ولی آنتن نداره:18:حتما ضروریه هست که مودم wifi بخرم؟
ششم=به نظر شما اصلا بهتره من کتاب خوان بگیرم یا تبلت؟
هفتم=این سرویس چیز.پی.ان. رو چطوری وصلش کنم و...=کلا هیچی نمیدونم از این مورد
هشتم=اگر با همین پول pc بخرم بهتر نیست!؟ نظر بدهید
نهم=کلا میشود یکی به من بگوید چطور باید با این سیستم عامل کار کرد؟(منظورم معرفی کتاب به زبان فارسی هست)چون 15 ساله رو ویندوزم یکم برام سخته مهاجرت:31:
از عید امسال دارم کم کم میروم سمت خرید نرم افزار اصل و نرم افزارهای فبلی را هم که قبلا خوشم اومده بود و استفاده کرده بودم رو هم کم کم خواهم داد(رقمی 2000 دلاری که شانس آوردم که فوتوشاب ندارم و ...)
برای همین هم میخواهم بدونم چند گیگابایت بازی رایگان از app store میشه دانلود کرد ?
پیشاپیش از هر شخصی که مقداری کمک کند بی نهایت سپاسگذارم:11::11::11:
........................................
یک مورد یادم رفته بود
این آیتونز چطوری تمش عوض میشه؟