اینها هم به شکل بالا تزریق میشن.نقل قول:
Printable View
اینها هم به شکل بالا تزریق میشن.نقل قول:
شرمنده من زیاد مزاحم شدم، ولی چند تا سوالنقل قول:
اون که نوشتین وقتی پر شد جوهر از پشتش سرازیر میشه ( اون ور کارتریج رو نگاه کردم روزنه یا جایی که رنگ خارج بشه نبود) از کجا خارج میشه ؟
و این که میشه بگی برا رنگ چه مارکی و چه اندازه ای و چه قیمتی بگیرم؟
با تشکر قبلی :11:
من هم همین سوال رو دارم برای پر کردن 564 و 920 از چه مارکی بگیریم؟
ایا داستان هواگیری هم وجود خواهد داشت؟
این نمد رو باید چطور تهیه کنیم ؟
ممنون
چرا وقتی پر بشه از پست از زیر چسب میریه که شما کارتریج رو برعکس میکنی و زیرش پارچه میزاری تا هواگیری بشه.نقل قول:
اون که نوشتین وقتی پر شد جوهر از پشتش سرازیر میشه ( اون ور کارتریج رو نگاه کردم روزنه یا جایی که رنگ خارج بشه نبود) از کجا خارج میشه ؟
بهتر از 1 لیتری بخرید.نقل قول:
و این که میشه بگی برا رنگ چه مارکی و چه اندازه ای و چه قیمتی بگیرم؟
از برند پارت تکنیک
15 هزار تومان که 4 رنگش میشه 60 تومان.
وقتی شما سرنگ را به داخل فشار نمیدید نه همان پارچه بسه.نقل قول:
ایا داستان هواگیری هم وجود خواهد داشت؟
عزیزززززززز نمد نیاز به تهیه نیست همینی که روش علامت زدمه که روش جوهر میریزینقل قول:
این نمد رو باید چطور تهیه کنیم ؟
سلام
می خواستم بپرسم اگه جوهر رنگی 4680 HP رو به نصب نکنم مشکلی پیش نمیاد فقط با سیاه و سفید کار کنم؟
سلام دوستانی [Canon Pixma IP-4840دارند لطف میکنند بگند که آیا کارتریج قابل شارژ به این دستگاه میخورد یا نه و اگر میخورد آیا باید از چیپ کارتریج اصلی باید استفاده کرد یا خودش چیپ اتو ریست داره و همچنین شیلنگ تخلیه را میتوان جدا کرد یا نه؟ در کل معایب این دستگاه چیه؟
چون من تا حالا canon نداشتم و بیشتر با اپسون کار کردم
ممنون
کارتریج رنگی تو عمل پارکینگ قرار نمیگیره و زود تر خشک میشهنقل قول:
من یه پرینتر 4680 گرفتم
نسبت به پرینتر کانن که قبلا داشتم هنگام روشن کردن سر و صدای زیادی تولید میکنه
کلا صداش اینطوریه یا نه؟
اره این عادیه.نقل قول:
البته اگر صروصدا خیلی زیاد باشه میتونه از کثیف بودن قطعه ... باشه.
سلام من یه پرینتر hp3213 دارم که جوهر 177 شش تایی میخوره. سه ساله که ازش استفاده نشده. الان که روشن میکنم ارور میده که تاریخ مصرف جوهرش تموم شده. برای تمیز کردن هدش باید چه کارکنم. در ضمن کارتریجهام ازین کارتریجهای قابل شارژه. ممنون