این تاثیر معدل تو رتبه ی افرادی که تو رشته ای غیر از رشته ی دیپلمشون کنکور دادن هم اعمال شده؟
Printable View
این تاثیر معدل تو رتبه ی افرادی که تو رشته ای غیر از رشته ی دیپلمشون کنکور دادن هم اعمال شده؟
آره، اما از اون 10 درسی که دیپلم توی اون رشته گرفته شده، درس هایی رو تاثیر دادن که توی رشته ای که کنکور داده شده هم وجود داره. یعنی کمی کمتر از 15 درصد...نقل قول:
سلام . چرا تو تاپیک اختصاصیش نمیذارین :31: بقیه هم بیان بذارین ببینیم چی انتخاب کردین خبنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=430853
خوشبحال شما بچه های ریاضی . رشته تجربی اونقدر انتخاباش محدود و مسخره ست واسه من 51 انتخاب بیشتر نشد تازه آخریاشم 2تا رشته انتخاب کردم که میترسم همونارو قبول شم خدایی نکرده آخه شیطون رفت تو جلدم بدون علاقه زدم:31:نقل قول:
من تو انتخاب رشتم یه اشتباه بزرگ کردم ؛ به پرستاری علاقه ی چندانی ندارم انتخاب 22 زدم ! رشته هایی که بعدش زدم رو بیشتر دوس دارم :41: دارم دیوووووووونه میشم. کاش یکی از رشته های قبل از پرستاری رو بیارم :41:
اگه پرستاری قبول شم میتونم برم بعدش تغییر رشته کنم ؟؟
ترتیبی که زدین اهمیتی نداره تمام رشته های انتخابی رو می دن به کامپیوتر اونی رو که از همه بالا تره و تا قبل از شما هم پر نشده واستون انتخاب می کنه. همون موقع انتخاب رشته هم گفتن که ترتیب انتخاب ها فقط علاقه شما رو نشون می ده و هیچ تاثیری در قبولیتون ندارهنقل قول:
موفق باشید
جان؟!!! خب اینی که شما گفتی می شه همون اهمیت ترتیب دیگه! :دینقل قول:
یعنی اولین رشته ای که قبول بشی!
خب الان که هیچ کس پرستاری انتخاب نمیکنه .. ظرفیتش پر نمیشه ،، اگه یکی از رشته های قبلی که انتخاب کردم بهم برسه خیلی خوب میشه . :41: اگه ظرفیت پرستاری هم پر بشه و یکی از رشته های بعدی بهم برشه بازم خوبه :41:
اولین رشته ای که قبول بشی نه بهترین رشته ای که قبول بشی و تا حالا پر نشده باشه. این رشته هیچ فرقی نمی کنه که انتخاب اول شما باشه یا آخری و اصلا مهم نیست قبل ئ بعدش چه جور رشته هایی زده باشیننقل قول:
بهترین رشته یعنی چی؟!!! عزیزم من مطمئن هستم! انتخاب هات رو از 1 به پایین بررسی می کنن و اولین رشته ای که پر نشده باشه رو قبول می شی.نقل قول:
اینکه می گن بر حسب علاقه بزنید هم یعنی اینکه بعدا پشیمون نشید که کاش فلان رشته رو بالاتر می زدم!