اولش اینجوریه...محدودش میکنن...مواظب باش تو این مدت محدودیتت تموم نشه!!نقل قول:
Printable View
اولش اینجوریه...محدودش میکنن...مواظب باش تو این مدت محدودیتت تموم نشه!!نقل قول:
من هم سیمفونی 5500 داشتم ولی گفت چون از ما نخریدی یا مودم میبری یا 3 ماهه شارژ میکنی من هم گفتم 3 ماهه الان که وصعم رو میبینم میگم واقعا نوش جونشون که مارا از شاشتل خلاص کردننقل قول:
برای من تو 15 روزی که وصل بوده مثل شما سرعت بالا بودهنقل قول:
یعنی چی Stable نیست نویز من رو ببنین برو خدا رو شکرکن با این وضع خط من هر 5 دقیقه یکبار باید DC بشم ولی تو این 15 روز تو شب که کانکت میشم تا صبح قطع میشه بقیه روز رو هم چون فعلا یک مودم دارم و از سرویس مخابرات استفاده می کنم نمی دونم تو روز پارس چه خبره. ولی به زودی یه 8811 میگیرم. راستیتش نمی دونم چرا بعضی ها به مشکل می خورن نمونش یکی بود به زمین و زمان بد و بیراه میگفت که سرویس از مخابرات گرفتم هر دقیقه یکبار قطع میشه. حالا امیدوارم مشکلت رو بتونی پیدا کنی و حل کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نفهمیدم منظورت چی بود، من ازش تعریف کردم!نقل قول:
فک کنم شما هم نفهمیدی منظور من چی بوده!
آقا شرمنده من مایل می خوانم متنها رو که زود تموم بشه بعضی وقتها اینجوری میشه. فکر کردم منظورتون پارس انلاینه که Stable نیست نگو این وسط گریز زده بودی به صبانت.دی:نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تا به امروز برای من خوب بوده و شکلی نداشتم.
منظور من این بود با اینکه نویز خطم بالاست ولی سرویس Stable هست و قطعی نداره.
خسته شدم از بس پرسیدم!سرویس 1ساله پارس چه طوریه؟خوبه سرعتش؟شبانش رایگانه؟
سلام دوستان این چه فیلمیه اینا درست کردن ؟؟ چرا فقط مودم های خاصی رو قبول دارن ؟؟؟ راه حلی نداره بشه پیچوند؟؟؟ من میتونم برای چند روزی یه مودم از یکی از دوستانم قرض بگیرم بعدش اگه دوباره مودم خودمو بزارم میفهمن؟؟؟ راستی گفت مودم خودمو 20 تومن برمیدارن ..!! خودم تقریبا 1 سال و نیم پیش تومن 50 خریدم !!! اسمش SmarTAX MT882 هستش به نظر شما چکار کنم؟؟؟
يعني چي ؟
يعني پارس آنلاين ميگه هر مودمي كه من ميگم تو استفاده كن؟
خب از كجا ميفهمه ؟؟
فقط من ميخوام خط رو رانژه كنه و 15 هم ميدم واسه نصب
بقيه ديگه به اونها كه مربوط نيست؟
سلامنقل قول:
من هم مثل تو بودم و می گفت فقط باید مودم ما باشه
من یکی از رفیقام قبلا از پارس سرویس داشت.مودم از اون امانت گرفتم بعد شرکت گفت از چه شماره تلفنی گرفتی و زد توی کامپیوتر و گفت درسته قبلا مشترک ما بوده و بهم گفت توی کاغذ بنویس از چه مشترکی گرفتی و برامون بفرست و الان هم با مودم قبلیم که TP-LINK هست وصل میشم
البته من چند روزه پارسی شدم
سلام دوست عزیز خوبید؟ شما چه سرویسی گرفتی سرعت دانلودتون چقدره؟ و سرعت شبانه؟نقل قول:
دوستان کسی از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از پارس آنلاین سرویس داره؟
سلام.مرسینقل قول:
من 128 3 گیگ گرفتم و تا الان که سرعت 140-150 بوده و شب و روز فرقی نمیکنه