به نظر من خدا دنیا رو خلق کرده...
کره زمین هم از ابتدایی که بوجود اومده شروع کرده به تکامل یافتن...
طبیعت یکسری قوانینی داره که برای اداره دنیا جهانشمول ه...
و بر همه اتفاقات هم این قوانین طبیعت نظارت میکنند...:40:
Printable View
به نظر من خدا دنیا رو خلق کرده...
کره زمین هم از ابتدایی که بوجود اومده شروع کرده به تکامل یافتن...
طبیعت یکسری قوانینی داره که برای اداره دنیا جهانشمول ه...
و بر همه اتفاقات هم این قوانین طبیعت نظارت میکنند...:40:
چرا دوستان دیگه توی بحث شرکت نمیکنند.........؟
سلام ببخشيد یه دفعه پریدم تو بحثتون !نقل قول:
این نظر شماست و چیزیه که بهش ایمان دارین !
باور( ایمان) یه قانونه ، قانونی که خدا هم میدونه ، این قانون میگه که شما اگه باور کنی بقیه ی مشکلات حله و به خاطر همین به جای این که توی کتابش دلایل علمی بیاره میگه ایمان بیاور ! :20:
قوانین طبیعت تداخلی با وجود خدا نداره ! قرآن با نظریه ی تکامل هیچ مشکلی نداره و یا هر نظریه ی علمی دیگر ! قوانین طبیعت برای همه است !
باور چیزیه که کل دین اسلام رو تشکیل داده ، قانونی که باعث میشه وقتی سعید درباره ی پیامبر حرفی میزنه مشکلی نداشته باشه ولی من اگه این کار رو بکنم حتی ممکنه به معجزه بربخورم !
بحث فلسفی هیچ وقت تموم نمیشه چون بحث فلسفی بر قدرت مغز و توانایی کلامی شخصی که حرف رو میزنه بستگی داره که بتونه یا نتونه ! قوانین ریاضی رو میشه یه بار اثبات کرد ولی فلسفه چیزیه که سخت میشه ثابت نگهش داشت !
یه نگاهی به صدر اسلام یا کسانی که دیگرپیامبران را پذیرفته اند بکن ! اکثر با کمتر از یکی دوآیه قانع شدند !حالا یه نگاه به جامعه ی خودمون و مسلمانان امروزی بکن ، مسلمانانی که اسلام رو به ارث بردن اصلا در مورد اصول دین تحقیقی کار نکردن و 99درصد بدون گذشتن از مرحله ی اصول دارند به مرحله ی فروع دین عمل میکنن !
به مسلمانان اروپایی یه نگاه بکن ! اکثرا در یه اتفاق ایمان میاورند از سر احساس ولی با میل ، شما خیلی سخت میتونی اونا رو از دینشون برگردونی چون چیزیه که باورش کرده و دوست داره باور کنه !
مثلا نظر این شخص رو ببین :
کد:http://www.ibna.ir/vdcezf8zzjh87fi.b9bj.html
محتوای مخفی: پاریس هیلتون!
مسلمان ایرانی اگه به اصول دینش بربخوره مشکل پیدا میکنه چون تا حالا بهش فکر نکرده !
میشه کامل تر توضیح بدی؟نقل قول:
مثلا پیرو کدام عقیده درباره خلقت اولیه و خدا هستی :
The Unmoved Mover متحرک لايتحرک
The Uncaused Cause علت نامعلول
The Cosmological Argument برهان کيهان شناختی
بخاطر تو برگشتم :دینقل قول:
----------
دوست عزیز این اشخاص فقط محض شو و نمایش هست کاراشون+سوژه واسه رسانه ها+یه عده فرصت طلب که واسه تبلیغ دین و مذهب به عوام ساده لوح به این مسائل رو میارن:نقل قول:
Paris Hilton Converts to Islam
03/02/2011
Paris Hilton Converts to Buddhismکد:http://www.dailysquib.co.uk/entertainment/2636-paris-hilton-converts-to-islam.html
09/02/2011
LOS ANGELES - USA - Former socialite, Paris Hilton has now decided to convert to Buddhism, after sensationally converting to Islam last week, her press officer, Ian Brinkham has revealed.کد:http://www.dailysquib.co.uk/entertainment/2645-paris-hilton-converts-to-buddhism.html
اول اینکه سلام خیلی خوشحالیم که شرکت کردی توی بحث:31:نقل قول:
و سلام arzeva
من به برهان کیهان شناختی باور دارم.....
برهان متحرک لایترک رو بدلیل شک در درستی حرکت جوهری ملاصدرا استفاده نمیکنم
برهان علت نامعلول رو هم شک دارم بهمین خاطر استفاده نمیکنم...
ولی به برهان کیهان شناختی باور عمیق دارم...
ببینید بحث من و محمدحسین چرا هی قطع میشه...چون یه حرف نویی میزنه...حرفی میزنه که تا حالا هیچ کس همچین حرفی نزده...
خود هیوم و راسل هم همچین حرفی نزده...
به هیوم گفتند خب تویی که علیت و نقض میکنی یعنی هیچ اعتقادی بهش نداری؟
گفت هزار بار اینو ازم پرسیدید و هر بار گفتم علیت رو نقض نمیکنم...میگم علیت میتونه حالت دیگری داشته باشه...که هرچند این موضع رو هم بپذیریم آخرش لاجرم به پذیرش علت العلل میشیم...
راسل هم که همیشه دو به شک بود...
راسل یه روز راه میرفت توی طبیعت یه لحظه قوطی تنباکو شو انداخت بالا و گفت برهان کیهان شناختی درست است...
اتئیست ها رو ببینید...
وقتی بحثی آغاز میشه و بنیان بر برهان کیهان شناختی گذاشته میشه (تمام اتئیست هایی که من میشناسم به اصل علیت معتقدند چون اگه معتقد نباشتد سریع و در عرض 2 دقیقه محکوم شده و فورآ شکست خواهند خورد...
آخر کار به این میرسند که علت خدا چیست؟
بحث بعد از اینه...نه اینکه بنیان علیت رو با تبر بزنی.....
سلام :20:نقل قول:
سلام arzeva
جواب دادن به وجود خدا با دلایل زنجیره ای مثل علت و معلول به زنجیره ی بینهایت سوالات میانجامه !نقل قول:
آخر کار به این میرسند که علت خدا چیست؟
یادم رفت نظرمو در رابطه با حرف آرزوا هم بگم:
بنظر من تئوری تکامل داروین و حرف ادیان در تضاد کامل با یکدیگر هستند و در آینده یکی از این دو شکست خواهد خورد.....
فکر کنم نظریه تکامل پیروز بشه.....
چرا باید یکیشون پیروز بشه ! به نظرمن دوتاشون هم پیروز هستند ! بازنده کسی است که از این نظریه ها و قرآن برای خودش حزب درست میکنه و با طرف مقابل مجادله میکنه .نقل قول:
مشکل اینه که حرف دینت رو هنوز نمیفهمی که چی میگه !:20:
در قرآن میگه (قدر فهدی) یعنی نسبتهای معین رو قرار داد و اسباب آفرینش رو قرار داد بعد هدایت کرد !
اصلا این عین نظریه ی تکامله !
البته این توضیح کامل نیست ! توصیه میکنم به کتابهای علامه ی طباطبایی مراجعه کنی ، کسی که فیلسوفها از جاهای مختلف دنیا برای حل مشکلات فلسفی به اون مراجعه میکردن!
محتوای مخفی: نسبت عمر دنیا به زمین در قرآن!
این برهان کیهان شناختی از همون پایه دور باطلی رو در نظر گرفته،حالا جای خدا کجاست؟خارج از این دور.نقل قول:
فقط به دلیل نیاز به یک خاتمه دهنده برای این دور باطل.
پدیده بیگ بنگ اینجا کاربردش راحت تر هست.
درباره اتئیست اشتباه میکنید،علیت رو اونجوری که مد نظر عامه هست در نظر نمیگرند.اصلا تمرکز بحث رو روی این موضوع نمیگذارند.
همین الان این اتفاق افتاده.نقل قول:
شما تو هیچ مجمع علمی نمیتونید به آفرینش مد نظر مذاهب استناد کنید.(اگه کنید باعث خنده میشید :27:)
تو این قضیه دین بهتره جایگاه سنتی ش رو حفظ کنه،اینجوری تضاد آنچنانی ایجاد نمیشه چون وارد حریم علم نخواهد شد.
دوست گرامی.نقل قول:
این هم مثل اشارتون به اسلام آوردن پاریس هیلتون!! که رد شد یه پروژه شکست خورده است.
هیچکدام از بزرگان دین و علما این ضرب و تقسیم های عجیب و غریب رو قبول ندارند.
نه تنها قبول ندارند بلکه اونقدر بی ربط میدونند که حتی ردیه ای هم براش نمیدن،اینها مربوط به جریانات دهه 70-80 میلادی و قضیه رشاد خلیفه هستنش.
افرادی که دنبال اینچیزیا هستند مطلقا از دین هیچ چیز نمیدونند فقط در پی اون هستند که باور هاشون رو به نوعی امروزی نشون بدن،هیچ درونمایه دینی یا علمی ندارن.
من کسی رو متهم به کج فهمی دینی نکردم که.....:31:نقل قول:
اون ضرب و تقسیم های عجیب غریب و من در آوردی و هم فقط شیعه آنلاین و مشابهات قبول داره.....
خب شما خودتون به چی معتقدید؟نقل قول:
درسته.....نقل قول:
نقل قول:
تکامل به صراحت میگه اجداد ما میمون ه.....
ادیانی که شما میگید هم همینو میگه؟
اگه بگه که اختلافی نداریم...پس اجداد ما میمون ه؟