سوالها همه باید جواب داده شوند . نمی دونم چیکار می کنم نداریم ...
سوالهاي مافيايي(مافيا درست و حسابي نجوابيد از تو مي پرسم ):اشکال نداره من خوب میجوابم
.چه حسي داري كه بايد اين همه سوال ها رو جوا ب بدي؟ خوابم میگیره
1.خيلي حال ميكني تو پي سي ووردلد قدرت داري؟فعلا که ندارم اما اگه داشته باشم اره ;)
2.كدوم كاربر بيشتز از همه برات قابل احترامه ؟اقای ساویس
2
.كدوم كاربر بيشتز از همه برات دردسز درست كرده ؟ [COLOR=Navy]هیچ کی [/
COLOR]
33.ايا موافقي كه مافيا تنها پسرا رو بن ميكنه (سوال ويرايش شد جواب بده ) ؟نه فکر نمی کنم
4.چرا انقدر طرفدار خانومهايي؟ چون اگه طرفدارشون نباشی میگن این پسره غیر منطقیه :blink:
5.براي چي خودتو بالاتر از همه مي دوني؟ نه اینجوری نیست
6.مي خواي چيكاره شي عزيزم "؟مهندس کامپیوتر
7.ايا فكر مي كني من باهات پدر كشتگي دارم؟ نه اصلا
8.كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟هیچ کی
9.چرا نمي خواي اونچيزيو كه بلدي به ديگران ياد بدي؟ کی این حرف رو زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش
چي بوده؟ حتما یاد نداشتم
111.سطح علميت در چه حدي؟ خوبه اندازه سنم شاید هم بیشتر
12.بچه مايه داري؟ نه متوسط
11.ايا عاشقي؟ نه نسبت به دختراي فوم چه اخساسي داري؟ احساس خاصی ندارم همشون خواهر بزرگم هستن ايا دختري هست كه دوست داشته باشي با هاش ارتباط داشته باشي اون كیه ؟ نه اصلا این حرفها چیه
13.نسبت به مستر چه احساسي داري؟ پسر فضولیه
14.ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟نه
15.از كدوم كاربرا بيشتر خوشت مياد ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
ساویس چون پست های باحالی داره
6.ايا از سوال هاي من مي ترسي . چون هنوز اصليهاش مونده؟!!! نه داداش این حرفها چیه من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم
17.من دوستت دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟نمیدونم اما اگه
دوروغ گفته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18.اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟ نه
19.نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟ :puke:
20.چقدر به ايرانمون وفاداري؟زیاد
21.اگه جنگ بشه ميري؟نمیدونم
اينارو جواب بده تا سوال هاي بعدي ....
از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟ یه حسه بد
بگو ببينم كه ايا تو هم با اين حرف كه انجمن متفرقه پي سي وورلد اونو شبيه يك چت رووم كرده و حالت چت به خودش گرفته ؟ نه اصلا
ايا موافقي كه گفته بشه . انجمن پي سي وورلد 80 درصد محبوبيتش به خاطر انجم متفرقه و نحوه ي بر خورد افراد با همديگس؟ گزینه اول غلطه اما گزینه دوم درسته