خودم شاتل 128 اکو دارم شبا رو 70 و روزا رو 250 هست
وایمکسم دوستم داره 512 شب وروزش رو 65 70 میچرخه بعضی اوقاتم بیشتر میشه بنظرم اگه خطط adsl ساوپورت میکنه سراغ وایمکس نرو
Printable View
خودم شاتل 128 اکو دارم شبا رو 70 و روزا رو 250 هست
وایمکسم دوستم داره 512 شب وروزش رو 65 70 میچرخه بعضی اوقاتم بیشتر میشه بنظرم اگه خطط adsl ساوپورت میکنه سراغ وایمکس نرو
سلام بچه ها
می خواستم ببینم چطور می شه اینترنت نامحدود مخابرات رو تمدید کرد؟ اینترنتی می شه؟
آقا سلام
من یه سال شاتل داشتم بد نبود 2 مگشو ولی خب محدود بود به درد من نمی خورد من سرعت زیاد برام مهم نیست ترافیم برام مهم تره، روزی 2 یا 3 تا فیلم هم بگیرم بسمه، ماه پیش یه نامحدود 256 مخابرات رو گرفتم سرعتش بین 28 تا 32 نوسان داشت خوب بود من همین سرویس رو تهران هم امتحان کردم همینطور بود فقط نمی دونم الان که یه ماهم تموم شده چطوری می تونم تمدیدش کنم انگار دیگه تلفنی قبول نمی کنن.
به!همشهریا
من 2 مگ شاتل دارم،اکثراً سرعت رو 250Kb هست.50 گیگ در ماه میده.25 هزار در ماه(اگه یکساله بخرین ارزونتر در میاد ولی خب حجم کمتری هم میدن)
من سرعت برام مهم ه که راضی م
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
دوستان برای من سه روزه سرعت دانلود نصف شده قبلا با 60 دانلود داشتم الان 30 کسی هست این مشکل رو داشته باشه سرویس 512 نامحدود
منم خط یه مگ دارم لان سرعتم از 100 الی 120 اومده روی 60 الی 70 ، زنگ زدم گفتن مشکل سراسریه و از مخابراته...گفتن که برطرف میشه... اما نگفتن کی!
سلام دوستان قمی تو رو خدا به من کمک کنید . برای شما هم اینطوری میشه ؟
من توی هر بار که میشینم پای اینترنت حدود 7-8 بار اینترنتم قطع میشه در حد یک دقیقه 30 ثانیه و دوباره وصل میشه . من توی مودم مشخصات اکانت رو زدم یه دفعه روی این علامت شبکه بغل ساعت دسکتاپ یه علامت خطر میاد و توی مرورگر اینترنتم هم اون پایینش مینویسه looking...
bridge هم میزارم باز همینه
این مشکل از چیه اینترنته یا نه . اخه پشتیبانی که نمیفهمه میگه شاید از این طرف باشه !!!
شما باید اطلاعات مودم روتر رو چک کنید ببینید نویز خط و دان استریم و آپ استریم تون چقدره... اگر دان استریم رقمش پایین باشه (مثلا پایین تر از 6) این باعث قطع شدن DSl تون میشه و باید از نویزگیز استفاده کنید و اگر بازهم نشد باید از سیم ورودی مخابرات به منزل تون مستقیم سیم بکشید به مودم تون
قسمت اطلاعات در مودم های مختلف متفاوته ، در مودم من باید رفت روی گزینه Device info بعد گزینه statistics و بعد Adsl
وقتی که برید در قسمت اطلاعات مودم تون یه جدول هست اطلاعات و کیفیت ADsl تون رو نوشته هرچی رقم Downstream بالا تره باشه کیفیت خط ای دی اس ال بهتره و هرچی پایین تر باشه بدتر تا کمتر از 6 هم قطع میشه
اگر غالبا دان استریم پایین باشه مشکل از خط تون هست و باید کارایی که بالا گفتم رو انجام بدید ولی اگر بعضی مواقع میاد پایین مشکل از مرکز هست
این عکس برای وقتی هست که اسپیلیتر کنار تلفن وصله . وقتی برداشتم هم تفاوت کرد ولی نه زیاد و هیچ کدوم زیر 6 نیومد جز همون 3 که در دو حالت ثابت بود . نظرتون چیه ؟