انتخاب اولتون چیه ؟ من از هرکی پرسیدم گفت تهران جنوب ، من خودمم اونجا زدم . چند نفر برمیدارن که همه هم انتخاب اول اونجا زدیم:24:
Printable View
انتخاب اولتون چیه ؟ من از هرکی پرسیدم گفت تهران جنوب ، من خودمم اونجا زدم . چند نفر برمیدارن که همه هم انتخاب اول اونجا زدیم:24:
من تهران شمال زدم. در ضمن نگران نباش, به اندازه تمام ستارگان کهکشان راه شیری توی دانشگاه آزاد جا هست برای همه!
تو کانون جوابای آزادو هم گذاشته من درصدامو حساب کردم و بهم شوک وارد شد الان فکر میکنم همینو هم قبول نمیشم اگه شما هم حساب کردید بذارید مقایسه کنیم
ادبیات: ۸۰
دینی: ۸۸
عربی: ۶۰
زبان: ۶۷
البته واقعآ سئوالای زبانش مضخک بود و غیر از اون crust و mantle که از لحاظ لغوی و گرامری جفتشون درست بودن و فقط یکی بهش میتونست درست جواب بده که متن کتاب یادش باشه یا ساختار زلزله رو بدونه تو cloze test من تست 72 رو زدم rapidly که اینم باز نه از لحاظ گرامری و نه از لحاظ معنایی مشکلی نداره و فقط چون تو متن کتاب slowly اومده بوده جوابش این میشه تست 80و هم من گزینه 4و زدم که هنوزم فکر نمیکنم اشتباه باشه.
تو سایت گاج هم زده تراز زبان و ادبیات و مترجمی همه واحدای تهران نزدیک به 5700ه ولی نمونه کارنامه های همه رشته های آزادو گذاشته به جز زبان و هنر تا بشه فهمید این ترازا چه درصدایی میخواد
مگه انتخاب اولتونو گجا زدین ، آخه درصداتون بد نیست
واحد LAX هم زده باشی قبولی!
اصفهاننقل قول:
نقل قول:
در دانشگاه ازاد قبولی چندان سخت نیست ....
ولی بسته به بنتخاب اولتون داره ..
سلام بچه ها خوب هستین؟
اومدم تا راهنماییم کنید....بدجوری بکمکتون احتیاج دارم...من خودم سال بعد کنکوریم....به اشتباه رشتمو ریاضی انتخاب کردمو تا الان دارم جون میدم واس درسای تخصصیم معدل کتبیم شده12.5 و معدل کل 15.19....مطمئنا هم اگه برا کنکور ریاضی بخونم هیچی نمیشم....سه درس جبر و حسابان و فیزیک رو باید شهریور بدم...چون دبیرستان شاهد درس میخونم و نمرات باید بالای 14 باشه که تواین سه درس 12 و10 و 11 شدم متاسفانه...کل وقت تابستونم داره واس این سه درس میره...این درحالیه که من قبول شده م و فقط بخاطر قوانین این مدرسه مجبورم امتحان دوباره بدم نمره ام بالای 14 بشه.....بهر حال دوست دارم برای زبان بخونم...بااینکه خیلی سخته چون باز همین دبیرستان شاهد پدر ادمو درمیاره و از شهریور هم به احتمال زیاد مدرسه ها شروع بشن...البته شاهد.
من میگفتم امسالو بیخیال کنکور بشم و بمونم پشت کنکور...از شانس بد فهمیدم به احتمال زیاد سال 93 کنکور حذف بشه....بدجورری نگرانم...من معدلم تا اول دبیرستان 18به بالا بود و بعد بخاطر اشتباه انتخاب رشته و.. رسید به 15....
بهرحال میخوام خواب شبانه روزم رو هم سه ساعت بکنم و برای زبان هم (زبان تخصصی)وقت بزارم...راهنماییم میکنید؟چطور بخونم؟
بچه ها زود جوابمو بدید...اونایی که تخصصی شرکت کردن و کتابایی رو که خوندن و واقعا جواب داده . کمکشون کرده....
هر چندتا کتاب باشه فقط مفید باشه و ازین کتابای گنگ ویی نباشه...برای درسای عربی و دینی و ادبیات چه کتابی؟
زوووووووووووووووود
در مورد منابع و کتابا قبلآ تو همین تاپیک کامل بحث شده. صفحه های قبلو بخون. ولی به طور کلی زبان تخصصی منبع مشخصی نداره سنجش خودش یه کتاب منتشر کرده به اسم new bridging the gap بیشتر برای آشنا شدن با بخشای درک مطلب کنکور خوبه هر چند درک مطلبای کنکور از متنای این کتاب معمولآ سخت تره. برای لغت، کلمات کتاب 504 absolutely essential words معمولآ چند تا تست ازش تو کنکور میاد. در مورد گرامر هم کتاب English grammar digest نوشته ترودی آرونسن کتابیه که نکات توشو لازمه یه نفر که میخواد کنکور زبان بده بلد باشه. و البته سطح زبان شخصی که میخواد کنکور بده باید کلآ بالا باشه چون یه سری تست میاد که شاید تو هیچ کدوم از این کتابا نباشه و طرف باید قبلآ با خوندن متنای انگلیسی یا دیدن فیلم و این چیزا اونا رو شنیده باشه تا بتونه به تستا جواب بده. در مورد تست هم کتاب زبان تخصصی کانون کتاب خوبیه. در مورد عمومیا هم که منابعش با بقیه رشته ها فرق نداره هر چند معمولآ عمومیای کنکور زبان از بقیه رشته ها سختتره.نقل قول: