برای من سرعت روی 100 هست تا ثانیه 50 ! بعدش یهو افت میکنه میره رو 3-4 ثابته ثابتنقل قول:
ظاهرا صبانت برای تهران ارزش نداره :19:
Printable View
برای من سرعت روی 100 هست تا ثانیه 50 ! بعدش یهو افت میکنه میره رو 3-4 ثابته ثابتنقل قول:
ظاهرا صبانت برای تهران ارزش نداره :19:
ای تو ذاتشون تلفنم جواب نمیدن... قبلاً شیفت شبش بهتر بود حداقل جواب میداد...!
اگه این وضع بخواد ادامه داشته باشه و بخوان نهادینه ـش کنن بی شک من میرم لایزر سرویس شتابشو میگیرم...
آقا مشگل چیه ؟
من h a c k شدم؟
وقتی اینترنت شبانه کانکت میشوم سرعتم 115 کیلوبیته اما بعد 20 ثانیه میشود 4 کیلوبایت؟
باز وقتی دیسی میکنم وصل میشوم سرعت بالا هست
دوباره بعد 10 ثانیه میاد رو 4 یا 5 کیلوبایت؟
مودم وایرلس دارم رمز هم دادم؟؟؟
کمکککککککک
انقدر گرون فروختن و پول در آوردن که دیگه مشترک براشون ارزشی نداره... میگن همینه که هست نخواستی هم نخواستی
من که هر وقت شرکتی تغییر سیاست داد و شرایط خوبش رو عوض کرد تغییر isp دادم و حالا هم اگر این وضع ادامه داشته باشه میرم یه جای دیگه
سپنتا>>آسیاتک>>صبانت>> ؟؟؟
نه عمو مشکل واسه همه ـس ه ک مک نشدی... برو بگیر بخواب امشب ارزش بیدار موندن و این چیزا رو نداره......نقل قول:
شاید این درست بشه (شب های آینده... دیروز که سه بعد از ظهر کانکت میشد و پریشبم کلاً وصل نمیشد!)... شایدم همیشگی بشه...........
نقل قول:
آقا مشگل چیه ؟
من h a c k شدم؟
وقتی اینترنت شبانه کانکت میشوم سرعتم 115 کیلوبیته اما بعد 20 ثانیه میشود 4 کیلوبایت؟
باز وقتی دیسی میکنم وصل میشوم سرعت بالا هست
دوباره بعد 10 ثانیه میاد رو 4 یا 5 کیلوبایت؟
مودم وایرلس دارم رمز هم دادم؟؟؟
کمکککککککک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیایید تو یاهو ایدی من Behrooz_noble
جالبه تا دانلود می کنم از 139 میپره به 4 کیلوبایت
یعنی چی ؟
کسی دانلود نکنه؟
نه هیچ خبری نیست...نقل قول:
فقط یعنی اینکه صبانت رقصش گرفته... حالا نرقصون کاربرا رو کی برقصون...!
اگه این موقت و همین این چند شب باشه قابل تحمله ولی اگه قرار باشه همیشگی بشه این وضع، خود دانید.....
واقعا حال گيري شد سرعت فقط 4 كيلوبايت
اگر درست نشه بايد برم يه شركت ديگه
كسي از شبانه پارس آنلاين با اكانت راپيدشير دانلود داره ببينيم سرعتش چنده ؟
وضعیت صبانت امشب (بامداد جمعه 2 مهر)... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سرور شخصی سرعت بالا و لینک مستقیم
هیچ روشیم (از جمله دانلود چند تا همزمان و بعضی کارای دیگه) جوابگو نیست.....
اينترنت براي من فقط دانلود شبانه هست الان حدود 2 سال و 3 ماه است از شبانه صبا هر شب دانلود ميكنم:biggrin:
اگر درست نشه چه ظلمي ميشه:9: