دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز:n12:نقل قول:
دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز:n12:نقل قول:
فقط تنها اشکالی که داره اینه که هنگام حدس کلمات فارسی اونها رو برعکس مینویسه! مثلا سلام رو که تایپ میکنی در حدس کلمات مینویسه مالاس :n03:
تو تنظیمات اصلیش یه قسمت داره به اسم RTL reverse اونو غیر فعال کن....نقل قول:
واقعا ممنون.. من به این چیزا خیلی حساسم باور کن این کی بورد احساس خیلی خوبی بهم داد..:n19: وقتی همه چیز درسته خوب درسته دیگه!:n12:
در سنس جدید نمیشه گذینه های صفحه قفل رو جداگانه تنظیم کرد؟!
واضح تر؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم منظورشون دایره رو روی مثلا دوربین بکشی یا گالری
میانبرهای صفحه قفل،همون میانبرهای نوار پایینی هستند که در همه صفحات هستند و در کنار all apps قرار گرفته اند.نقل قول:
برای تغییر اونها به صفحه home برید.هرکدوم از میانبرها که می خواید تغییر بدید،مثلا دوربین رو نگه داشته و بالا بکشید تا از نوار پایین جدا بشه و به صفحه منتقل بشه.حالا میانبر مورد نظر خودتون رو(مثلا گوگل مپ) به صفحه اضافه کنید(روی صفحه رو لمس کرده و نگه داشته تا به منوی personalize برسی.بعد هم میانبر مورد علاقه تون رو انتخاب کنید) حالا اونرو دوباره نگه داشته و به نوار پایین بکشید.
سلام
یه راهنمایی بکنید
من میخوام بین desire x و یه مدل سونی یه گوشی بخرم
الان فروم desire x رو پیدا نکردم اما خیلی فرقی نباید با s داشته باشه
تو دوربین های سونی آپشن های عکس زیاد داره مثلا
تشخیص صورت و لبخند
تاچ فوکوس
جئو تگینگ
استبلایزر
و حتی بعضی هاش پانوراما
دوربین های htc چه قابلیتهایی دارند
در ضمن اگه بخوام یه htc حدود 800 بگیرم بهترینش desire x هست؟
ممنون
تو تاپیک مشاوره باید سوالتون رو میپرسیدیدنقل قول:
اونجا جوابتونو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]