منم چنین فکری می کنم که Atrix 4G ها همشون آنلاک دستی هستن و فکتوری آنلاکش نیومده...
حالا اگه من آنلاک دستی رو بگیرم اشکالی پیش نمیاد؟؟؟
منم چنین فکری می کنم که Atrix 4G ها همشون آنلاک دستی هستن و فکتوری آنلاکش نیومده...
حالا اگه من آنلاک دستی رو بگیرم اشکالی پیش نمیاد؟؟؟
هنوز نسخه 'گلوبالش رو بيرون نداده و هنوز تبليغات در ماهواره و سايتهاي ديگه كه قراره نسخه جهانيش رو بيارن ، زده پري اردر . موتورولا شكم سيري رفتار ميكنه انگار فروش زياد براش مهم نيست كاري كه اپل چند سال پيش ميكرد.
اقاي fire159 ، بعضي از فروشندگان چيزي راجع به گوشي نميدونن ، تازه وقتي باهاشون صحبت ميكني بايد بهشون بفهموني نسخه انلاك و غير انلاك چيه . تو ال ديجيتال احتمال داره گوشي لاك را وارد كرده باشن .[COLOR="Silver"]
نقل قول:
خوب ژیروسکوپ ندارد! مشکل چیه ؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:اینجا کاربر Faram میگه گوشی رو انلاک فکتوری خریده !!!!!نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/thread10754-8.html
آخه هم sensation و هم GSII دارن گفتم حتمآ آتریکس هم داره .......:41:نقل قول:
پس بازی هایی که با ژیروسکوپ کار میکنن رو چه طوری میخواد اجرا کنه....
نبودن علامت AT&T تنها دليل اينكه ايشون گوشي را انلاك فاكتوري خريده ، نيست شايد مال 3 اپراتور توزيع كننده اين گوشي در انگليس و كانادا باشه و با كد انلاك شده.نقل قول:
بعد 3 تا گوشي انلاك فاكتوري بوده اونم تو يك مغازه تو ايران ، فوق العاده جالبه:18:
يكي از بچه ها راجع به ژيروسكوپ يه توضيحاتي بده تا ما هم بيشتر اشنا بشيم.
تو سايت خود موتورولا نوشته كه ژيروسكوپ نداره
[HTML]http://developer.motorola.com/products/atrix-mb860/[/HTML]
ژیروسکوپ در واقع یک حسگری هست که در ابتدا توسط اپل وارد دنیای تلفن همراه شد ، در ابتدا آیفون و آپاد از این سنسور استفاده می کردند و بعد از اون هم وارد دنیای آندروید شد
البته هنوز بر روی گوشی های آندرویدی کاربرد خاصی نداره و شرکت هایی مثل سونی اریکسون و موتورولا که معمولا عادت دارند چیز های بی مورد و تبلیغاتی را روی گوشی های شون استفاده نکنند، از این سنسور بهره نمی برند
در واقع ژیروسکوپ یک حسگر حرکتی هست که می تونه حرکت گوشی شما رو در چند دهد تشخیص دهد. این جهت های حرکتی توسط Accelerometer sensor قابل تشخیص نیست ، به طور مثل پرتاب کردن و یا چرخوندن و چپ و راست کردن گوشی تحت پوشش حسگر ژیروسکوپ هست.
حالا اگر IOS بود ، کلی بازی و برنامه با این سنسور داره ولی برای آندروید اینگونه نیست ، و فعلا کاربردی نداره و همچنین کاربردش فعلا فقط برای بازی هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس زيروسكوپ با Accelerometer (شتاب سنج) فرق ميكنه؟
و اين حركت به چپ و راست در باز ي ماشين با شتاب سنج انجام ميشه؟
نه فرقی نمیکنه که آنلاک فکتوری باشه یا با کد انلاک بشه . مهم اینه که فقط یکبار آنلاک کنید. دیگه همیشه آنلاک میمونه .نقل قول:
نقل قول:
بله کاملا متفاوت هست. در مجموع با Accelerometer 6 جهت حرکت رو می تونه تشخیص بده
سلام اون دوستمون که میگه آنلاک فکتوری خریده فریمور گوشیش رو گذاشته کسی میتونه از رو فرومور بفهمه فکتوری هست یا نه ؟
system version : 4.310MB860.MERetail en.06
BUild number:oLYEM_U4_3.1.0
در مورد ژیروسکوپ یه سوالی برام پیش اومد اینکه فقط از آیفون 4 به بعد ژیروسکوپ دارن یا 3 جی اس هم ژیروسکوپ داره ؟