فایل های سیتسمی نهایت با فلش یا فکتور ریست اوکی میشننقل قول:
شما اگر با اون برنامه روت نکردی با هر چیزی که خواستین روت کنین آموزش رو به دقت بخونین تا اشتباهتون کم بشه
موفق باشید
Printable View
فایل های سیتسمی نهایت با فلش یا فکتور ریست اوکی میشننقل قول:
شما اگر با اون برنامه روت نکردی با هر چیزی که خواستین روت کنین آموزش رو به دقت بخونین تا اشتباهتون کم بشه
موفق باشید
سلام من یه مشکل دارم بابرنامهGLWIZوقتی بازش میکنم صفحه اصلی میاد ولی هیچ کانالی نیست نه کانال نه گزینه ای میشه راهنمایی کنید؟
سلام.چطور میتونم یک کلید واژه رو در مرورگر کروم فیلتر کنم؟
توی تنظیمات خود مرورگر یا نصب نرم افزار جانبی؟
با تشکر
سلام...
کسی از دوستان تا بحال با این مشکل مواجه شده ؟
وقتی میخوای عکسی که از طریق وایبر برات ارسال شده رو باز کنی عکس لود نمیشه و مینویسه File not found
ویدیو ها مشکلی نداره... نرم افزار های دیگه مث واتس اپ هم ایرادی نداره ولی این اینطوریه...
از ابتدا هم همین طور بود.. با آپدیت کردن وایبر هم همین مشکل هست...
سلام...
کسی از دوستان تا بحال با این مشکل مواجه شده ؟
وقتی میخوای عکسی که از طریق وایبر برات ارسال شده رو باز کنی عکس لود نمیشه و مینویسه File not found
ویدیو ها مشکلی نداره... نرم افزار های دیگه مث واتس اپ هم ایرادی نداره ولی این اینطوریه...
از ابتدا هم همین طور بود.. با آپدیت کردن وایبر هم همین مشکل هست...
e...چرا دوبار ارسال شد!
این مشکل زمانی هست که شما عکس رو برات میفرستن و از گالری و فولدر وایبر اون رو حذف میکنین و دیگه نمیتونین عکس رو باز کنین!نقل قول:
ممنون بابت پاسخ...نقل قول:
راستش گوشی مال خودم نیست... و دقیقا نمیدونم چه بلایی سرش اومده !
تا جایی هم که میدونم عکس اصلا ذخیره نمیشه که حالا ما بخواییم از گالری حذفش کرده باشیم که بعد این مشکل اون طوری که شما فرمودید به وجود بیاد...
اما وقتی خوب به حرفاتون فکر میکنم میبینم شاید مسیری که عکس ها میخواد ذخیره بشه پر باشه! و اصلا عکسی ذخیره نشه و خب طبیعتا با این وجود حرف شما هم دلیل پیدا میکنه...
حالا سوالم اینه عکس هایی که وایبر میگیره مسیر خاصی داره ؟ اگر این طوره میشه مسیرش رو عوض کرد ؟ یا حد اقل برم تو اون مسیر رو اونجا رو خالی کنم!
بازم ممنونم...
بله مسیر داره شما وقتی وایبر رو نصب میکنین به قسمت گالری گوشی که برین دوتا فولدر ساخته میشه Viber Images و Viber Video که همونطور که از اسمشون مشخصه میشه کاربردشونو فهمیدنقل قول:
ولی شما نمیتونی مسیر ذخیره سازی رو عوض کنین پیش فرض نرم افزار هست شما برید و فولدرهارو از فایلای به درد نخور خالی کنین
شاید تیک دانلود اتوماتیک رو از تو وایبر برداشتن که به عکس ها و کلیپ ها به صورت اتومات دانلود نمیشهنقل قول:
تا جایی هم که میدونم عکس اصلا ذخیره نمیشه که حالا ما بخواییم از گالری حذفش کرده باشیم که بعد این مشکل اون طوری که شما فرمودید به وجود بیاد...
یه نکته ای هم هست اگه فضای گوشی پر بشه وایبر پیغام استوریج میده و میفهمین که پر شده یه جورایی این پیغامی که شما گفتین همون پاک شدن تصویر هست!! :n39:
سلام
دنبال یه نرم افزار برا فیلم برداری از صفحه گوشی- Screen Recorder -میگردم
گوشیم روت هم هست تا حالا چنتا نرم افزار برا این کار گرفتم ولی نتیجه نداشته
ممنون میشم یه نرم افزار که خودتون استفاده کردید معرفی کنید.
لطفا حذف شود