نه برادر محدود 4 گيگ داريمنقل قول:
نه برادر محدود 4 گيگ داريمنقل قول:
تست همین الان از 128 شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه
با سلام به همه ی دوستان می خواستم یک نکته رو عرض کنم
نظر به تفاوت های بسیاری که در مراکز مختلف مخابراتی برای یک شرکت سرویس دهنده وجود داره دوستان حتما در کنار تست
سرعتشون نام مرکز مخابراتی که تحت پوشش اون هستند رو هم بفرمایند و همچنین سعی بر این باشه تا چند تست مختلف در ساعات مختلف شبانه روز و نه صرفا چند روز مختلف بلکه در ساعات مختلف روز یا شبانه روز تهیه کنند و در اختیار همه بگذارند و صد البته که اگر همه لطف کنن در صورت اقامت در ایران از دو سرور باکو و کویت سیتی تست تهیه کنند.
برای مثال بنده خودم از قربانیان این اشتباه هستم و به نظرم رسید که این تست ها همراه با مراکز مخابراتیشون بسیار بسیار معتبر تر خواهند بود و برای کسانی که میخواهند شرکت جدیدی رو امتحان کنند بسیار بسیار راه گشا میتونن باشن و چه بسا کاربران حرفه ای و نیمه حرفه ای که آشنا به مسائل هستند فقط با رجوع به این تاپیک می تونن به راحتی تصمیم بگیرند
در ادامه می خواستم برای مثال عرض کنم که بنده در مرکز مخابراتی یزدان پناه هستم تست های speed test رو در حال حاضر ندارم اما خاطرم هست شراط پینگ و سرعت بنده در شرکت قبلی بدین شکل بود
ISP : Shahrad
Service : 128 (2 GB per month) 2:00 ta 8:00 sobh nim baha
توی بیش از 250 تستی که من با سایت speed test داشتم میانگین اعداد بدین ترتیب بود :
Kuwait City
ping : 320
Download : 80
Upload : 55
Bakoo
Ping 390
Download : 70
Upload : 60
یک نکته ی خیلی مهم رو باید عرض کنم و اونم اینه که این اعداد ماله ماه مرداد ی بود که گذشت اما در اواسط شهریور بود که برای مرکز یزدان پناه یک سری مشکلات فنی پیش اومد و اینترنت بعد از اون دچار مشکلاتی شد
بعد از اون اتفاق دیگه پینگ پایین تر از 600 نیومد و سروعت دان و آپ به صورت تقریبی رو 40 فیکس شد
شرکت شهراد تا قبل از این اتفاق (لا اقل در مرکز یزدانپناه) محدودیت دانلود و آپلود رو برای کاربرا برداشته بود (کلک معروف همه ی شرکت ها) و سرعت دان همیشه رو 80 تا 90 بود اما بعد از این اتفاق سرعت دان تقریبا رو 40 تا 60 فیکس شد
من هم پی تغییر شرکت رفتم و با امید به اینکه شرکت آسیا تک از پینگ و سرعت خوبی برخورداره و کمی هم مطالعه ی همین تاپیک (که متاسفانه از شرکت آسیا تک چند تا تست بیشتر نبود و همشون هم پینگ خوبی داشت پینگ خوب برای من 300 تا 350 هست چون برای Online Gaming می خوام و اگر مکتر که بهتر) اقدام به خرید کردم و خلاصه دیروز که اینترنت درست شد متاسفانه دیدم مشکل پینگ حل که نشده هیچ و به طور غیر قابل تصوری شدید تر هم شده و شرکت آسیا تک هم گویا چند ماهه که سرویس های حجمیش رو فیکس کرده رو حالت Real و سرعت ها هم فیکس رو 16 برای 128 شده که این هم در نوع خودش جالبه البته برای Online Gaming سرعت 16 کفایت میکنه اما به شرط پینگ پایین تر از 340 (برای من و در این مرکز که البته طبق تجربه عرض میکنم)
البته پینگ 300 تا 340 آنچنان هم رویایی نیست اما خب خوبه و میشه بازی کرد ولی با پینگ پایین تر از 240 میشه گفت دیگه هیچ گونه مشکلی وجود نداره
به هر حال راه هایی برای کاهش پینگ هم وجود داره اما حتما همه دیگه میدونند که Ping time نود درصد مربوط به مرکز مخابراتی میشه و 10 درصد عوامل دیگه
این هم یکی دیگه از تجربه های تلخی بود که در رابشه با اینترنت داشتم و متاسفانه الان فقط میتونم بشینم و خودم رو سرزنش کنم که چرا قبل از اقدام بیشتر مطالعه نکردم
در اولین فرصت تستهای مختلفی از وضعیت آسیا تک در این منطقه رو روی سایت میگذارم.
با تشکر
آسیا تک 2 مگ :13:
ایرانسل وایمکس 512
در شیراز :5:
.................................................. .....
EDGE Irancell
تهران
اسیاتک شیراز 128 ترافیک 5G