نقل قول:
من خودم HTC DISAIER HD دارم واقعا ازش راضی هستم از هر لحاظ NAMBER1 تمامی خواشته هاتو داره
میتونی از دیگرعزیزان PC.W هم کمک بگیری اما این نظر شخصی من بود
Printable View
نقل قول:
من خودم HTC DISAIER HD دارم واقعا ازش راضی هستم از هر لحاظ NAMBER1 تمامی خواشته هاتو داره
میتونی از دیگرعزیزان PC.W هم کمک بگیری اما این نظر شخصی من بود
با توجه به بودجت گالكسي اس يا گالكسي اس دونقل قول:
سرعت بالا.. دوربين فوق العاده... (من خودم عكاسي مي كنم و ميتونم نمونه عكس هايي كه با اين دو گوشي گرفتم بهت نشون بدم.. حتي تو نمايشگاه عكس هم از دوربينشون استفاده كردم) در مورد فيلمبرداري هم هر دو گوشي در استاندارد hd بهترين نرخ فريم ريت و فريم پر سكند رو دارن چه hd چه full hd تو گالكسي اس دو
در مورد ساير موارد هم مثل صفحه نمايش سرعت بالا .. امكاناتي مثل usb host - hdmi - cpu dul core تو گالكسي اس دو
بدون شك در تك هسته اي ها گالكسي اس و در دو هسته اي ها گالكسي اس دو بهترين گوشي هاي موجود هستند..
گلکسی اس بگیرنقل قول:
اول موتورولا دیفای و xt720نقل قول:
بعد گالاکسی و x10
هادي جون من خودم الان 720 دارم دوربين 720 افتضاحه... افتضاح...
باطريشم چيز فوق العاده اي نيست گالكسي بهتر در كل 720 بدرد نخوره چه صفحش چه سخت افزارو سرعتش
دوربينش كه توشب كلا تعطيله و فيلمبرداري hd شم يه چيز تبليغاتيه چون اصلا قابل قياس با hd گالكسي نيس
قبل از اينكه بخرمش يه ديد ديگه بهش داشتم و وقتي خريدمش كم كم پشيمون شدم بخاطر رم پايين و حافظه داخلي كم صفحه بي كيفيت رابط كاربري ناجور سرعت پايين و نصب تعداد محدود برنامه به خاطر حافظه داخلي كم دوربين فوق العاده بد
آپديت نشدنو هزار جور اذيت ديگه...
و وقتي گالكسي اس رو خريدم كلا تعريفم از يه گوشي خوب عوض شد تنها چيزي كه در مورد 720 دوس دارم طراحي و كيفيت ساختش هست
سلام
دوسته من می خواد گوشی بگیره
الان با مشورت من و چند نفر دیگه به این 2 تا گوشی رسیدیم
ایچ تی سی سنسیشن و i9100
میشه بگین کدوم بهتر می تونه باشه؟
اگه لینک هایی بدین که بشه مقایسه کرد اینارو ممنون میشم...
با تشکر
در مجموع گالاکسی اس 2 خیلی بهتر از سنسشن هست
برتری سنسشن فقط تو اینترفیس و رزولوشن صفحه هست
که البته اینترفیس گالاکسی رو هم میشه شبیه سنس کرد
ولی برتری های گالاکسی
1- رم بیشتر
2- حافظه داخلی 16 گیگ
3- نازیکتر بودن
4 - کیفیت بی نظیر صفحه نمایش
5- عملکرد بهتر در بنچمارک ها
6- پرانزنده گرافیکی قوی تر و چیپست بهتر
7- USB on the go
8- ساپرت خیلی بهتر دولوپر ها
9- باتری بهتر
و خیلی موارد دیگه
دوستان قیمت جیو چند شده ؟ارزش داره 50-60 بیشتر بم ایس بگیرم.
نقل قول:
چرا به htc nexsuce one فکر نمی کنی؟ قیمتش هم 350 هزار
قبلا تجربه کار با Diamond 2 داشتم با این که برند خوبیه ولی خوشم نیومد از این برند .نقل قول:
کلا میخوام بزنم تو کار سامسونگ .قیمت ارزان + ساپورت خوب
مرسی