دلایل زیادی داره یکیشو من میگمنقل قول:
طرف وقتی خرش از پل رد میشه دیگه ورزش رو تعطیل می کنه هر غذای حال کرد میخوره شکم در میاره:31:
کلا سن وقتی بالا میره ادم چاق تر میشه فکر کنم:20:
Printable View
دلایل زیادی داره یکیشو من میگمنقل قول:
طرف وقتی خرش از پل رد میشه دیگه ورزش رو تعطیل می کنه هر غذای حال کرد میخوره شکم در میاره:31:
کلا سن وقتی بالا میره ادم چاق تر میشه فکر کنم:20:
1-معمولا بعد از ازدواج به اندام خود اهمیت نمیدند.و وقتی چاق شدند به این فکر می افتند.نقل قول:
2-غذاهای فست فودی
3- ورزش نکردن.
4-یک سری دلایل علمی هم است من خوندم بهتره سرچ کنید. اب منی ---
این مورد در مورد اقایان هم ذکر میشه.
در مورد اقایان فقط گزینه 1 و 2 و 3 است
نه آخه خیلی یه دفعه ای میشه...مثلا طرف نه رژیم غذاییش عوض میشه...نه ورزش...انگار عامل تاثیر گذار خود ازدواجه! نمی دونم والا :دی
برخی مواقع دستپخت خانوم جان هم بیتاثیر نیست : دینقل قول:
این بنده خدا راست میگه بعضی مواقع خانومهایی که میرن خونه ی شوهر چون خیلی دستپخت خوبی ندارن تو غذا زیاد روغن میرزن تا اینجوری باچرب کردن غذا ضغف خودشون رو بپوشونن که خوب چرب بودن غذا باعث چاقی میشهنقل قول:
بعضی از خانم ها هم میگن خوب حالا که هفت خان رستم رو رد کردیم و ازدواج کردیم.
وقتی که به ارزوشون رسیدن بیخیال تیپشون میشن.
اگه مسخره نکنید راستش رو میگم
حقیقتش اینه که کسی که ازدواج میکنه و رابطه ج*ن*س*ی سالم برقرار میکنه چند معضلش حل میشه
اول اینکه به آرامش جسمی میرسه
بعد از رابطه سالم بدن خالی از هیجانات میشه و بسیاری از هورمون های استرس زا کم میشن و یه آرامش نسیب فرد میشه
از این آرامش جسمی به دنبالش آرامش روحی نسیب فرد میشه(خیلی دلیل داره حوصلم نمیشه بگم!)
در ادامه این آرامش فردی که در زندگی خودش کمتر استرس داره انرژی کمتری صرف فکر و خیال میکنه و همین امر باعث میشه غذا به صورت چربی نسوخته در بدن انباشته بشه(خیلی علمی گفتم!)
دلایل دیگه هم هست
کسی که زنش رو دوست داره مطمئننا اگه زنش بدترین آشپز هم باشه بازم دستپختش براش خوشمزه است(عاشق کوره و فقط خوبی ها رو میبینه)
برای زن ها هم دلیل بالا هست و اینکه معمولا غذای اضافه رو زنها میخورن و همین تپلشون میکنه.
اینها که در مورد همه اونهایی که ازدواج میکنن مصداق نداره . مثلا همه اونهایی که ازدواج میکنن که همدیگه رو دوست ندارن !!!!! دوما اکثر دخترای امروزی که غذا درست نمیکنن . شوهرای بدبخت همش دم رستورانها پلاسن . 2 - 3 شب هم چتر رو باز میکنن خونه ننه بابا.نقل قول:
البته این قضیه دستپخت زیاد نمی تونه درست باشه...زن آدم هرچیم دستپختش خوب باشه به پای مامان آدم نمی رسه که :دی
همون مسائل هورمونی به نظرم منطقی تره
پشه ها روزا کجا میرن؟:31: