خيلي ممنون . ولي كاش محل دقيقش رو مي گفتين . به هرحال امتحان مي كنم .نقل قول:
Printable View
خيلي ممنون . ولي كاش محل دقيقش رو مي گفتين . به هرحال امتحان مي كنم .نقل قول:
امتحان کن اگه نشد باید بیشتر توضیح بدی چون خیلی وخ پیش بازی کردم
دوست من شما بايد اون نيزه سه تيغه كه اسمش Vajor هستش اگه درست نوشته باشم برداريد و به اون اتاق در ابيه كه تقريبا رو به روي اون اتاقي كه درش با اتيش پوشيده شده يعني همون ابتداي راه پله هاي تالار است ببريد و راهتون رو بعد از كشتن اون موجودات ادامه بديد و بريد به اتاق بعدي كه در اونجا يه قفس بزرگ است كه يه چيزي هم شبيه قلب توش برق ميزنه و رو به روي اون قفس يعني كنار مجسمه ها يه چيزي هست كه سه سوراخ داره و شما بايد اون نيزه سه تيغه رو توش قرار بديد با اين كار قفس كنار ميره و شما ميتونيد اون چيز براق قلب مانند رو برداريد. بعد از اينكه اون رو برداشتيد چند تا موجود اهريمني ظاهر ميشند اونا رو نابود كنيد و بعد برگرديد به تالار و به دري كه در انتهاي راه پله هاي تالار قرار دارد بريد. يعني همون جايي كه پل خراب شد . شما وقتي به اونجا ميرسيد ميبينيد پلي وجود نداره تا ازش رد بشيد اما شما بايد از روي پل نامرئي عبور كنيد كه درست جاي پل قبلي قرار داره . بعد از اينكه از پل نامرئي عبور كرديد به يه در بسته برميخوريد كه يه سوراخ هم كنارش است كه بايد اون قلب رو توش قرار بدي با اين كار در باز ميشه و به اتاق بعدي هدايت ميشي .
من از گیم پد برای کنترل بازی استفاده می کنم ولی مشکل دارم !
وقتی بالا رو میزنم میره راست و پایین رو میزنم میره چپ !
یعنی چپ و راست کار نمی کنه و ندارم ! گیم پد من انالوگ هم داره ولی یدونش بالا و پایین میره و یدونش چپ و راست ! اینطوری خیلی سخته !
مشکل کجاست !
سلام دوست عزیز . من هم دسته دارم , درسته کار می کنه ولی من خودم با کیبورد کار می کنم خیلی راهتر از دسته هست.
من که به کیبورد عادت کردم و میتونم بگم که از هردسته ای باهاش بهتر کار میکنم
نقل قول:اگه زحمتی نیست 1 صفحه برگردین عقب:31:نقل قول:
با برنامه joytokey میشه تو صفحه قبل توضیح دادم.
من رسیدم به قول مرحله پنجش چه جوری باید بزنمشون دهنم سرویس کردن تا میمرم باید باز از اول برم راه خاصی برا کشتنشون هست ؟
همون دو تا رو می گم که دو تا شمشیر هم دستشونه دو نفری می ریزن سرت
وقتی شمشیراشون رو میبرن بالا بپپر هوا با شمشیر بزنشون میتونی سریع بری پشتشون از پشت بزنیشون وقتی هم طرفت میدوند یه پرش با عقب
وقتی برمیگردن عقب که بهت حمله کنن بهشون تیر بزن تا اومدن طرفت یه پرش با عقب اونی که قرمز رنگ هست رو با لانچیکو بزن بهتره ولی با شمشیرم میتونی.
خيلي ممنونم . از هر دويتان . بالاخره تونستم برم . باز هم از وقتي كه گذاشتيد سپاسگزارم .